68

гражданин

преди 3 години

До 68. И какво общо има твоят коментар с новината по-горе? Ей, нямат край идддиотите.

67

изнервен

преди 3 години

До 60. Глу.пости, и ти тиражираш фейк новини. Но даже и така да е и да има няколко души (от милиони) с по-сериозни странични ефекти, тежко разболелите се и починалите ще бъдат в десетки или даже стотици пъти повече, ако не се ваксинират. Ти кое предпочиташ, църввул?

66

Анонимен

преди 3 години

Готвят троен капан за България, само БСП не беше обладана, сега Цецо мина в ляво и искат и лявото да обладаят, гласувайте масово за БСП, никога за Цецо и социалдемократите!

65

Анонимен

преди 3 години

aide lapaite sega vaksinite im...pa setne lapaite i ot tabletkite im za potentnost na ikonomikata, na parlamenta, na prezidenta, na sadebnata systema, na mediite ...;-))) za usa e vajno samo ot tiah da kupuvate kapki, tabletki, prahove za merak, za dalak...za diaria, za vashki, za virusi, za micro-bi, za back-terrii ;-)

64

Анонимен

преди 3 години

"аржентинския президен се ваксинира публично с риската ваксина Спутник-5 и видеото може да се намери в нета."_____Вярно!Също така е вярно, че Путин отказва категорично!Дори и прес-центърът му го съобщи.---Вярно, но дъщерята на Путин се ваксинира. Впрочем в Русия няма истерия за ваксиниране, ваксините са по желание, а не както в еесовския съюз, където еесовците от Брюксел натискат васалите да ваксинират стоката си защото цялата им кампания се оказа провал.

63

Анонимен

преди 3 години

koito iska moje i 7-8 vaksini da mu bocnat...ima izobilie...

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак установи, че в Русия има кампании за ваксиниране, като в Русия никой не говори за това и ковид изобщо не е тема в медиите. Всичко си работи, няма ограничения, а всеки който иска да се ваксинира може да го напрви без проблем. Русия отнавна се справи с вируса, още преди ваксината и животът тече нормално.

61

Анонимен

преди 3 години

В Русия защо няма кампании за ваксиниране, няма мерки, няма карантини, няма намордници, ..._________Има, има, но и те масово отказват!Чак поканиха чуждите дипломати да ги боцнат...от откази и неявяване съгласно техните фази.

60

Анонимен

преди 3 години

"аржентинския президен се ваксинира публично с риската ваксина Спутник-5 и видеото може да се намери в нета."_____Вярно!Също така е вярно, че Путин отказва категорично!Дори и прес-центърът му го съобщи.

59

ГосТ

преди 3 години

Ами като джасат ваксините на болно население, така става. Т'ва от обща култура се знае,че ваксина се поставя на здрав човек. У ориента един върху друг се бутат, цялата страна пламнала тея слагат ваксини наред у фургоните.

58

Анонимен

преди 3 години

Само във Франция имаше около четири и половина хиляди случая на странични ефекти. 29 възрастни хора починаха след ваксинация в Норвегия, на което пресслужбата на "Файзер" отговори, че тези "данни не са тревожни". Германия, чието здравно министерство напълно се провали в стартирането на масовите ваксинации, загуби десет души от лекарството на "Файзер". В Литва от коронавирус са се разболели 78 души, които са били ваксинирани с препарата.

57

Анонимен

преди 3 години

Не знам за аржентинската преса, и защо нашите медии не са изнесли новината на аржентинската преса за починалите от руската ваксина, но аржентинския президен се ваксинира публично с риската ваксина Спутник-5 и видеото може да се намери в нета.

56

Анонимен

преди 3 години

"За пример давам мой колега от Пловдив. Той и съпругата му се лекуват от пневмония след ваксинация."..........А в Аржентина местната преса писа преди време (януари) за починали от руския спутник.

55

Анонимен

преди 3 години

В Русия защо няма кампании за ваксиниране, няма мерки, няма карантини, няма намордници, всичко е отворено и всичко работи нормално.

54

Анонимен

преди 3 години

Иначе следобед също не значи нищо. В София е едно, а в другите градове си правят каквото си поискат._____Местните РЗИ и медии - така пише в статията.Предполагам, местните ще знаят и напишат от колко часа и къде точно в местните пунктове!

53

ГосТ

преди 3 години

ориенталците и за патреоте се мислят. Хахахахаха я друсни един кючек и една сливовица с локум и не ми давай наклон ве.

52

Анонимен

преди 3 години

Няма как да знаеш СЕГА, колко време ще има ефект от ваксината! По принцип ваксините дават резултат по 3 - 5 някои по 10 години! По скоро ще ни измислят нови щамове, за които тези ваксини не сработват ! И да се наложи с нови ваксини да се ваксинираме

51

Анонимен

преди 3 години

Защо на китайската стена вратите са от външната страна?

50

ГосТ

преди 3 години

*** само при братушките беше добре. С наука, индустрия, култура, спорт. Щото ориенталските тарикатлъци ги лекуваха много успешно.

49

Анонимен

преди 3 години

До ГосТМлъквай вече, комплексиран уHTePмeHш.