88

Право в целта

преди 3 години

В момента гледаме филма "Заразяване" от 2011 г. на живо. Някой нещо да не е разбрал?!?

87

...

преди 3 години

Ma този хормон може да ти го сложат и в яденето, сладоледа, кафето, фуражите дет хранят животните, дори може в бананите да ги инжектират. Кво правим тогава?

86

Анонимен

преди 3 години

Да знаете тази ваксина ще е като наркотика взета веднъж ставаш зависим от нея и идва момента в който те свършват- знаете какво следва

85

Анонимен

преди 3 години

Косъм ,много ли ти са кара Толупа бе ???

84

Анонимен

преди 3 години

НЕМА НИКАКВИ ОПАШКИ ТОВА СА ХОРА СИГУРНО ЗА ВТОРА ВАКСИНА ОТ ДНИ НИ СЕ ПОКАЗВА ЕДНО И СЪЩО ПРОСТО НЯКОИ ДЕТО Е ДОСТАВИЛ ОТРОВАТА ТРЕБЕ ДА ВЗЕМЕ МНОГО ПАРИ И НЯМА ДА СЕ СПРЕ ПРЕД НИЩО И ДО ВЧЕРА НАД 65% НЕ ИСКАХА ВАКСИНА ДНЕСКА ИМАЛО НАПЛИВ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ

83

Анонимен

преди 3 години

Хора, няма шега, десните у нас са съставени от нацисти и фашисти от ВСВ и техните наследници, това не е шега, а самата истина, дори съратници на кървавия Ал. Цанков участват, който е извършвал жесток геноцид над българското население!Те преследваха и убиваха хората от БСП и други конкуренти!Гласувайте за БСП!

82

Анонимен

преди 3 години

Той направо си се издава сам себе си самостоятелно! ТОЙ КАЗВА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ НЯМА ДА СА ПОЖЕЛАНИЕ И ВСЕ ОЩЕ ИМА *** И ОЛИГО ФРЕНИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ! ЕЕЕ НЕ, СВЪРШЕНИ СМЕ ПРОСТО

81

Грую

преди 3 години

До Случаен минувачTeб да не са те ваксинирали вече с нещо? Колко бързо са се появили - година и половина...

80

Случаен минувач

преди 3 години

Ваксини... Каква е гаранцията, че в тях няма да сложат каквото си поискат? А? Например хормон, предизвикващ безплодие, стерилитет. Или пък хормон, водещ да шизофрения. Както каза един колега - много бързо се появиха тия ваксини! Май че са започнали да ги разработват преди началото на пандемията!

79

ЕдиН

преди 3 години

Тез дето ходят да се ваксат да си вземат чу вал за всеки случай. Знае ли се...

78

Мишки

преди 3 години

увеличават се заразените, още ваксинирани .Ще има парички от Евро Съюза . А и мишки за експеримента се трупат на опашки.

77

Идеалист

преди 3 години

Два дни по радията през 30 мин. се тръби какъв наплив за ваксини има. Пропуснаха да пусната сирените, за създаване на истинка военна обстановка. Чудя се за какво толкова преиграват, за изборите ли, за комисионите ли. И да се направи човек ваксина, от Израел казаха, че паспортът, с който те опредялят за лоялен гражданин, ще важи 6 месеца, после за да останещ в превилегованата каста пак трябва да се ваксинираш, нещо като откуп за малката свобода, която ше ти дадат пътуваш. ***!

76

Анонимен

преди 3 години

До 76Не вървиш много!Ако не бяха новаторите и технологиите в тези фармацефтични" гиганти ",общите усилия с амбицията да спасят човечеството нямаше да има тези ваксини.Както е логично и нормално труда и крайния продукт да се заплаща ,така както всеки получава възнаграждение за труда си.Още повече ваксините не се заплащат от потребителите,достъпни са за всеки.

75

Анонимен

преди 3 години

За 10 години управление това е най добрата идея на бай тиквон. Ваксини по желание. Първо да се ваксинират желаещите а скептиците лека по лека ще се успокоят и ще добият сигурност

74

Анонимен

преди 3 години

вакСа за обувки

73

Анонимен

преди 3 години

Няма значение каква е ваксината ,дали е руска,немска,американска,патагонска или васка за обувки, всичко се командва от един център към държавите!Така ,че няма разлика от къде е,а дали ще си я купят и сложат хората(наивниците),хем ще напълните джобовете на фармациите-гиганти,хем ще ви таковат майката!

72

Дедо

преди 3 години

и след 6 месеца ще се дупчите пак

71

Тая

преди 3 години

мижитурка убива без да му мигне окото.Бият ваксини без застраховка дори и не пробвани.Мишките ще ги пробват.

70

Анонимен

преди 3 години

Готвят троен капан за България, само БСП не беше обладана, сега Цецо мина в ляво и искат и лявото да обладаят, гласувайте масово за БСП, никога за Цецо и социалдемократите!-----Видяхте ли как Бойко искаше да подаде оставка, ама не му дадоха да подаде оставка и БСП да получи властта, защото няма европейски партии в България, само БСП беше останала, сега и нея ще обладаят, а ЦЦ съставя партия със социалдемократите в ляво!Ще ви цоцат и ще ви таковат майката от три страни!

69

Хаха

преди 3 години

До Анонимен 38Това не ме притеснява. Заявлението ми за напускане е на десктопа отдавна. Един месец по-рано или по-късно, все тая. И бездруго я напускам тяхната пародия на фирма.