32

SHEFA

преди 3 години

2-РА ПЕНСИА-ТИЕ ИДЕТЕ ГИ РАЗПРАВЯЙТЕ НА НЕКОЙ ДРУГ.--И КОЛКО ЩЕ Е 2-РАТА ПЕНСИЯ?-ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

31

Анонимен

преди 3 години

Щом работят с нашите пари,трябва да ги олихвяват и индексират според инфлацията.А правят ли го?Правят го,ама друг път.Те уж това правят, но, видиш ли, не можели по закон да играят с парите ни рисково и затова не печелели, че да ни увеличават парите.Да не говорим, че могат законно и да губят от парите ни!

30

Анонимен

преди 3 години

"...защо не достига първата пенсия и сме принудени доброзорно да се кешим за втора пенсия ?"Втората пенсия, е задължителна, защото законът е такъв...дори и за тези с най-високите пенсии.Така направиха пенсионната система.Тя, всъщност, не е втора, а допълва до 100% пенсията в НОИ.Ако не във фонд, тези вноски (намалени за НОИ сега) ще си ги внасяме в НОИ на 100%, ако си прехвърлим парите от фонда в НОИ!Т.е. пак ще плащаме всички вноски, които сега вървят към двата стълба.

29

Хм...

преди 3 години

Че и със закон ни ЗАДЪЛЖИХА за втората пенсия. Няма по изпечен мошеник и крадец от държавата. Всички трябва да се обединим и да я съдим в Страсбург.

28

Анонимен

преди 3 години

Политиците пак искат да докопат спестяванията на народа и затова измислят тези лъжи и карат хората да си прехвърлят парите към бездънната яма НАП, където державата ти определя колко ще получиш, независимо колко си спестил.

27

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.След таксите и данъка накрая не остава нищо и даже дължиш на НАП у Банката.

26

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.ВНАП те прехвърлят на банка а там искат такси.

25

Ф.С.В.

преди 3 години

ТОЧНО НАП МОЖЕ ДА ПРЕХВЪРЛЯ ПЕНСИЯТА ВИ--ДО МЛАДА ВЪЗРАСТ!!! (ПРЕДИ 2-3 Г ПЕНСИОНЕРИАНЕ) - А 1-2 Г ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ПАРТИДИТЕ ВЕЧЕ В НОИ--ТАКА ЧЕ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ОТСЕГА ПАРТИДИТЕ СИ В ДЪРЖАВАТА -=КАТО ОТИДЕТЕ В НАП-ИМА БЛАНКА ОБРАЗЕЦ -ВСИЧКО СТАВА ЗА 15 МИНУТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

До Ф.С.В

преди 3 години

Ама си неграмотен руски *** - какво общо има НАП с пенсиите?

23

Ф.С.В

преди 3 години

Без значение на колко години сте--ОТИВАТЕ В НАП И ИСКАТЕ ВСИЧКИТЕ ВИ ЧАСТНИ ПЕНСИОННИ ПАРТИДИ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ КЪМ ДЪРЖАВАТА!! И ПРИКЛЮЧВАТЕ С ПРОБЛЕМА !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Никой не говори и за милионите от данъкоплатците, които отиват за частни отбори и стадиони. Подчертайте частно. За художници, поети, балетисти, архитекти, писатели, фолклорни състави няма, но за футболисти и стадиони се намират милиони. Във футболни царства като Бразилия, Англия, Аржентина, Италия, Германия, Испания няма подобни привилегии, но тук джипката е щедра с парите на данъкоплатците.Нито дума не се отваря и за договорките с медии как правилно да отразяват случващото се във футбола и за мълчанието им за тъмната страна на този спорт у нас. И тези медии намазват по

21

няма за пенсионерите

преди 3 години

Няма пари за пенсионерите и бедните,ама за футболни отбори и агитки да пребиват хората по поръчка имате милиони пари и за кюлчета и чекмеджета има пари?Ах гиди пуста, дрянова сопа неокастрена!Номера с "няма пари" вече не върви,стига сте ограбвали народа!

20

House M.D.

преди 3 години

С оглед самият принцип на бисмарковата пенсионна система, хора, чиито деца са емигрирали, не трябва да получават пенсия.

19

Анонимен

преди 3 години

Мижитурките пак ми изтриха коментара.Жалки ***

18

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахахахахаАма ние имаме ли държава?Щото на мен ми изглежда,че нямаме държава,а сме се превърнали в мафиотизирана колония.

17

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Пак сте написали само глупости!Във всички взаимоотношения държава-гражданин държавата винаги е активната страна, която го вкарва, а гражданите винаги са пасивната страна, на която им го вкарват :)

16

Анонимен

преди 3 години

Хиперинфлацията на ГЕРБ изяде пенсиите. Компютрите скочиха двойно за 6 месеца се върнаха над 1000-2000 лева както през 2001 г. при Костов. Храната е доста по-скъпа от Луканов.

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПapaзитите не трябва да бъдат хранени!--------За да станат бедни или беработни, са ги ограбили богатите и така са забогатяли, сега да търсят пари от богатите, които ограбиха държавата,банките и заводите+работните им места, а не от бедните да търсят, които са жертва на грабежа! Който е крал,да връща!Ай сектир!

14

Анонимен

преди 3 години

Пapaзитите не трябва да бъдат хранени!

13

Съвет:

преди 3 години

Внасяйте само в чужди хондое и тотално пропуснете родните такива!