60

Пълни глупости

преди 3 години

Пълни глупости

59

Анонимен

преди 3 години

Да тук ще се съглася хората в България станаха изключително злобни.

58

До хохо

преди 3 години

Ми аз съм от тия с пари дето предпочитат да ги дадат в България и, ако не знаеш да те осведомя, че страната ни е изключително красива и има много места за качествена почивка. Да отидеш на почивка не означава всеки път да ходиш на различно място, някои хора просто искаме да си починем от работа или от други проблеми далеч от дома независимо дали това е на едно и също място всеки път. Просто да си далеч.Дали ще е в апартамент на морето или гората или просто да отидеш на село за месец няма значение

57

sss

преди 3 години

Ако "ваканционния" ми имот струва примерно 50 000 евра в оставащите ми 20 активни години имам по 5000 лв /годишно за лятна почивка. На следващата статия ще излезе и за зимните курорти и така ...

56

Анонимен

преди 3 години

Като ви чета коментарите май повечето завиждате че хората имат, а Вие не. Имали купили. Които иска нещо намира начин и го взима. По Черноморието винаги ще има пазар на имоти независимо дали ще е като в момента с малко търсене или с по-голямо като предишни години. Това да купиш къща или апартамент по морето вече не е толкова трудно и недостижимо, ако имаш желание може да си вземеш нещо. Злобата дето се излива е излишна

55

До 57

преди 3 години

Има хора които работят и имат успешен бизнес или просто получават добър доход и искат да си вземат имот да ходят на почивка и да не дават пари за хотели. Теб как точно те засяга от къде имат парите да си го купят? Ти ли ги даваш тия финанси? Не моето изказване е ганьовско и не аз съм селянин, а ти и твоите думи в случая. Аз не се бъркам в хорските работи и да им държа сметка за това как си харчат парите. Имат пари взимат си. Как,защо и откъде ги имат си е техен проблем не мой.

54

БИТКОЙНИ

преди 3 години

СМЕТКИ , БЕЗ КРЪЧМАР.

53

Анонимен

преди 3 години

Пеца, ако имаш биткойни -купувам на 60 000...оф, на мама економисчету,кой бе Пеца ще купи на 57000 в очакване да станат 100 000 , а тия ,дето купиха на 5000 сега само се радват ,че вървят мани..пу..ла.циите..искат да продадат на 6000 ама и на таз "ниска" цена нема мераклии

52

Анонимен

преди 3 години

Има луди дето си купуват, но това отдавна не е оферта. Черноморието ни се презастрои с което загуби чара си. С тези пари дето човек ще си купи имот там, знаете ли колко години ще си обикаля където му е кеф и то безгрижно. Такъв имот само ти дърпа пари с които можеш да се кефир където си поискаш.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Глупендер! Сайтът е новинарски. Това не са тайни, че да се крият. Има хора дето ги засяга. Теб като не ти ги засяга, спести ми кръчмарските ганьовски изпълнения и просто не пиши! СЕЛЯНИН!

50

Анонимен

преди 3 години

Имате предвид онези застаряващи сгради, дето нацъфтяха между 2000 и 2011-2012-а и превърнаха всичко от Равда от Константин и Елене в един "град" по ивицата на морето, продаваха се за по 150-200 000 лева, ама сега са по 30?Въййй ... то имало луди!

49

У

преди 3 години

Г-жи и Г-да, не разбрахте ли вече, че в капиталистическата система всичко се купува и продава и затова има и цена. Ако много искаш нещо, търсиш начин да го имаш. Ако обаче желанието да го имаш е по-малко от парите които ти дават-продаваш. Т.е. удоволствията също имат цена и се купуват/продават. За някой е удоволствие да имат две стаички далеч от дома и са готови да платят на друг, дето ги има но не му харесват..анадънму? Ама кои, кой точно...не е ваша работа бе!

48

ГосТ

преди 3 години

Ами правете сметка при така създалата се криза и безработица откъде са парите за тези апартаменти и вили. Тоест, къде отиват фондовете от ес за подпомагане. У апартаменти и вили.

47

Активист на БСП

преди 3 години

КОИ българи?

46

До мак

преди 3 години

Кои е казал, че само богаташите си купуват имоти там? Има и доста евтини имоти които всеки може да си позволи. Аз лично имам малък апартамент от няма и 30кв. закупен от части със спестявания и малък кредит. Понеже работя в Сл. Бряг и наемите на апартаменти там са високи прецених, че е ако ще давам пари поне накрая да остане за мен.

45

komitata

преди 3 години

прането н а пари в пълен ход да живее ЕС

44

мак

преди 3 години

Кой купува, богаташите, защото са богати или обикновените хора, защото заради пандемия цените са паднали? Или някой иска да внуши, че имаме стабилност и българина се е замогнал, благодарение на т.лупа естествено, да се свети името му.

43

Анонимен

преди 3 години

Като имат пари ще си купуват. Вас това какво ви засяга? Да не им давате парите вие

42

Глупости

преди 3 години

С БИТКОЙНИ СЕ ЛЪЖАТ САМО БАЛЪЦИТЕ...ХА,ХА,ХА,ХАААААААААА

41

пецата

преди 3 години

абе те и на онея дето купуваха биткой на 17 000 долара се смяха , и после се подиграваха като падна цената до 5000 ама сега е 57 000 долара, и тея дето са купили на 17 са 40 напред , вие пак си остроумничайте