40

Пунта Кана

преди 3 години

Днес.бг защо триете мнения? Не ви изнася ли ,що ли?Като триете що не триете наред,тези мнения които не са трити да не са много цветущи?

39

.!.

преди 3 години

Абе най-точния отговор на въпроса отправен в заглавито на статията е: Ха дано, ама на дали!

38

Анонимен

преди 3 години

А дано се решението се потвърди и на трета инстанция. Крайно време е и у нас да се отпочне с някаква що годе приемлива нормалност.Колкото до разрушаването, преди да се пристъпи към физическото му реализиране, ще трябва да се помисли каква точно част от конструкцията да се запази. Ако се премахни изцяло, свлачището дето го измислиха за укрепване, вече няма да е само на документи.

37

Свиня

преди 3 години

А наказание и затвор за гл. архитект издал разрешение без нужните документи...КОГА?

36

бай Миле

преди 3 години

Прах в очите на плебса.. предизборно.Този строеж е спрян и разрушен колкото небостъргача до японския на другите приятели на баце.

35

масонски неволи

преди 3 години

Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...ще си построим друга подпорна стена с аснсьор на друго "подходящо място на друга дюна...

34

до нЕЕекой си 39

преди 3 години

Да те светна малко..."таз подпорка с аснасьиорььь" е изградена на частна земя!!!Тъй ,че държавата тук е непричьом.Единственото нещо е да не им дават разрешение за строежи и т.н.А защо не и да им вдигнат ДАНЪЦИТЕ заради асансьирЪ...това си е лук при нашето законодателство.При преброяването на населението и имотите е необходимо да РЕГИСТРИРАТ и това БЕЗУМИЕ с асаньсьиоьрььь...ДАНЪЦИ и ТАКСИ...това му е майката!!!Бръкни му в джоба на чорбаджията и му гледай сеира...

33

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Браво на ВАС-Бургас...пак прецакаха Орденът на илюминатите!!!

32

Някой си

преди 3 години

Значи вместо да премахват стената - така и така е готова и няма кой друг (разбирай държавата) да я построи могат да я използват във вида в който е или да я дооформят в нещо което става за ползване по предназначение (да пази брега). Държавата хем няма пари да гради такива неща хем вече готовото ще искат да го съборят. После пътя пропадал дайте да дадем едни пари от бюджета ама пък и не искаме да взимаме заеми, че децата ни ще плащат Не децата и внуците и те ще плащат защото НИЕ не пазим и мислим

31

до МХМ

преди 3 години

Що пък не...ти ще ми кажеш кой ще кара влака...АРЕ У ЛЕВО!!!

30

мхм

преди 3 години

пак гласувайте за бойко

29

Гинес

преди 3 години

Моля явете се с таз ПОДПОРНА СТЕНА с асансьиооррььь...ША ВИ ВПИШЕМ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС НА ПЪРВО МЯСТО!!!

28

Въхььь...

преди 3 години

По бързо да я засипят с чакъл и каъньее таз подпорна стена...за да не вземе нЕЕЕкой масон пак да точи лиги за ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС!!!

27

бай ганЙо

преди 3 години

Ай стига уе, искаш да кажеш , че подпорната стена с асансьорна шахта е незаконна ?Бъркаш се

26

Бургаски гларус

преди 3 години

Скъпа ела да си заплюем една клетка за гнездо...*** то гледката тук била много УБАВА бре...цял Созопол Ша си гледкаме от тукинка...Да са живи и здрави МАСОНИТЕ дето ни уредиха с такъв лукс...

25

ВАС-Бургас

преди 3 години

И сега нека да ПОДПИРАТ "оная" ни работа с таз "подпорка"...

24

ДДРОнег

преди 3 години

Споко, ще се разреши, след изборите, щото пак герП ще управляват, жалко ...

23

истината е че,

преди 3 години

строежа е на министърката Захариева от герб ! -нищо няма да се руши .тя даже и подкупи не е давала , общината няма вина ,когато отгоре дойде нареждане Подписвай -подписват всичко .

22

негласуващ

преди 3 години

Пак НИКАК!!!Безплатно-НЕ!

21

Аз да попитам

преди 3 години

Ако се разрешава да се строй в морето. Дайте разрешение на всички. За какво се мъчат хората навътре. Засипваме морето и строим, както на Angel's Beach. Направо по море постройте сух път Варна -Бургас. За какво се мъчите на брега?!? И без това всички хотели са от 20 -200 метра навътре в морето, ми направете алея пред хотелите и свържете двата града. След време пак така и влизаме в Черно море, земя има явно...:)