51

Като са толкова

преди 3 години

безопасни, защо тепърва ще ги изследват върху бременни жени, нали ни гарантираха, че са напълно безопасни!? А вече се доказа, че са и менте, не действат, щом и имунизирани отново се разболяват. Нищо ново не са разработили, освен нов метод да богатеят!

50

Анонимен

преди 3 години

разколебаването дойде щото от сутрин до вечер хирурзи и ортопеди се оплитат в обяснение за ваксини

49

Анонимен

преди 3 години

тоя вирус го изкарахте с 100% смъртност, той дори е по безобиден от стандартните зимни и летни грипове, но дет се вика, сега се плаща да се газират страхливците в паника и стрес

48

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ИМУНИЗИРАЙ СЕ И ИЗБЕРИ ЖИВОТА!АКО ЛИ НЕ ...ИЗБЕРИ ПЪТЯ НА ТАТО , КЪМ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЙ!ИЗБИРАЙ ,САМ!!!

47

до Хххх

преди 3 години

Дядо ми си попийваше домашна ракийка всяка вечер преди сън, пушеше от младини и доживя до 87 годишна възраст.Почина в съня си. (лека му пръст).Съседа ми бай В. също си хапваше и пийваше в рамките на нормалното и обичаше да казва "след 70 лазарника всичко ми е позволено."Замина си на 76 г. миналата година декември.Съпругата му разказа - Взел си душ, отворил биричка, опънал се на дивана, пуснал си сериалчето и след около час просто си заминал.

46

Анонимен

преди 3 години

В статията на днес.бг "Ваксината на Pfizer неефективна срещу южноафриканския щам?"разработчеците на ваксината предлагат да се инжектира двойна доза!Препрочетох този абзац няколко пъти...Тия са л. ди!!!!Не стига, че ваксината им и от една стандартна доза има доста тежки нежелателни ефекти, представете си кво става ако ви сложат "конска доза".Тези вече ни взеха за опитен биологичен материал, а не за хора!А сега твърдят,че ваксината им може да се съхранява от -15 до -25 градуса вместо -80

45

Илиана

преди 3 години

Имам една позната в Мюнхен, която работи като медицинска сестра. Тв си сложи първата ваксина и след 3-4 дни получи сърцебиене и затруднено дишане. Лежала е в болница около 1 седмица. Дошло й е ред за втората ваксина, но тя в е отказала. Сами си направете заключението защо.......в медиите пишат пълни глупости, не само в България....

44

План:

преди 3 години

1. Няма ваксини що няма;2. Няма желаещи да се ваксинират - що не ги информирате тези хора бе?3. Ваксините били ненадеждни - що не направите надеждни! Що не купихте от теза а от онези - комисионни, връзки! Гадове!4. Що не пуснете БГ-ваксина бе! Затова ли ви държим!5. Купени са в повече ваксини - хвърлени пари на вятъра!Безобразие! Айде на съд!

43

Ха така!

преди 3 години

Прави така че българина да умира от страх!Страхът е важен! Ти можеш да СТРАХУВАШ(както рече един депутатец) българина!Няма значение дали е лъжа - важното е да е страшно! Хората плащат за да се страхуват! Плащат за да чуят някоя страшна новина ... било то клюка!

42

Стига пропаганда

преди 3 години

Стига пропаганда. Спрете се. Никой не ви иска измислените фейк ваксинки. Дори и ваксиниран пак може да боледуваш, да пренасяш вируса и мерките за теб остават. Не сме малоуумни. Мислете!

41

Истукан

преди 3 години

Ваксинирането е за пенсионерите. Аз няма да се ваксинирам.

40

+

преди 3 години

Ако Си на 20-35 , то може би не трябва да му се обрьща внимание... но от 35 до 45-50 трябва да се подготвиш.... А от 50 нагоре -ваксина.

39

Анонимен

преди 3 години

Управлението на ГЕРБ докара нещата дотам хората да си намразят държавата. Не знам как го постигна, но комсомоският кадър Борисов испя да да привлече в управлението най-тьпите п..ки, най-безгръбначните лакеи и най-хищните политикани на нашето време.

38

Майстора

преди 3 години

Край няма, скъпи съграждани. Дори да се ваксинират до 1 юли 96% от всички в държавата. После ще дойде "мутация". После ще трябва "реимунизация". После, дори само един-два процента неваксинирани да са останали, точно от тях ще дойде ОШТЕПОЛОША мутация. И ще трябва пак ЛОКДАОН. и маските остават. И мерките. Това НЯМА ДА СВЪРШИ. Грипът не се спира с ваксина. Спира се, като не му обръщаш внимание.

37

С ковид 19

преди 3 години

само ни пробваха. Дори си мисля, че им хареса. От тук насетне все ще е така до пълно зануляване. Един елит ще управлява света, а всички други хора, държави...ще са затънали в дългове роби.

36

Ваксината

преди 3 години

Е политически финт на управляващите.И серизно опасени за решилите се!Спомяте ли си колко шум се вдигаше в началото колко време за разработка на безопасна ваксина - година и отгоре !!А сега няколко месеца по-късно - какво се е променило?

35

Анонимен

преди 3 години

Нито едното, нито другото. Разпределение е правилният отговор.Познай на какво!

34

Анонимен

преди 3 години

do 24 az pyk poznavam xora kat teb det sveta nqma nikakvo polza ot qx naprotiv

33

ъъъ

преди 3 години

До ------Да, бе! Да им се ненадяваш! Дали няма да се съгласят да споделят и банковите си сметки с нас, азър са почнали да ни обгрижват..

32

До маймунски грип

преди 3 години

повечето караме леко Ковида, защото сме с БЦЖ. БЦЖ - създава клетъчен имунитет. Само при някои хора които нямат БЦЖ или пък действието е отслабено / установява се с манту/ има по-тежки симптоми, но и те се справят, ако нямат диабет, сърдечни, съдови и т.н. или ако лекарите не ги отровят с лекарства. По принцип съм за ваксините - но с тези сега просто е ПРЕКАЛЕНО. Няма такъв случай в историята на ваксините където преболедували да се ваксинират.