59

Анонимен

преди 3 години

То британското е винаги най смъртоносно

58

Писна ми

преди 3 години

Писна ми да ви наливам трезва мисъл. Вие явно сте си *** ***, който си харесва съдбата.Това да ви контролират и да ви нареждат (неоснователно дори) ви доставя огромно удоволствие.Причината за това низко поведение е че ви е страх да поемете лична отговорност за делата и решенията си. По удобно е някой друг да го отнесе.Това живот ли е? Ако това ви е живота - аз даже не искам да ви познавам. Ще плюя на вас, ако разбера че търсите такава стабилностНе е достойно по никакъв начин. Жалко е

57

Истината

преди 3 години

СТРАХА Е ПОЗОР. Ако изпитвате страх, то вие сте слаби и си заслужавате съдбата.вирОс НЯМА. Факт! (ако имаше "вирОс" да сме видели за 8 месеца - всичко щеше да мре)НЯМА ВИРоС

56

СТРАХ мори добитъка

преди 3 години

Защо народа се страхува от дебелаците Бойко Борисов и Делян Пеевски?Веднъж се живее. В страх ли ще си изкарате кратките животи от по 50-60 години?Това е позорно.

55

STRAHHHH

преди 3 години

СТРАХУВА ЛИ ВИ ВИРОСА? СТРАХУВА ЛИ ВИ?НЕ СИ ОТИВА!ПОДПИС:ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ

54

Анонимен

преди 3 години

Ке се умира.

53

Анонимен

преди 3 години

вече я изкарах на 17 ден съм. продължавам с бирата...

52

1м 75 см достойнство

преди 3 години

1,5 м дистаншън вкъщи? Добре , че не е 2 м., тогава нямаше как да правя щастлива жената

51

Анонимен

преди 3 години

Хиляда новини за тая мутация и абсолютно противоположни! Циркът е много зле!

50

ПЛЕБЕИ

преди 3 години

ИМА ЛИ СТРЕС БЕ *** ПРОКЪСАН?

49

СТРЕС!

преди 3 години

От утре 1.5м дистанция вкъщи.Вируса се разнася, когато си целувате жената и децата. Ако си целувате близките - убийци сте. Не си целувайте близките повече.Подпис:Щаба, Боко Тиквата и Медицинските Фашисти

48

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер, нощният живот в София е на макс, напук на ковидпcиxapите. Почти всички бачкат яко . Браво. Струва ми се, че гожиту с мундирите, утре ще се събуди с коса.

47

Айде

преди 3 години

нахлузвайте маските и по леглата!

46

КОВИДСероПозитивени

преди 3 години

ли сте?! Уханската Спиноза само на тестове се открива!!

45

Анонимен

преди 3 години

Русия на никого не е длъжна да дава данни и отчети, на Русия и е все едно какво мисли западът за нея, да се оправят както знаят на запад.

44

Гордостта на Мама!

преди 3 години

Почнал е да капе лева в Щаба.Мутафчийски ходи с костюмчето на Ал Капоне.Ангелов се подул като плондер от ботокс.Кунчев си поръчва араби да му правят грууминг. (Вероятно са същите, които спортния министър вика, за да го "оправят")Много загладиха косъма тия гербави. Хората от народа УМИРАТ по улиците като кучета.

43

Пъчи

преди 3 години

От медицината -преди великия ковид нов ред - "Ваксината е биологичен препарат, който създава активен придобит имунитет срещу определена инфекциозна болест."ъммтва ся ко е уа?

42

РЕПТИЛ

преди 3 години

Плашете стадото, уфсътъ трябва да живее в непрекъснат стресиначе ще си помисли, че е вълк и ще поиска да стане богата катонас.Иначе, не забравяйте, че има пълна свобода за пътуване - кеф ти Хамерика, кеф ти Хиспания, кеф ти Африка.Вече не е комунизъм - няма Москвичи и Лади, никой не строи панелки, сега има къщи от по 10 милиона нагоре.

41

Анонимен

преди 3 години

Асен,Вярвате ли, че Русия дава верни данни?Та те са най-най във всичко ... без коронавирус-данните!

40

Politics

преди 3 години

в Разговор между журналист и щаба, Мутафчийски става сърдит и си тръгва.Журналист: Ама чакайте, не виждам защо реагирате по този начин.Мутафчийски: Чи видиш!На другия ден излиза до Боко Тиквата, облечен с елечето на Ал Капоне и гледа злобно.Това трябва да се направи на комедиен сериал.Много е смешно.Смешно е и как оня Ангел Кунчев беше дрипав и оръфан в началото на Ковид "пандемията", а след 6 месеца започна да се появява "оправен" след грууминг. :DЕбахтти смешниците ни управляват.