79

Бо

преди 3 години

Плашат ни с изфабрикувани данни, като че сме без мозъчни овце..

78

ФАЛШИВА НОВИНА

преди 3 години

ТАКЪВ Е ЖИВОТА ЛЪЖАТ НИ

77

такъв е живота

преди 3 години

Навремето Тръмп обеща на избирателите че ще извие врата на зелените, но не успя. На изпроводяк му спретнаха пандемия. Е, взеха властта.Налага ни се да продължим да живеем и със зелени и със вирус.Лекарската професия е най-социалистическата от всички професии.Ще трябва да се нагодим да живеем при новите обстоятелства.

76

МНЕНИЕ

преди 3 години

Мисля че Ковид не е виновен - виновна е ваксината с която се ваксинираха масово англичаните . Не обвинявам никой , но се получава парадокс - ако се чувствате добре , и отидете да си правите тест PCR , изведнъж ставате болен от Ковид - започвам да се съмнявам за умишлени действия от здравните власти .

75

Анонимен

преди 3 години

Някой досеща ли се с какво се занимават около 200 биолаборатории на Пентагона пръснати по света като най известните са в Украйна, Полша, Грузия, Англия ? Допускам, че нашите наведени управници са разрешили и на наша територия да има такава лаборатория.

74

Анонимен

преди 3 години

Виждали ли сте нагледно бързината, с която пълзи периферията на плаката при вирусно заразяване на клетъчни култури? Аз съм виждал. Направено е с камера, която снима по един кадър през няколко минути, а после снимките се възпроизвеждат с повишена скорост. Да сте виждали нещо подобно при различните щамове на Ковида, за да оцените заразност и нейната скорост? Няма и да видите? Лекарската пропаганда няма нужда от това.

73

Анонимен

преди 3 години

Дори и по-високата заразност на новия щам не е доказана. Виждал съм подобни изследвания в биологията, направени върху здрави мишки с други вируси. Там ясно се виждат "камбанките" на вирусните концентрации по часове и дни. Да сте виждали подобни изследвания с Ковида? Няма и да видим. Сериозните научни изследвания нямат място в лекарски театрални водевили.

72

Анонимен

преди 3 години

"В документа на британскито правителство се подчертава, че като цяло рискът от смърт при инфекция остава нисък."Рискът от смърт - нисък! И защо тогава се въвеждат локдаун и вечерен час?Насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш - така беше някога... Сега насила ни дават грижа за здраве, ваксини, за да им дадем доброволно свободата си...Неограничени невъзможности - светът откачи!

71

Анонимен

преди 3 години

За измерване на вирусни концентрации са създадени ефикасни методи още от средата на миналия век. По-високи концентрации се доказват недвусмислено. А не да ми се подмятат внушения, "че по-високата смъртност се дължи вероятно на по-високите концентрации на вирусите от новия щам". Дори не се казва, че са направили такива измервания с мишки. Типични лекарски манипулации.

70

Анонимен

преди 3 години

А как лъгаха тези ингилизи, че нови щам бил по безобиден.

69

Анонимен

преди 3 години

Остарили работи. Вчерашните бяха по-нови - нигерийски щам и японски вариант. Много се смяхме.Нещо ново за смях днес?

68

Анонимен

преди 3 години

Предполагам че днес времето ще е идеално за плаж. Някъде около 35 градуса на сянка ще е, предполагам. Някой иска ли днес да отиде на плаж? Щото предполагам ще е жега. Някой за плажче?Ако е около нулата или вали дъжд и сняг - аз нямам вина, да знаете. Аз прдполагам че ще е около 35 градуса на сянка.

67

Анонимен

преди 3 години

"Предполагат британски учени." ПРЕДПОЛАГАТ???? Кви учени са и какво по-точно работят по въпроса, щом ще се базираме на предположения и ще плашим хората?Аз предполагам че утре ще спечеля 5 млн. от тото 2. Ама дали ще стане или не - аз си предполагам. Е?!?!?!Учени, а? Смъртоносни вируси, дет идват със страшна сила, а? А да ви *************** , А????

66

Анонимен

преди 3 години

Ъпгрейднаха вируса. Следващата мутация ще е 80% смъртоносна. По-следващата 90% и така до края на света.

65

Секишмиш

преди 3 години

Даме гъ препускаме во ЕС

64

Анонимен

преди 3 години

Троловете са... уморени.

63

Анонимен

преди 3 години

В Този сайт в много да не кажа всички статии драскачи преписват чужди материали, слагат само заглавието без да са прочели и вникнали в материалаГубене на време 100%Сбогом

62

Анонимен

преди 3 години

Търси красотата.

61

хахахахахх

преди 3 години

Изявление на Байдън пред BBC преди 4 дни:- Нямахме ваксина преди да встъпя в длъжност като президент.Това дами и господа, вярвате или не е президентът на САЩ. Същият човек, който уж получи две дози от ваксината съответно на 21-ви декември и на 11-ти януари. Пародията е пълна.

60

Анонимен

преди 3 години

Плашат за да си продават некачecтвената ваксина Астра Зенека. И кои я купи? Тиквата с тиквичките за да си пълнят чекмеджетата на гърба на народа