23

Анонимен

преди 3 години

Бързо испанската военна хунта да подава оставка и да даде властта на опозиционният лидер рапър.Даже рапърът да стане крал на Испания.

22

Анонимен

преди 3 години

Нека осъдят фашистите от режима на Франко.

21

Анонимен

преди 3 години

Испания беше фашистка държава до 1975 година. Западна Европа подкрепя фашисткия режим на Франко до смъртта му.

20

Е. Е.

преди 3 години

До Анонимен 11 По конституцията на Испания нямаш право да обиждаш краля. така, че рапърчето е нарушило осн. закон. Да си променят закона,но....за сега това е.А заплахите, които е отправял към политици са за смърт. Анархист откъдето и да го погледнеш.

19

Обективен

преди 3 години

Хайде,Боко, вдигни си свалените *** в услуга на краварите и заклейми арестите,както направи при протестите за Навални.

18

Анонимен

преди 3 години

свободни хора, сър....

17

Анонимен

преди 3 години

Сега съда за правата на човека защо мълчи? Всички борци за демокрация и свобода на словото в ЕС къде са? Хахаха... Двойни стандарти даже и не се прикриват

16

Анонимен

преди 3 години

Обаче нашите медии къртят мивки. Не само, че с 300 зора са публуквали такава новина, ами я набутали на дъното на страницата, за да не се вижда :D За Русия/Путин/Навални имаше над 15 статии само за последните 7 дена, доакто Франция и Холнадия са разкъсани от протести.

15

House M.D.

преди 3 години

Преди време по същата схема другарката Типър Гордеева, съпруга на другаря Александър Гордеев, искаше да забрани целия хеви метъл, само защото нейният син харесваше "Animal" на W.A.S.P., но съумя само да наложи стикера "Parental advisory".

14

Х

преди 3 години

Каде е сега нашия премиер да осъди испанското правителство за арестуването на рапара,като се има на предвид че рапара е осъден по политически причини нехаресвал монархията.Докато обвинението срещу Невални и пресъдата му си е чисто креминална пресвоилпари от благотварителен фонд.Премиер ли имаме или пийонка?

13

Анонимен

преди 3 години

Журналистите са виновни, този рапър никой не го знае , но някой журналист чул сина си да слуша негова песен и от там се заформи една лавина , че не ти е работа.

12

Анонимен

преди 3 години

При нас никога не е имало демокрация, за това ни управляват бандите. 10 ноември беше предаване на щафетата, поеха синове и внуци на партизаните...

11

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е далеч по-скъпа от монархията.Постоянно скъпо струващи избори!И за какво-да ни управляват бандити.Щото в съзтезанието участват хората с парите.Демокрацията е бандитска система на бандитско общество.Примера с тия гамени е ясен.

10

Анонимен

преди 3 години

До Чичо ПейоСтава въпрос за обида към Хуан Карлос 1-ви. Можеш да се поинтересуваш за неговата особа в интернет.

9

Чичо Пейо

преди 3 години

Ха. Че то много принцове и принцеси вършат повече благотворителна и полезна работа,отколкото политиците.Разбира се има и тарикати, но по принцип са повече опитни от доста хора, заради образованието-получено в елитни училища...

8

Миле Китич

преди 3 години

Како е Гошо от почивка?

7

Факт

преди 3 години

Двойните стандарти рушът Европа, защо сега "борците за демокрация и права мълчат"

6

пецата

преди 3 години

а , що така , ми русия навални го пъхнаха в пангото за кражба и цяла европа скочи, пък тука защото е казал нещо срещу краля направо без обяснения в пангото и от европа мълчат, ами свобода на словото? ами човешки права? или тея неща са само за русия, не важат за фашисткия евро съюз

5

Бум

преди 3 години

Русия пойска веднага да бъде освободен задържаният борец за демокрация и да бъдат наложени санкции на Испания.

4

Анонимен

преди 3 години

Те диваците от третия свят са баш републики!И все демократични.Едното племе взема властта демократично и изяжда другото.Точно в Европа уредените държави са свещени монархии!