64

Жан-Люк Пикар

преди 3 години

До АнонименНе знам откъде ти е хрумнало, че изобщо има студийни кадри за "Аполо". Конспирации винаги има. Примерно през 60те, че разходката на Леонов е снимана в студио, че няма никаква надпревара със СССР за Луната, а програмата е прикритие за военни разработки, а след кацането, че не са кацали. Това се раздухва от Бил Кейсинг, служител на ракетна компания. Филолог по образование, който произвежда невежи "интуитивни" аргументи по "пътя на логиката", които звучат очевидни невежи като него.

63

Анонимен

преди 3 години

Мравките станали много. Мравуняка вече бил малък, изпълзели навън и тръгнали за нови територии. Минал мравояда, шмръкнал туй онуй и продължил.... Наркоман мравояд! Шмърка ама не евтино!

62

До 67

преди 3 години

Както вече спомена.... абсолютно безцелни начинания на елементарните човеци хехе

61

Анонимен

преди 3 години

Снимката по горе е толкова смешна: Човеци с маски страхувайки се от невидим демон, крещят като най-обикновени футболни хулигани при абсолютно безмислено приземяване на планета мъртва от милиарди години.... търсейки интелигентни събратя... с Американското знаме в дъното..... Уау! Сигурно си мислят, че все още има *** които да им се връзват на номерата от преди векове... може би има, но не са толкова колкото си милят хехе :)))

60

Жан-Люк Пикар

преди 3 години

До реалнафантазияДо 70те години космическите технологии са се развивали много бързо, но това е било в условията на надпреварата в космоса между СССР. След това всичко се забавя, което е разбираемо предвид цената и безполезността на заниманието. Сега обаче нещата тръгнаха много бързо напред. Байдън подкрепи лунната програма, която е по амбиции прави "Аполо" да изглежда като скаутски поход. Ще има кацания, орбитална станция, а по-натам и база на самата луна. Частните амбиции са още по-интересни.

59

Анонимен

преди 3 години

Съветски учен към Никита Хрюшчов:"Другарю Хрюшчов, Американците стъпиха на Луната!". Хрюсчов:"Некадърници! Веднага отивайте на слънцето!"....

58

Анонимен

преди 3 години

Господа русопутинофили, успокойте се. Ако е нужно, пийте по едно успокоително. Бояришник също ще ви помогне.Владимир Путин назвал полной чушью версию о том, что США сфальсифицировали высадку на Луну.Путин нарече пълна глупост версията, че американците са изфабрикували кацането на Луната.На 20.07.2019 Д. Рогозин поздрави НАСА във връзка с юбилея на кацането на Луната.

57

Alien

преди 3 години

Човеците са грешка на природата, нищо повече от обикновен вирус като този който гонят в момента - конкуренцията не прощава, но доктора ще се появи някой ден и ще изчисти вируса веднъж и завинаги и тогава синята планета ще бъде отново чиста :)))

56

До 61

преди 3 години

Едната ръка мие другата, ако не ме разбираш си нямаш хабер за какво иде реч...

55

House M.D.

преди 3 години

Да се надяваме, че този марсоход ще успее да изпише "Coca Cola". Нещо, което не се удаде на останалите.

54

Анонимен

преди 3 години

Някои хора още си мислят, че американците не са стъпвали на Луната. Ако имаше измама, СССР веднага би реагирал.По простата причина, че е следил внимателно полета на американците. Да,за по-голям ефект, някои снимки са направени в студио.Всичко друго е реално, за разлика от анимациите на Путин от американска компютърна игра. С несъществуващи руски ракети. Леонов: Гледахме-и наши специалисти, и лунната ни група - едно към едно онлайн как се случи стъпването на американските астронавти на Луната.

53

реалнафантазия

преди 3 години

Прекалено бавен е напредъка в космическите изследвания. Трябват технологии от нов тип. Ще ги доживеем ли, защото някои сме се още млади, но други са стари вече.Трябваше вече да колонизираме слънчевата системата, и да изследваме отвъд нея.Ще кажете трудно е, измислия ти.Как се очаква обаче да се движим из тези безкрайни разстояния във вселената с днешната технология, която е още вчерашна? :(

52

Анонимен

преди 3 години

До Е иЗащото минаха 50 години от тогава....И ебaxти и нихилистичното беге поведенийцце ... като не му е пред входа на панелка или на парко мястото, на него му е все тая.

51

Учителя

преди 3 години

Марс не е интересен за Магучая Русь. Роскосмос всеки момент ще прати космонавти на Сатурн и ще затвори устата на сатанистите и рептилите

50

до 57

преди 3 години

Да забие в земята?Ти да нямаш раздвоение на мисълта?Нали беше марсоход, Ква земя...

49

Емииииии...

преди 3 години

Отлично, даже много добре.

48

Анонимен

преди 3 години

До Е иСъветската марсианска програма е провал. От 20тина мисии имат 2-3 частични успеха с орбитални станции и спускателен апарат, който е първият приземен на Марс, но работи само няколко минути преди да даде фира. Последната цопна в океана преди 9 години. Марс е основно американска планета, защото те имат най-много успешни и амбициозни мисии до там, макар че и те са оставили не малко скрап. Наскоро апарата InSight частично провали мисията си, защото не успя да забие в земята температурна сонда

47

Анонимен

преди 3 години

що ли разместват коментарите и тук ли конспирация

46

Анонимен

преди 3 години

След провала на руската междупланетна мисия Марс 96, беше предприето голямо руско-китайско нашествие към Марс със сондата Фобос-грунт. За съжаление Фобос-грунт реши преди да се отправи към Марс да изследва дъното на Тихия океан. Китайците пък решиха повече да не се занимават с руснаци и сами изпратиха своя мисия на Марс, сондата им от няколко дни е в орбита коло Марс с намерение за кацане на планетата след 5-6 месеца.

45

Анонимен

преди 3 години

до 52-Ами Руснаците видаха много отдавна какво има там направиха каквото трябва сега които иска и може да иде да види ама ще питат първо чичко ВОВА щото само ВОВАТА може да ги закара там-а иначе със Холивуд е лесно