90

Физик Професор Св Кл

преди 5 месеца

Дефакто ако едно тяло се движи в една посоко и създава гравитация, то е редно телата афектирани от тази гравитация да се движат в същата посока както Луната се движи в същата посока на въртенето на Земята. В този случай, знамето би трябвало да следи същата посока без да се спира, без да се връща назад, това е един от законите на инерцията

89

Анонимен

преди 5 месеца

Господ няма да ти прости.... прощавам ти аз защото те виждам, че си елементарен, неук и наивен хехе

88

Анонимен

преди 5 месеца

Боже, прости им! Санкта самплицитас!

87

До 87

преди 5 месеца

Мани го тоя незнайко. Той си мисли, че гравитацията на Земята дава инерция на флага да се вее наляво и после да сменя посоко надясно - лепилар най-обикновен

86

До 85

преди 5 месеца

Значи са те учили на коледни катанки.... Какво точно имат общо гравитационната сила и инерцията? Ето виждаш ли? Коледни гатанки ала бала, тва са те учили в училище отличниче хехе :)))

85

До 84

преди 5 месеца

Какво точно е "Г" образна рамка ти имаш ли си помятие и от къде? Отговори де?

84

Анонимен

преди 5 месеца

Мислех че си по-схватлив но явно ... . Гравитацията и инерционната сила действат комбинирано. Човече, това са неща от дял механика от физиката. Учихме ги дори в гимназията. Не е нещо от физика която се изучава в университета. Я по-добре зарежи ... .

83

Анонимен

преди 5 месеца

До До 71Първо, знамето е поставено в Г образна рамка точно за да не се увива.Второ, при местене заради липсата на атмосфера и ниската гравитация, платът прави много по резки и големи движения. Платът е по-лек на Луната, но има същата маса.Трето, не знам откъде изобщо ти е хрумнало, че знамето трябва да се вее вечно. Тоест, ако поставим махало или знаме във вакуум на земята, то ще се движи вечно? За сила на триeне чувал ли си?Сядай си. Имаш двойка.

82

До 81

преди 5 месеца

По отговора ти да приема ли, че си "Пас" или по скоро "Аз ще ти покажа на теб колко знам" размахвайки пръст хехе

81

Картаген

преди 5 месеца

Работя в Тунис от години в туристическия бизнес който почти е изчезнал но както и да е. От седмици тук гъмжи от Американци, камери, оборудване и тн в пустинята не далече от местото където снимаха филма Междузвездни войни. Преди няколко седмици изчезнаха, ни вест, ни кост и сега опа, клипове от Марс..... А тоя единия на снимката го помня много добре как лазеше тук по кръчмите до 4 сутринта, аре по сериозно ве хора....

80

Анонимен

преди 5 месеца

Да! Наляво, надясно или напред назад в зависимост в коя посока си разклатил пръта. Препоръчвам ти да избереш "наляво надясно" защото "напред назад" напомня едно друго движение. понякога болезнено

79

Българин Шофьор

преди 5 месеца

Гледам филма за тоя космически кораб дето Амриканците са пуснали и се приземил през 9 Щата в 10тия. Не съм пил алкохол от 3 седмици и се заклевам, че тоя кратер е точно на изход 14 на 5-та Щатска магистрала в Невада... ако някой може да ме обори, слушам настървено!

78

инжанера

преди 5 месеца

До Илон МъскЗащото е тенекиен *** направен буквално в гараж (иди провери - нямат фабрика на поле го заваряват все едно у нашенски гараж за ремонт на автомобили). На това ракета ли му викаш? Я погледни в какви условия се правят руските и помисли пак.Русия единствена ума индустриалния и технологичен капацитет да прави ракети за това на тях се разчита за всичко дори и за двигателите дето са отнесли тая играчка от статията до Марс.

77

До 74

преди 5 месеца

Значи, тази супер слаба (по твойте думи) гравитационна сила би направила флага да се клатушка все едно е забит пред белия дом? В смисъл, няляво и после надясно и после пак наляво и пак надясно..... звучи ми като силата на Мастър Йода от Междузвездни войни? Чакам отговора ти.... дали ще го дочакам хехе :))

76

Така де

преди 5 месеца

Тя за това е за многократно използване...Защото ще се разбие и следващия път !

75

Илон Мъск

преди 5 месеца

Защо никой не споменава нищо за разбилата се ракета за многократно използване (за пореден път) на Спас Хъ... ?

74

Анонимен

преди 5 месеца

Корекция, не до 71 а до72

73

До 71

преди 5 месеца

Има такава сила, да "удари" флага. Гравитацията. По-слаба е отколкото на Земята, но я има!Представи си че вържа долните ти *** на един прът и го разклатя, гащите ти няма да се увият около пръта а ще се развеят около него. При по-слаба гравитация това движение ще е по-забавено и ще изглежда малко странно за нас, Земляните.

72

Анонимен

преди 5 месеца

аха значи филма за Марс вече е излезнал -браво браво - а хамериканското знаме вее ли се

71

Анонимен

преди 5 месеца

На Марс се наблюдават образувания, които напомнят канали! Русначеата имат малко проблеми с канализациите, та затова мириканците ги изпревариха.