9

Kiro

преди 3 години

И какво толкова е направил? Борил се човека да се отдели Бълагрия от империята, че да може тукашните чорбаджии да си командват народа. А всички знаем, че преди отделянето народа е живял по-добре, това спрямо годините след отделянето когато заради корупция и лошо управление народа масово мизерства и гладува. Така че реално за обикновения човек нищо добро не е станало.

8

От 4

преди 3 години

Днес по БНТ 2 от 21:00 часа ще дават документален филм за Васил Иванов Кунчев. За съжаление, заря и реч от Държавния глава и Български Президент г-н Румен Радев в гр. Карлово или пред паметника на Васил Левски в София няма да има или няма да е излъчено.

7

А

преди 3 години

Него не са ли го изкарали македонец още съседите ?

6

Анонимен

преди 3 години

Защо си даде живота за тояПростДебилски народ Дяконе ?

5

Патриот

преди 3 години

Ako Левски беше жив днес жив натовец и американски окупатор нямше да остави жив ,всички сорзки *** за кунките щеше да ги провеси!

4

Анонимен

преди 3 години

Сетихте се. Пак че не е към 23 ч. публикуването. Два реда, ама от сърце. Важното е темите с ваксините и политиката да вървят.По тв сутринта същото мълчание. Всякакви говорящи глави се показаха, само не и някой историк ей така за 5 минути да поговори за Апостола.Но ние българите помним. Помним кои са ни героите, помним и кои са ни душманите. И предишните и сегашните

3

Анонимен

преди 3 години

Ако беше жив да види за какво е умрял , щеше да размисли . Светла му памет

2

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред апостола.И моля русофили *** да не му мърсят името с коментари. Коментирайте си Путин или Радев.

1

5

преди 3 години

Караянчева!? Това е кощунство ! Освиркайте я през цялато време!