118

до 125

преди 3 години

Да кажем, че не съм само на заплата, драги. Аз съм в борда на директорите на тази компания и съм директор на българския офис. АЗ, ЛИЧНО подготвях с помощта на адвокатите ни и счетоводството документите. Не ми се прави на всезнайко, доста повече от тебе знам. И не, не съм на заплата. Работя за себе си, защото притежавам част (дори и малка) от компанията. Със здраве.

117

Анонимен

преди 3 години

Пак за ония 22-ри.Когато трябваше да превеждат парите по 60/40 оправданието беше че хората давали грешни сметки и затова се бавели парите. Значи досега някой с години е превеждал пари за заплати, осигуровки, данъци... И сега когато изведнъж този същия когато трябва да получи някаква мижава помощ от държавата си сбъркал тази същата сметка, представи си. Удобно а?

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22То и и ти си на нивото на общаците и сервитьорките. И ти както и те сте на заплата. Когато почнеш да работиш сам за себе си тогава се мисли за малко повече от другите, сега си просто един работник с малко по висока заплата. Между другото да ти кажа че документацията за 60/40 е така направена и процедурата е толкова тромава че повечето кандидати сами да се откажат, ти няма как да си наясно защото в края на месеца казваш само дай и толкова.

115

123456

преди 3 години

Само Бойко без маска, него не го лови Ковид, и продължава да лъже и лъже....

114

православен патриот

преди 3 години

Долу ГРОБ!!! Долу мафията !!! Мутри Вън !!!!

113

Анонимен

преди 3 години

И да мрънкате, и да не мрънкате държавната помощ е факт. Който честно и почтено е плащал данъци и осигуровки, е получил адекватна помощ. Ние сме швейцарска компания, консултантска IT сектор. Средната заплата при нас е над 9000лв.. И ние бяхме половин година на 60/40. Разни приказки как "нашите" фирми били взимали помощ са излишни. Помощта е за всеки, който е честен. Неслучайно средната заплата се качи, защото общаците и сервитьорите в сивия сектор вече са с 0 доход и се водят безработни.

112

Анонимен

преди 3 години

Много сме си добре, не много далеч от нас и на фризьор не могат да идат и имат вечерен час, радвайте се.

111

Койчо

преди 3 години

Първо спаси Лудогорец Разград.Там наля едни пари да подпомогне един беден човек киро джапанката гела

110

Анонимен

преди 3 години

Парите ги даде от чекмеджето, нали?

109

Анонимен

преди 3 години

Запазил работни места с мерки за няколко милиарда ?От тези милиарди"НЯКОЛКО"колко влезнаха в шкафчети ти бе ***'от ?Тези НЯКОЛКО милиарда кой ще ги изплаща бе банкянски кре'тен ?За 11-12 г.уравление колко милиарда е дългът на България и колко милиарда открадна ТИ от народа на България,който те избра защото е тъ'па българска ОВЦА ?България е ПЪРВА по бедност в ЕС и ПОСЛЕДНА по доходи и нормален човешки живот заслужено,защото овцата избра този заслужил майстор на измамата,корупцията и бандитизма!

108

Хора

преди 3 години

Осъзнайте се

107

Анонимен

преди 3 години

Българино , не се ли срамуваш ?

106

БАНко

преди 3 години

ПОЗОРЪТ БОРИСОВ

105

Анонимен

преди 3 години

Буци шкафчетата Буци , къде скри парите , парите къде ги скри Буци , оставка Буци , оставка и затвор Буци това те чака суджук

104

Анонимен

преди 3 години

Снимката е красноречива... Борисов, Караянчева, известна най вече с квалификациите които Борисов й дава в Кърджали. Тези пари са в знак на извинение за тежките обидни думи

103

Самоинсцениращ се

преди 3 години

за 107 . Мога да ти отговоря! Съгласно най-новите теории на генетиката при човека също може да се извърши клониране. Или подобно на мутирането при вируса. Имаш нов вирус, щам, който е по-слаб но пак е опасен. При Бойко нещата стоят така, ще има Бойко.2. , той ще е още по-гламав но ще се побере в 1300 годишния период. Така че и бъдещите поколения ще се радват на вируса Corona-Boco 2021.

102

Шелдън Планктон

преди 3 години

До Въпрос:Сегашният.

101

Анонимен

преди 3 години

Най-високо интелигентен министър-председател след 1989г. е Марин Райков.

100

Св. Бойко сладкодумн

преди 3 години

" Вие сте прости и аз съм ***!" "Строя ви пътища за да пътувате по тях" (интересно, незнаях за какво служат пътищата) , "Строя ви паркове да се разхождате по тях, "Давам пари за черкуви и джамии, да се молят в тях", "Построих (в Елхово) пречиствателна станция за да пречиства водата". " А по конектора с Гърция ще минава газ." И поумняваме все повече и научаваме за какво служи всичко това което той е построил. Дано не стигне до някои тоалетни....Фенове на Бойко! Обичайте си го...

99

Въпрос:

преди 3 години

Някой може ли да ми отговори на следния въпрос:Кой е най-ниско интелигентния министър-председателв цялата 1300-годишна история на България?