158

Анонимен

преди 3 години

Запазил си работните места само на служителките по административните структури... *** !!!

157

ББ

преди 3 години

До ББи същите тези съветници от гроб и дпс фалираха общината с фактури от илиенци и анекси...крадците ни управляват и ни налагат да им плащаме кражбите г-н Борисов...и ги возите в джипките...нагло...1400 год. Народа ни е оцелял срещу империи...поредните шмекери сте...шутове...Бог да пази България!!!такса молба в община велинград е 70 лева...да помолиш ти искат 70 лева хотелиерите съветници от гроб и дпс...финансират кражбите си като рекетират бедните..позор...геноцид в ЕСССР

156

ББ

преди 3 години

Световната политическа класа е зависима и загрижена за властта..неграмотни и заблудени са бедните имащи само офшорни...Кой и защо допуснахте убийствата на невинни хора..кой обяви световна биологическа война???защо не ни защитихте?защо нямахме маски и дезифектанти?защо богатите се ваксинират а до бедните плащащи данъци няма,милиарди по-света няма да минат на ваша страна защото имат ценностна система...Честта преди...офшорните..борим се и вашите "богати" деца да не обитгават кочинат. която строите

155

До 152

преди 3 години

Хайде стига с тия *** опорки! Ами аз да те питам - ако Пунта Мара облече дървеното палто, ще трябва да закрием държавата ли?

154

Чичето

преди 3 години

Инспектора пак лъже. Вчера Коркодил сачева си късаше ризата, че сте дали 760 милиона!? Или броиш и тия в чекмеджето?

153

Даскала

преди 3 години

Господин Борисов , Вие нормален ли сте?

152

Анонимен

преди 3 години

Тиква, кажи с какво натиснахте Гриша Ганчев?

151

Анонимен

преди 3 години

Ти кажи защо не ти работи колекторът с Гърция, т.... ? :)

150

@ к.152

преди 3 години

До АнонименНе плаши хората с БСП: тази партия под ръководството на леля *** от няколко месеци е в насипно състояние и няколко десетки вече бивши членове на НС са за съюзяване с ГЕРБ. Агите от ДПС втори мандат са съюзници на Боце и както са тръгнали нещата нищо чудно скоро да поискат част от властта в държавата аналогично на Македония. Ердоган заяви,че смята България, разбирай ББ, като порта на Турция към ЕС. Нищо чудно егоцентрикът Боце да е решил да постъпи така, за да заздрави властта си.

149

ББ

преди 3 години

г-н Борисов...дворно с нотариален акт на баща ми плащаш данъци от десетилетия е разделен и половината от двора му е отнет като е вписан в кадастъра като..."общински"...грабят домовете ни вашите безнаказани и добре платени с нашите данъци чиновници ...г-н Борисов...Кога Справедливост в ЕСССР???община велинград визирам...такса заявление 70 лв....хотелиерите ви съветници ни искат такса 70 лв...за молба...да помолиш..70 лв. такса...фашизъм в Родината ми в 21 век....финансиран от ЕСССР!

148

ББ

преди 3 години

до кога чиновниците ви ще убиват български деца със евтини бележки г-н Борисов...за сребърници???

147

ББ

преди 3 години

чиновничка неграмотна не призна нотариално заверено пълномощно...за чий плащаме на нотариуси...кога Законност г-н Борисов???...съседа ми си е окачил кабел високо напрежение над покрива на къщата която живея...ако ме убие ще носите ли отговорност г-н Борисов???захранва с ток незаконно построена постройка...къде са контролните ви органи на които плащаме безбожни заплати...г-н Борисов,кога Законите в Родината ни ще са в полза на Народа ни г-н Борисов???до кога "мендите"ще правят лобистки закони???

146

ББ

преди 3 години

Презирам политическата класа...обслужваща престъпници и убийци,трайно безработен съм г-н Борисов...плащам ДДС...ям все пак хляб и мляко но се храня когато мога,къде отива ДДС-то което плащам г-н Борисов???...чиновниците ви в социалната непрекъснато ме рекетират да прекратя регистрацията си...хиляди рекетират за да оправите статистиката...до кога ще ни определят животите чиновниците ви...кога и на безработните...плащам ДДС което раздавате на преяждащите...

145

Сефте ще гласувам!

преди 3 години

Карай ка Фончо, по средата тракес.

144

Царят е гол.

преди 3 години

Държавата е в плен на един егоцентричен *** човек, който смята че света се върти около него, но това далеч не е така.Истината.

143

Анонимен

преди 3 години

верно че бойко трябва да си тръгне, но се замислете малко. ако той си тръгне кой ще дойде на власт? ако са бсп или дпс ще ограбят всичко без да направят нищо, а бойко поне прави някакви дреболийки колкото да замаже

142

Анонимен

преди 3 години

Баце иска да каже : Запазихме топли службички на наши хора за няколко милиарда чужди пари ! А те по-нататък ще ми благодарят в чекмеджето и(или) в урните !

141

Анонимен

преди 3 години

Огледало си сложи да си видиш мутрата ПожарникаРа

140

Анонимен

преди 3 години

Тонка споко само ти си му фен щъ тъ опраим споко ще оредим

139

поп Г.рую

преди 3 години

Тоя не се диша вече.Вреден е за хората,природата,пътищата за цяла България е вреден Анатема