46

НЕ ГЛАВУВАЙ ЗА БСП

преди 1 година

ПАК ТЕАТРОТО НА Т.Н.БСП И ПАК" НЕВЪОБРАЗИМАТА ЗАГРИЖЕНОСТ" ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИНА????ОООООО,АКО БЯХА ТЕ НА ВЛАСТ ,ТОВА НЕ БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ ,ЗАЩОТО ПРИ ТЯХ КОРУПЦИЯ НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА,ПРЕСТАВЕТЕ СИ..А ТЕ, ЗАЕДНО С ЮМРУКОВ ПО БУЗЛУДЖА,ПО УЛИЦИТЕ ПОДВЕДОХА НЕ МАЛКО ХОРА ,КОИТО СИ ОТИДОХА БЕЗ ВРЕМЕ ..ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТОЗИ ФЕЙК ПЛАЧ ????ОПИТ ЗА ЗАБЛУДА ,АМА ТЕЗИ МАНЬОВРИ ВАШИ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ИГРАЛИ ,И НЕХВАЩАТ ДЕКИШ..

45

1

преди 1 година

До Анонимен-50 ,а на тиквата правителството, с геноцида над един народ.

44

Анонимен

преди 1 година

БСП викало "оставка"Ми щеше да е чудно да не вика.Тая баница и денем я сънуват вече.Най-пропадналите правителства бяха на Луканов с купоните и на Виденов с инфлацията.Не им се получи въстанието и сега реват.

43

1

преди 1 година

другари от бсп,сбъркали сте деня,в който каните вожда на герб-комунисти,он в делничен ден не работи,а уикендите е на инспекция,тогава ако може да го засечете,може и да дойде в парламента.

42

някой

преди 1 година

До: номер 47 (ЕЛИ)Аз ти говоря за община Младост в София! Нерде Стамбул, нерде Филибето!Не познавам кмета на Триадица.

41

ЕЛИ

преди 1 година

КМЕТА НА ТРИАДИЦА Е ОТ ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯКЪДЕ Е ГЕРБ ТУК ?????????

40

Читател

преди 1 година

Сбирщината наречена НС,където мирише на запарени милиционерски кубинки,трябва час по скоро да бъде изметена от сградата тази пролет,за да се проветри въздуха там,от запарените *** на корумпираните елементи.80% от българите беднеят,едва оцеляват,а олигариси около Борисов,вече не си знаят парите и банките където са ги скрили.Продължите ли да спите братя сънародници и Господ няма да ви помогне!

39

Анонимен

преди 1 година

Това е банда ГЕРБ нормално,с Караянчева служителката на градински инструменти там работила в Кърджали.

38

някой

преди 1 година

До: номер 41 (ЕЛИ)Всички избори за кметове са демократични, ама някои са по-демократични от други!Например, демократично е, след като свалиха от поста кметицата на община Младост в София, да бъдат проведени частични избори за нов кмет на община Младост.Вместо това, "демократите" от ГЕРБ си назначиха нов, техен кмет без да ни питат нас, жителите на общината, които имаме иначе демократичното право да го избираме!!!

37

някой

преди 1 година

Абе докога ще търпим това арогантство бе???Все едно мене да ме извика началника в кабинета му, а аз да му откажа???И познайте - какво ще ми се случи тогава???Трябва да променят Конституцията така, че при няколко отказа на подчиненото на Народното Събрание правителство, то началника му, Народното Събрание, което му е дало мандата да може да го оттегли!И това не подлежи на гласуване: Достатъчно е един депутат да подаде искане!На министрите няма да им се счупи хатъра ако се отзоват!

36

Поп Грую

преди 1 година

Тая се крие като мишка. Гербави номерца.

35

ЕЛИ

преди 1 година

ДЕМОКРАЦИЯТА ИМА И РЪБОВЕКМЕТА НА ТРИАДИЦА ОТ ДСБКМЕТА НА СОФИЯ ОТ ГЕРББИ ТРЯБВАЛО КМЕТА НА СОФИЯ ДА СИ НАЗНАЧАВА КМЕТОВЕТЕ НА РАЬОНИТЕ ДА АМА НЕ --НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО--И ЕТО ТИ КРИВИТЕ КРАСТАВИЦИ

34

Анонимен

преди 1 година

Бушон ама от вашите бушони на ДБ.

33

Анонимен

преди 1 година

А той какво да прави в парламента?

32

Срам ме е от вас

преди 1 година

Два дни го търсят в парламента той се крие в джипа като малко дете.Самоковската даскалица и тя.Срам за парламентаризма в България.

31

Анонимен

преди 1 година

Шишков си е подал оставката, но той пак е бушон. А като му видим биографията, май ходи с Борисов. И едва ли на своя глава е дал това разрешение, сигурно му е било наредено.Арх. Иван Шишков завършил е архитектура в УАСГ. Бил е 14 години районен главен архитект - 6 години в "Банкя" и 8 - в "Триадица". Също 8 години е бил в общински експертен съвет, два мандата експерт в комисията по жилищна политика и устройство на територията,Това е от 2016г. инфо когато е бил кандидат за гл.арх. на София.

30

Анонимен

преди 1 година

кметът на Триадица е от ДБ

29

Петолъчка

преди 1 година

Това не е НС и не е парламент, това е партийният дом на БКП.И кой е този "бориков"?

28

Анонимен

преди 1 година

За Графа, ако не бяхте спряли да къртите умишлено плочките ремонтът ми щеле да струва 500 лв, не повече. Но вашите постоянно умишлени вандалщини се калкулират в сметката!

27

Анонимен

преди 1 година

Днес главният архитект на район Триадица е подал оставка. Защо ли?