10

АнонимеН

преди 3 години

РИБЕШКА УСТА, ГОЛЯМ ЛИДЕР НЯМА ЩО!

9

AcOrP

преди 3 години

Какъв лидер бъдещ, та днес е изслушването пред комисията в сената на която ще го разнищат, за пазарната манипулация която направи. След което го грози затвор. Типичният тарикат дето се опита да измами и ограби хората.

8

Азимов

преди 3 години

Баси и света, дето подобни *** са му лидерите.

7

Анонимен

преди 3 години

Ааа ха ха каква реклама на този нещасник дето са му заведени дела в САЩ заради блокиране на търговията с акции на GameStop. Тоя е пътник за затвора и не му завиждам ако остане жив

6

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Този човек НЕ Е БЪЛГАРИН, а американец с вероятно с един или двама български родители. Стига свободни журналистически съчинения...

5

Анонимен

преди 3 години

Robinhood е бита карта. Много народ се изнася, заради простотиите, които направиха, които са явна манипулация на пазарите и са незаконни.

4

Анонимен

преди 3 години

Усещам, че ще го гони бай Гочо "паламарката"!

3

Анонимен

преди 3 години

"Но няма да ги осъдят. Реално няма за какво."Я прочети дали няма....нарушиха правилата за борсова търговия в щатите, за да се спасят от ликвидна криза и евентуално фалит!!! Даже има видео по ECBS ли беше, къде го питат за ликвидността на клиринговата им къща и най нагло лъже, личи си от 100 км, даже има няколко анализа и на финансови гуруто и дори анализ на жестовете му в това интервю....зле е положението!

2

Анонимен

преди 3 години

Да да да....срещу платформата му и него има заведени поне 10 А++ дела за нарушаване на борсовата търговия. Освен това, покрай шорт скуйза на Геймстоп акциите се видя, че глътнаха хапа и имаха проблем с ликвидността на клиринговата им къща и като борсов посредник са пълна щета! Никак не съм обнадежден за бъдещето им след тазо лоша репотация и вълната от отлив на клиенти!

1

Анонимен

преди 3 години

Сега се ядосаха и двете страни, хеджфондовете, че се даде шанс на всеки да играе с или срещу техните стратегии, както и тези, дето не разбраха, че Robin Hood не е безкрайна мантра и има лимит на това, колко може дакупи, защото е една малка компания, в сравнение с цял Уол стрийт. Но няма да ги осъдят. Реално няма за какво.