30

Анонимен

преди 3 години

Сега ... инвеститорите бръкнаха в *** на феджовете, което попринцип би трябвало да приключи с изкарани лоши работи, ама всъщност намериха злато.Сега са яко buthurt. За съжаление, Robinhood е прекалено малка и слаба комапниика, която няма финансовия капацитет, да върти търговия на нива, които са били десетки, дори стотици пъти над нормалното за нея и буквално зиборът беше - извършване на сделката и фалит за компанията или спиране на продажбата.И сега хеджовете, ще си го върнат ...

29

Анонимен

преди 3 години

До АнгелИ ти само не ми казвал, че си "ангел инвестотор" ...

28

Анонимен

преди 3 години

До АнгелМъск беше доста критичен към тях. Даже директно го нарече "Vlad - The stock impaler" диретно в рязговор, който е онлайн.

27

Ангел

преди 3 години

Робин худ на Влад Танев взима от бедните и дава на богатите .Точно това направи с групата в Реддит .Добре че Мъск се застъпи за тях и за да не фалират има помогна да напомпят Doge coin че да избият част от загубите .

26

Анонимен

преди 3 години

Аз само се чудя, защо изхвърлиха толкова новини за Robinhood в родното пространство? О, аз ще ви кажа:- Искат да очернят идеята за инвестиции! Не искат VC-та в българия, защото ще се разсмърди. Не искат инвеститори, особено родни, които не са вързани с мафия и която партия се случи да властва. Не искат бъгларите да си влагат парите в нещо ралично от тухли. Така запазват контрол.

25

Баро Вкаров

преди 3 години

Тоя *** са го подгонили съдебните власти в САЩ.Иначе е голям лидер на лигльовци ката него.

24

Анонимен

преди 3 години

Зависи много от какво ще решат инвеститорите. Според мен ще оставят част от Robinhood, за да има "лош" на пазара, ще се налеят яки регулации и новото момче Webull, дето вече получи 220 млн инвестиция, за ... ден, ще е "играча", притежаван от същите.И преди дакажете, че не решават тези инвеститори, нека само ви споделя, че пенсионните фондове са там има множествео решения, които са неправилно морално, но са взети, за да се запазят фондовете, иначе ще се стигне до ... лоши неща.

23

Анонимен

преди 3 години

"Но няма да ги осъдят. Реално няма за какво.""Я прочети дали няма....нарушиха правилата за борсова търговия в щатите, за да се спасят от ликвидна криза и евентуално фалит!!!"Нарушиха това, че нямаха парите, за да извършат седлките, нито технологичното време, което се изисква. Финснови анализи и жестове са играчки за рачни ютубъри, да препечелват гледаемост, не легитимен метод за доказване на вина. Идеята, че е трябвало да изтеглят над 1.6 милиарда лош дълг, за да оцелеят е лудост.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Български американец. Надявам се този термин, да не е толкова странен вече. Аз го аписах същото преди едно година, ама ме псуваха на майка даже ...

21

Анонимен

преди 3 години

До сериалРазликата между този и РУжата е, че този спазва всички регулации и има бизнес идея, която наистина харесва.

20

Анонимен

преди 3 години

До инвестПрав си че борсата живее на гърба на мушмороците и ако тях ги няма няма да има и борса. Но така е устроен светът. Комунистите се опитаха да премахнат тая "несправедливост" но нещата станаха още по-зле.

19

1

преди 3 години

До Анонимен 18Такива умни българи бягат от такива като теб, които целия им живот е минал в хейт, вместо в нещо продуктивно.

18

Анонимен

преди 3 години

Стига с това "българина". Американски гражданин с български произход е. Още от малък живее там и едиствено родителите му и американската държава имат пръст в развитието му.

17

Анонимен

преди 3 години

Такива умни българи работят за чужди държави,които тук назначават тиквеници да ни "оправят"

16

инвест

преди 3 години

до първия :Според мен фондовете и като цяло големите риби имат голяма полза от компании като тази защото като влизат мушмороци захранват с паричките си. Колкото повече баламурници влизат - толкова по-добре. Чисто статистически 70-80 % си губят парите си на борсата. Единични случаи на забогатели обикновенни хора се вдига шум до небето, а стотици случаи на хора дето им заминали спестяванията нито дума. Доста подигравателно си е кръстил компанията Робин Худ защото прави точно обратното.

15

Анонимен

преди 3 години

Умно е било момчето, сетило се е и го е направило. Късмет е имало и че живее на подходящото място. Ако беше в България сега в най-добрия случай щеше да ИТ мениджър.

14

Майкати

преди 3 години

Ловя бас, че Валчето не знае какво е Робинхуд, нито gamestop, нито че на тоя кавал скоро гъзът ще му е 12цола ... Ама е, видяла нещо с "Bulagrian" и го минала през преводача на гуглето ;)

13

Анонимен

преди 3 години

До ПсихотерапевтБъркаш понятията много здраво, дано наистина не си психотерапевт, че горко им на пациентите ти. Комунизъм няма (може би в някаква изкривена форма на монархизъм в С.Корея). Комунизмът като идеология представлява безкласово общество (няма разделение на бедни и богати), но на практика народът работи за партията и партийните членове са по-богати, и го играят тарикати. Този от снимката си е капиталист, както и всички, които наричаш комунисти.

12

Психотерапевт

преди 3 години

Има ли още някой , който се съмнява в комунистическата пропаганда ? Именно тази пропаганда вкара много народи в ямата с и десетилетия не могат да излязат от нея ! Тихановская ? ; Венецуелеца Гуайдо ? ; Този наш израстък ? Всички са продукт на комунистическа нагла пропаганда - възхвала на хора, които носят силна вреда на обществото ! Има и една Нанси Пелоси в САЩ !

11

сериал

преди 3 години

Лидер та дрънка, само дето се е покрил в бобено убежище някъде щото много много клиенти го търсят да му резнат главата в момента хаха. По-добре да не се показва следващите 20-25 години и той. Къде е Ружа Онкойна, някой да я е чувал виждал и нея?