46

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Какви "стратегий" очаквате от Бг политическия "елит"!!!Системен е проблема на България!!! "Таблото не работи" и не замяната на някои "бушон" със "друг" "бушон" или на някоя "част" със друга "част" ще реши проблема!!!Тук е събран един "сбирщайн",които няма никаква визия и стратегия за голям период занапред, политика,капацитет и най-важното липсата на "сетива" за изключително критичното положение, в което се намира Родината......

45

Анонимен

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената, където уж снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова.Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия.xD

44

Какво знам ли?

преди 3 години

Че ще играе ножа е 100 % сигурно и то на наша територия.Всеки луд с номера си Иво Андонов, сега Фики Стораро ... Първо национални предатели източват народа като лице на пирамида. Джаро бега Андонов, ти си на ред. Първо САЩоамериканци и Великобритания, българи после турци - ай изредете се всичките ония от бъдещия свят няма да ви прости!

43

Чекмеджето е

преди 3 години

Звучна плесница за избирателите на притежателите му!Пфу нямате нито срама нито гряха.

42

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

България ще тръгне напред нормално когато абсолютно всичко от социализма изчезне.

41

ХХХ

преди 3 години

Какви ти нови лица ? Кой ще допусне нов картел ? Тези всички са от един и същи картел , просто с различни имена на "семействата" ....но босовете са си едни и същи от над 30 год .....Разделяй и владей (Гай Юлий Цезар) . Октопода е с такива пипала че няма изтръгване ...едните пипала да орежеш , другите ще си действат ! Е има един човек дето не учавства в тоя картел ....всички го оплюват и изкарват виновен ...той е заплаха ! Който не е с тях е срещу тях ....стара мафиотска поговорка (закон) !

40

Анонимен

преди 3 години

Бойко Унищожителя на куманисти !

39

Шопо

преди 3 години

Чекмеджан у ПАНДЕЛАТА !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов Маджо да каже за убитото дете от токов удар. Неговия кмет стопанисва район Триадица. Да каже

37

Анонимен

преди 3 години

Абе не ме занимавайте с глупости бе!Тия и тримата са от една партия!

36

Айн Ранд

преди 3 години

Ако въпроса е за бъдещето отговорите са два: Айн Ранд Изворът - " Опасявам се, че в светът, който изграждат хора като него ме е страх децата ми да живеят в това създадено от тях бъдеще" . И вторият отговор е в забравения бог, този, който е пак казвам много обичан от много изпатили хора и много мразен и много ги е страх от него. И не е палестинско-израелското изчадие, а тоя дето е чевръст с ножа. Бихте ли предали на Президента, че макар да не е в нарушение като премиера, тия пичове и камбанария!

35

Анонимен

преди 3 години

Народ, който след 11 дни ще се закичи за здраве с мартеници от Китай, не може да бъде унищожен!

34

данчо

преди 3 години

Какви ходове,какви партии?Ако след 4-ти мутрата Борисов не бъде в затвора държавата ще изригне.Летните протести ще му се видят като детска играчка.Обществото иска осъдени и вкарани по затворите политици.Боко Тиквата е първият в списъка.

33

Анонимен

преди 3 години

До Ба Ху може да победиАМА после НАРОДНАТА ВЪЛНА ще трича и помете....И така ще е по добре!!!!-------Няма, защото всички партии пасуват и се ослушват, даже на българите не им харесва тази нова ситуация.Ще спечели Цветанов,ще спечели Божков,за който писаха ,че имал група за убийства и т.н. и можем да си представиме какво очаква България,Радев пък вдигаше юмурук като при цветна революция и протестиращите слагаха бесилки по площадите,ще бъде страшно.

32

Ако ви кажа ...

преди 3 години

Че точно от мястото откъдето си ги свил тоя близо един милиард си причинил щети на населението и държавата в размер на 50 милиарда върху този честен и трудолюбив 7 милионен народ след 1 милион мъртви и 1.5 милиона гастарбайтери и ти ще ми казваш, че сега е момента за апартамента???Новата ми творба няма да е сега, ще видя какво ще направите?

31

Анонимен

преди 3 години

СДС как тихомълком се сдружиха с корупцията не е истина. Парата явно е над всичко. Няма законност, няма България, трябва да се яде :)

30

Гласоподавател

преди 3 години

За козовете на познатите партии не знам, но се надявам на шутовете на народа. Да са за всички и със засилка.

29

Анонимен

преди 3 години

Знаем им спатиите на всички до един. Не са важни козовете.

28

Анонимен

преди 3 години

До ПРОФЕСОР ПРЪЦАБВ сгрешиха като поставиха Мангъров,Първанов е прав.Мангъров може да е добър човек,но няма изказ.

27

В. Узунов

преди 3 години

Само за ДПС гласуваме. Нищо не казват другите партии за Възродителният процес. Още от на времето Бобо ми в старата къща имам портрет на Ахмед Ага Барутанлията.