108

Анонимен

преди 3 години

"Преди време един колега драскач сподели подобна версия - пандемията е фалшива, а ваксините са срещу новата пандемия, която ще дойде по-късно и ще унищожи непослушните/ неваксинираните."А защо да не е някаква модификация на идеята за чистата раса, а именно ваксиниранито е биологично оръжие, което има за цел да прочисти малограмажниците, приели да ги ваксинират доброволно.

107

Анонимен

преди 3 години

Поздравявам целокупния български народ за отказа от ваксинация. Не се поддадохме на шепа коремни хирурзи, главни санитари и изследователи на боковите анали, както и на техните ***

106

Анонимен

преди 3 години

Малко мирише на корупционна схема предлага ни се само една ваксина, къде е пазарната конкуренция?

105

Стига сте се туткали

преди 3 години

Стига с тези ФАЗИ НА ВАКСИНИРАНЕТО.Вече 2 месец се вижда че това НЕ РАБОТИ защото само 20% от тези във ФАЗИТЕ изявяват желание.От заявени 200 на ден се явяват 100 и така на другия ден молбите продължават.ПУСКАЙТЕ ИНФОРМАЦИОННИЯ РЕГИСТЪР и наличните ваксини за СЕДМИЧЕН ПЕРИОД и който желае праща заявка ДО Ваканционния Център и ПОЛУЧАВА ЧАС И ДАТА НА ВАКСИНАЦИЯ.Махнете ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ПРЕЧАТ и МЪРМОРЯТ.Центровете да работят от 08.00до20.00 от ПОНЕДЕЛНИК до НЕДЕЛЯ.Вместо професор Гигов МЛАД ДЕЕН МЪЖ

104

Истукан

преди 3 години

Няма какво да чакат, да не се ваксинират по-добре и да не се връзват на уловката. Ваксината е една уловка.

103

Ваксина?

преди 3 години

Ковид,маска,карантинауплах,паника,ваксинаСрещи със имам и попвероятна смърт и гроб

102

Анонимен

преди 3 години

Търсят се хора, които нямат чувство за състрадание, нареждаш им и те изпълняват като роботи.

101

ъъъ

преди 3 години

До АнонименДаа. Преди време един колега драскач сподели подобна версия - пандемията е фалшива, а ваксините са срещу новата пандемия, която ще дойде по-късно и ще унищожи непослушните/ неваксинираните. Интересен сюжет, няма спор.

100

Анонимен

преди 3 години

Когато компаниите производителки поемат отговорност за ваксините си може и да се замисля да се ваксинирам, ама не виждам смисъл мина една година и свикнах с вируса,, ако не бяха медиите да бях забравил за него.

99

Анонимен

преди 3 години

"Лекари съветвали свои пациенти да изчакат с ваксинацията. Това обяви здравният министър Костадин Ангелов при посещението си във Враца и добави, че това за него е неразбираемо."Това значи, че си вършат работата съвестно и поставят на първо място здравето им. За разлика от безгръбначни, безмозъчни мекотели като теб.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Ваксинирали се едни от най умните и успели хора на планетата казваш. Хайде тогава да ни светне защо създателите на ваксината не са се ваксинирали? Те са сред най умните и най успелите, създадоха ваксина срещу,, страшния вирус"

97

Анонимен

преди 3 години

За щастие редовите лекари са по-мъдри от здравния министър.

96

Анонимен

преди 3 години

Само да не се окаже,че единствено ваксинираните ще оцелеят след някоя друга годинка.Не знам защо не включвате и този конспиративен вариант ?! По презумция всеки подсъзнателно намира опасността във видимото и способното да се асимилира от мозъка логично съмнение.Но нещата не са точно така...Всеки говори за смърт от ваксината.Прекалено очевидно е да те убие тя ! По-скоро е обратното ! Ще видим...Светът стана непредвидимо място за живеене !

95

Анонимен

преди 3 години

Тия още малко ще почнат да се тръшкат като малки деца, че не им вярват. Никой не Ви е крив, че Ви е такъв имиджа.

94

Анонимен

преди 3 години

Защо се изпращат противоречиви сигнали към обществото от медиите и от политиците в световен мащаб!Стават или не стават ,струва ли си или не ваксинацията ,не си играйте с живота и здравето на хората!

93

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 дена ви казах за разговора с личния ми лекар.- Докторе, аз трябва ли да се ваксинирам?- Ква ваксина бе човек, ти добре ли си? На здрава глава бинт слагаш. Седи си мирен там сега.

92

Анонимен

преди 3 години

Поздрав на Гошо милиционера към господин Ангелов.

91

Анонимен

преди 3 години

Вижда се че нещата не вървят, единствено правилно е да се отменят изборите и Бойко да получи удължен мандат до 2024 за да изправи държавата!

90

Анонимен

преди 3 години

И като не се ваксинирате за какви се мислите ? За много умни и хитри,прецакали новия световен ред ли ? Или кого всъщност мислите,че прецаквате ? Силно се надявам да ви ограничат правата на свободно придвижване и развлекателни посещения .Такива като вас единствено могат да съсипят този свят като го тикнат към гибел заради плоските си мозъци.К19 е днес и вероятно няма да затрие света и без ваксинация,но утре може да се появи нещо много по-опасно и ще е късно,докато се усетите,че е такова !!

89

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз определено ще изчакам с ваксинацията.Като умра-тогава ще се ваксинирам.