128

Анонимен

преди 3 години

Кво ме убеждаваш са се ваксинирам веКъде мога да отида утре сутрин да се ваксинирам, а!Оппппаааа никъде, нали?

127

Анонимен

преди 3 години

Съвестни лекари. Малко, но ги има.

126

Анонимен

преди 3 години

На всички ваксъри - поздрави. Ковида за повече от година успя да повали 10 000 (почти) човека със средна възраст 73,8 години, което е приблизително и очакваната средна продължителност на живота.Може ли заради 10 000 пенсионери да ваксинираш 7 милиона с незнайна ваксина? Ми ваксинирай само тези 60+(и другите рискови групи) и си свирукай. Хем те са защитени, хем пари си спестил, хем не си правиш експеримент с цялата нация.

125

Анонимен

преди 3 години

До Д-р ДимитровАми дотам я докарахме, да се молим да е минало без симптоми и при нас в някой от предишните месеци, че да не си купуваме котка в чувал!

124

защо

преди 3 години

Най-добрата ваксина е тази, която в момента съществува, подчерта министърът в отговор на журналистически въпрос.То и в соца беше така. Купуваш Москвич, щото само това имаше, ама оревахте всичко. ***, като вие сте на власт ...

123

Д-р Димитров

преди 3 години

Слава богу, аз го изкарах вируса, не трябва да се ваксинирам...вие му мислете!

122

Беновска пипа

преди 3 години

Ваксинирането е единственият начин да се прекрати тази агония! За съжаление, правителството проваля кампанията за ваксиниране с лоша организация, далавери с ваксините и противоречиви послания от какви ли не пишман специалисти.

121

Паскал Сорио

преди 3 години

Като одобрят руската ваксина, може и да се ваксинирам...дотогава, не, мерси !

120

Анонимен

преди 3 години

Ами ако нередностите са в самата ваксина, тогава колко ще си безкомпромисен??!

119

Лилияна

преди 3 години

Това е наистина прекалено! България е едно от малкото места в Европа, където обикновенни лекари си позволяват самостоятелно мислене, това е недопоустимо, трябва всички тези недорасли Хипократи да си знаят мястото . Моля генерал Борисов да вземе мерки!

118

Анонимен

преди 3 години

Да в България има и доблестни лекари, не всички са лакеи на властимащите. А това, че вие се заиграхте с ваксините може и да дойде момента да си платите.

117

аз-ът

преди 3 години

Определено в настоящия момент сме в началото на ваксинационния процес. Аз самият нямах избор. Най-добрата ваксина е тази, която в момента съществува, подчерта министърът в отговор на журналистически въпрос.--Тъй де. Затуй при липса на избор си забоде 95 процентовата, а на нас ни даваш 60 процентовият бъркоч. И то 60/100 ако си под 55. И при положение, че като видиш южноафриканския щам трябва да бягаш в обратната посока.

116

Анонимен

преди 3 години

има да го чакаш този ден....

115

Анонимен

преди 3 години

Радвам се ,че принцеса Лея се дъни с ваксините .Ще и дърпат ушите от Брюксел .Колкото по-малко ваксинирани ,толкова по-добре .След време ваксинираните като почнат тежки автоимунни заболявания ще вземат по една шепа хапчета .А тези които оцелеят ,ще проклинат деня в който са се ваксинирали.Ама до тогава принцеса Лея ще си е била камшика в чужбина и с многото милиони подкупи дето е взела ще си гледа кефа и ще вика колко про.сти хора има по света!

114

Анонимен

преди 3 години

Спрете тестовете и изключете телевизора

113

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ще изчакам с ваксината. Така ме посъветва и личния ми лекър.А и с тия нови щамове на COVID-19 . Все повече се убеждавам да изчакам.Не че съм против ваксинацията, но предпочитам да е с правилната ваксина.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114"Поздравявам целокупния български народ за отказа от ваксинация. Не се поддадохме на шепа коремни хирурзи, главни санитари и изследователи на боковите анали, както и на техните ***"Когато затънете до ушите в дългове пак ще се поздравяваме.

111

Анонимен

преди 3 години

Българинът загуби доверие в медицината, в управляващите, във ваксинирането...За увеличаването наброя на съмняващите се в добронамереността на управляващите лично са отговорен Москов и шефът му Борисов. Далавери, далавери на гърба на децата. Москов в затвора ли е? Или всичко е заметено?20% от докторите са се ваксинирали. Как мислещ доктор ще принуди и манипулира пациентите си? Докторите не са политици та да лъжат клиентите си!

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Съпругата ми е медицински координатор и съм много добре запознат с тестванията на лекарства и нови практики на лечение."Вярвай на тъпата пaтка вместо на здравия си разум. ***!

109

Анонимен

преди 3 години

"Определено в настоящия момент сме в началото на ваксинационния процес. Аз самият нямах избор."По-скоро сте към края, защото и 20% няма да достигнете. И какво ще рече, че си нямал избор бе га лош, нали ваксинирането е доброволно?