16

Анонимен

преди 3 години

Само толкоз наивници ли събрахе? Язък ви за рекламите! Сега не ви знам как ще отговаряте пред шефовете си за неизпълнение на пионерското поръчение! Тююююю, тю!

15

Анонимен

преди 3 години

Всеки път, като чуе за България, Кил Гейтс пуска сълза!

14

Анонимен

преди 3 години

Даже е голям процентът. Кой още вярва в измислената пандемия? Може би някои зомбита. А ваксините са единствено с цел да ззбогатеят определени хора, пък с останалите каквото стане. Който оцелее, оцелее. Това е самата истина.

13

ХХХАХАХАХА

преди 3 години

КОЙ Е ГЛУПАВ ДА СЕ БУЧИ С РНК ОТРОВА БЕ ?

12

Анонимен

преди 3 години

управляващите ваксинират себе си и приближените си, а за народа когато остане. ваксините сега са толкова малко че освен за приближени за други няма. Преди дни един артист се хвалеше че се е вредил. Артистите в коя група попадат и особено млади по на 30 години. Не са ли това приближените. Ами общинските съветници, кметове, министри.Депутатите нима не са ваксинирани тайно.

11

Анонимен

преди 3 години

Ако така ги смятате / прибавяйки и втората ваксина/ един ден може да се окаже,че сте ваксинирали над 100% от населението.

10

79255

преди 3 години

На личните лекари да им предоставят онези 53 странички, които Пфайцер са дали на евроагенцията п лекарствата и с които убедиха служителите й да разрешат ползването н ваксината. Така всеки от нас ще има достъп до пълната информация. Ще научим, че окончателните изводи кмпанията щепрезостави през 2023, когато приключат изпитателните фази. ще науччим и други неща, ноо първо нека ни предоставят пълния текст без никакви корекции и без съкращения

9

Анонимен

преди 3 години

Как се нарича комунизомилиционерска трагедия с четири букви?-Герб. Всичко ще се случи в обзоримо бъдеще и ще, ще, ще, и накрая както обикновено, едно голямо нищо. Освен пълни шкафчинца с евраци и кюлчета.

8

Маркс

преди 3 години

Процентът на колективацията трябва да е над 90 процента. Трябва да се създават колхози-гиганти. Кулаците пак слагат прът в колелото на прогреса.

7

Тиквун

преди 3 години

Кат за 300 милиона стигат ви останалите за чекмеджето ко

6

Анонимен

преди 3 години

Другите държави ваксинираха вече милиони граждани, ние сме отново на опашката.Така е, с такъв здравен министър и главен здравен инспектор... Толкова са им способностите. Жалко за хората, които биха могли да се разминат с вируса, а ще се разболеят заради тези некадърници.

5

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора вече го изкараха вируса, но никой не ги разбра. Така че няма нужда от ваксини.

4

Анонимен

преди 3 години

Ако днес ви ваксинират с една ваксина,а след 1 месец ви сложат друга,това си е чист експеримент,за който дори може и да не разберете.Ама нали сте подписали информирано съгласие,последствията са за ваша сметка.

3

Интерес

преди 3 години

Представлява какъв е процентът на ваксинираните сред дупедатите?

2

Анонимен

преди 3 години

Не стига,че населението не желае да се боцка с най-евтината и несигурна Астра зенека,ами и тия,които са се престрашили не могат да се ваксинират.

1

Нане

преди 3 години

Само около 25 000 са ваксинирани и с втората доза от ваксината...Незнаех, че вече в България сме около 2 милиона и половина останали...