9

Анонимен

преди 3 години

Интересно, никаква информация за Русия, Иран, Азербайджан, Тюркменистан, Венецуела, Катар и други крwпни нефто- и газодобиващи страни! Ни гък, ни мък! Що така бе, информационен сайт? А как е положението с кравето мляко? С говедцата, не закъсаха ли със стековете! Нали Тексас произвежда тези продукти за цяла Америка! Ами стековете и бъргърите нали са част от американската мечта!

8

Анонимен

преди 3 години

"А помните ли как Боко ви обеща държавни бензиностанции?"Той бензиностанции обеща, но не е обещавал петрола там да е по-евтин от частните или качеството да е по-добро.

7

Анонимен

преди 3 години

Ми ще вървят нагоре я. Не може ползването на петрол да се увеличава, запасите да намаляват, а цената да пада. Няма логика. Още ще поскъпва даже.

6

House M.D.

преди 3 години

"...щата Тексас, който е най-големия производител на петрол..."Най-големиЯ ли? Поредното неграмотно изречение.Националният празник на САЩ е 4-ти юли, о, неграмотно журналистическо племе!!!

5

Анонимен

преди 3 години

сериозно - зимата била причината, ами да очкаване напролет цените да паднат

4

Анонимен

преди 3 години

Само петролните котировки ли отново се повишиха? Само днес ли?След като в началото на годината в Япония цената на СПГ достигна рекордните $1200 за 1000м3, а преди два дни газовите цени в Оклахома подскочиха до $17,7 хиляди за 1000м3 и се установиха на $13,3 хиляди за 1000м3 /твърдение на водещия кореспондент на Bloomberg по енергетика Жавие Блас/, енергетическият колапс е все по-близо. ФРГТЕЦ-цовете на въглища са включени на МАХ.А "умните" *** умуват как да накажат Русия със санкции.

3

Анонимен

преди 3 години

Тая новина ме кара веднага да отида в магазина и да си взема една електрическа кола за 80-90 бона.

2

ЦЕНИТЕ НАГОРЕ

преди 3 години

заплатите надолу. Гарантирано от ГЕРБ

1

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на зелените талибани, които тероризират петролните компании.А помните ли как Боко ви обеща държавни бензиностанции? Е, скоро ще си спомните.