99

Алекс

преди 3 години

Че как може да са сухи на човек обувките в този сняг? Ако не били мокри, нямало да се случи този инцидент. Ами има сняг. И киша. И дъждове ще има. Е?

98

posi

преди 3 години

До Анонименzapomnete fizionomiqta na mysh s pletena shapka! edno ot zavedenijata e negovo.

97

Анонимен

преди 3 години

оставка ще видите на кукуво лято тия са таква гнусни из.роди

96

88280

преди 3 години

Къде л е наерило сняг по това време момчето и защо ли си е намокрило само то обувките? Цинизмът явно е безкраен... Дано родителите не четат публикациите... Вече отлита понеделник, а Фандъкова още не си е подала оставката!!!

95

Bg

преди 3 години

Оставка на кмета на София е задължителна

94

Анонимен

преди 3 години

Аз на ремонтаджията на булеварда му имам зъб и за това, че бетонира корените на кестените.

93

Анонимен

преди 3 години

Плочките не са разбивани за този кабел. Кой беше изпълнителя на ремонта на бул.Иван Гешов?

92

Анонимен

преди 3 години

Безумно е ЧЕЗ да има захранване само от другата страна.Безумно е ЧЕЗ и Кметството да товарят с кабел пресичащ булевард ,двор и улица.Дигайте си потурите хайде у Чехия.ВинаБезумно е общината, кметството и общинската полиция да допуснат тоя кабел да виси по огражденията. ВинаАбсурдно е собсвеника на обекта ползовател да не следи за какво плаща. Вина.И най накрая , абе колега толкова ли си *** че игра руска рулетка с живота на други хора, кьде още имаш такива изпьлнения.За линч.

91

Анонимен

преди 3 години

Не барайте парапетите на този булевард!

90

Анонимен

преди 3 години

Каква шахта?!Шлаухът с кабела е захванат със свинка опашка за металния парапет и влиза в земята замазан под плочките на метри от шахтата! Това е направено още с ремонта на булеварда!

89

Анонимен

преди 3 години

В България всичко е безумно опасно!

88

Анонимен

преди 3 години

ДАЛИ НЯКОЙ ОТ ГОРНИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВИ НА НАШЕ МЯСТО?

87

Анонимен

преди 3 години

БОЖЕ МОЙ, ОБУВКАТА БИЛА МОКРА?!

86

Ами да

преди 3 години

Българино поспри малко и спри да плюеш! Всички сме справедливи и търсим вината! Българино всички грешки и неуредици са от нас самите! Да се огледаме и да видим! Всички катастрофи със стотици жертви са от нас причинени! Убийства, изнасилвания, несвършена качествено работа! Всеки бърза и недоглежда как си е свършил работата и още много примери подобни! Е, всички сме хора със грешки,които се връщат при нас като бумеранг! Нашите грешки ни убиват! Сами сме си виновни!

85

Бог да го прости

преди 3 години

момчето!Да почива в мир!Много са ми интересни и смешни,а всъщност ЖАЛКИ,всичките тия мишоци и,които взаимно се обвиняват,оправдават и бягат от отговорност!Всичките до един невинни и света вода ненапита!Енергото, с един ден да закъснееш, една стотинка да им дължиш,и веднага,ама веднага-на часа,на минутата,на секундата те режат!?!А тук,нипричом,ни чули,ни видяли,ни разбрали?!?Преди електромера,след електромера-на майка им...!!!Всичките до един са ***,авантаджии,муфтаджии и рушветчии!!!

84

Анонимен

преди 3 години

Като гледам снимките - тия много са бързали, чак не са изрязали опашките на пластмасовите скоби вчера. От бързане. Има и друго - лентата с която е градена шахтата - Дирекция Аварийна помощ и превенция. Ей ви ключа за палатката. Действайте.

83

8

преди 3 години

Путин !

82

Аз

преди 3 години

Разбира се, че никой не отговаря, В тази държава никой за нищо не отговаря, никой за нищо не поема обещания и гаранции, нищо и на никой не му е работа, никой нищо не знае, а шефа го няма и не знае къде е, а банкомата всеки го знае. Ами просто африканска джунгла, пълна с тарикати, наши-ваши и брат'чеди. Сега ще има 20 години дела и накрая ще е виновно момчето, защото е стъпил там. Жалко за невинното момче.

81

IQ 2.28

преди 3 години

тая шахта по направия много ама много прилича на телекомска. тоеест, редно е да се провери дали сл0чаено инцидента не е заради павилиона, а че некви *** са си откраднали ток за оптична точка.

80

Анонимен

преди 3 години

До Елементарно, Уотсън!Електромера е на 300 метра от обекта. В някакъв блок. Значи тоя обект, ползва ток но едва ли плаща за него. Плаща собственика на електромера в блока. Може да е и на стълбищното осветление. Хорицата там няма ли да кажат какви са сметките за сълбищно осветление и асансьор? Аз живе на село. Все едно електромера да ми е на центъра, щото живея на края на селото. Ега**ти и цирка брат :D Този павилион краде ток а тоя ток го плащат живущите във въпросния блок. Да знаете.