88

Ааааа

преди 3 години

Има репортаж по СНН. Но това не оправдаве родителя! Това, че е педиатър също не е основание да вярваме на бащата! За съжаление изглежда като евтина пропаганда тип СНН. Трябва да е подсъдимо дете да се включва в медицински експеримент!

87

Анонимен

преди 3 години

Павлик Морозов ряпа да яде пред съвременната пропаганда!

86

т.пак

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъИзкарал си...по *** коментар не бях чел. Колко ти плащат да пишеш глупости, Мангърче?

85

Анонимен

преди 3 години

Дали и какво му се е случило на малкия Келъб не знаем - всеки може всичко да си напише. Може и изобщо да няма малък Келъб, който да е казал тия безсмислени неща.Но ако е имало едно е ясно - баща му и майка му са скътали някой лев /валутен/ за поръчката - изпълнение на интревю - нов публицистичен жанр.

84

Анонимен

преди 3 години

Мен ме интересува повече това, дали малкият Кеълоб сега може да живее и диша нормално без намордник на закрито. Ако не - не ми ги хвали поредните глупости и лъжи.

83

Анонимен

преди 3 години

А моите деца и симптоми не са имали и без разни вексини и други псевдоилачи, а имат антитела.

82

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Вкъщи изкарахме вируса. Симптомите ни бяха горе-долу като тези на малкия Кейлъб, когато са му били ваксината. Децата и това даже не усетиха.Кому е нужно да се подлага на ваксинация с препарат с господ знае какви дългосрочни странични ефекти, когато вирусът е толкова безобиден?!? Особено за деца и млади хора под 50 като нас.

81

88

преди 3 години

и сега малкият Кейбъл ще може да си ходи свободно без маска и без дистанция ли или пак трябва да спазва мерките като всички останали?

80

НОШТ

преди 3 години

Спасчо, от какво е спасението? От заболяване, което е под въпрос? А дори и по официални данни не е повече от 1% смъртност( при това завишени) Досега за година по света са починали 2 млн и нещо(пак многократно завишени данни). Имаш ли представа от пневмонии колко млн. умират годишно по света? Как това мега заразно заболяване идва и си отива на вълни, съобразява се с граници и навсякъде непрекъснато идва отвън? ;)

79

Спас

преди 3 години

До епидемиолог - като нямаш думи, купи си речникВаксината е спасението. А това ,че шепа антиваксъри вдигат валянка до небето- вдигайте си я. Умните хора се ваксинират. естествен подбор се нарича

78

Елена

преди 3 години

До LOLНа баща му, като педиатър, няколко "хилки" са джобни пари! Ама алчните за пари българи не могат да разберат, че има хора по света, които не се мотивират от парите. Участието на това дете в изпитанието на ваксините ще донесе на човечеството и особено на децата само ползи.

77

До "медик"

преди 3 години

Надявам се, че не си истински лекар, защото написаното от теб показва владеене на правопис на ниво четвърти клас, а умствено ниво - някъде около втори.Пише се "саботирам" от саботаж, а не "сЪботирам". Събота няма нищо общо. Имаш и други грешки, но като цяло за избирател на мутрата от СИК е добре, че изобщо си се научил да пишеш.

76

Медик

преди 3 години

Що за из род трябва да си за да си прехвърляш злобата,че едно правителство те е спряло да крадеш и от там нататък да си готов да съботираш всичко и всички,само и само да си начешеш крастата,нискочела?!Ми като не ти харесват ваксини или се плашиш от последствията им,ами не си ги поставяйте,ама и не коментирай неща дето не са ти ясни!Не плашете нормалните хора!Застрашавате им животът!И всичко идва от това,че Борисов ви спаси задниците при първата вълна,а сега сте на най лек режим в ЕС и мрънкате?

75

епидемиолог

преди 3 години

Тия ненормалници и децата ли вече бият вакаините си? Нямам думи!

74

Анонимен

преди 3 години

Биеш ли си днес ваксинатя към гроба те повежда Но добро не вижда същокойто в чужд стакан се вглежда

73

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм вярвал, че "немски" лекар с изпъкнали очи и квадратна глава, чийто баща още гони козите по баирите на Анадола, заедно с кадъната си, ще открие ваксина, която ще спаси човечеството от страшната пандемия!Нямам търпение да си я набия!

72

Анонимен

преди 3 години

Чели ли сте за д-р Менгеле?

71

Анонимен

преди 3 години

Е не разлрахте ли че само маймyнския аденовирус в Спутник V ще спаси света от пандемията. Отново великая Рус дежурният спасител и освободител ще спаси и освободи света

70

Анонимен

преди 3 години

Като си помисля колко деца след задължителните вакси стават аутисти, нямам много вяра.

69

Еее как

преди 3 години

Как да се чувства момчето......Преди ваксината зле а след ваксината още по зле.Вие на не очаквате ваксината да ви повишава АйКютУ и настроението а като страничен ефект да придобивате тяло на атлет?