108

Анонимен

преди 3 години

Чувства се добре? Преди години имах приятел, който също се чувстваше добре след една лъчетерапия на бъбреците, която също беше напълно безопасна. След години се оказа, че не може да има деца заради тая лъчетерапия. Това, че се чувства добре В МОМЕНТА не значи, че тая ваксина е безопасна. Има много неща, които може да му се случат без да разбере и без никакви симптоми.

107

Бай Онуий

преди 3 години

Плачевното интелектуално състояние на масата пишещи тук е потресаващо. За съжаление последните 100 и кусур години напредък в медицината доведе до почти отмяна на естествения отбор и сега имаме милиони ***, които вместо да са умрели от собствената си глупост станаха антиваксъри, вегани, *** и квото друго е модерно. Аз се ваксинирах, а вас ако не ви отвее ковида, се надявам на нещо по-силно да ви изчисти щото заради вашето малоумие страдаме всички.

106

Анонимен

преди 3 години

До Shark"И децата вече разбраха,че евентуалните странични ефекти ще се появят след години. Под формата на различни заболявания"Абсолютно сте прав - никой не знае какви ще са дългосрочните странични ефекти от преболедуването на Ковид. За съжаление - само някои краткосрочни (увреждане на белия дроб) се знаят засега.

105

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябва да се ваксинират всички деца от 0 до 100 г. възраст и ще се отървем от вируса след като от Борисов не можахме до сега...

104

Анонимен

преди 3 години

И бащата педиатър е позволил експерименти с детето си ??? Трябва или да си пълен психопат или това е фалшива новина да рекламира ваксиниране на дечица . Има такава професия - компании плащат на хора да ползват или твърдят че използват продукт за реклама. Това е толкова истина колкото доктор Левайн .

103

Shark

преди 3 години

Абе стига сте писали тъпотии. И децата вече разбраха,че евентуалните странични ефекти ще се появят след години. Под формата на различни заболявания. И ще отричат до последно, че причина е ваксината, защото, нали, ще е минало много време. Много ясно, че няма да има веднага странични ефекти, нали хората ще откажат да слагат ваксината. Че сме овце, овце сме, ама чак за толкова големи *** хайде да не ни взимате, а!

102

До 111

преди 3 години

Същата работа само че при мен бяха 40.Сега след втората ваксина още не съм правил тест, но да видим.

101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз имам стотици хиляди антитела, тия бройки са слаби братле - сигурно са ти били глюкоза.

100

Анонимен

преди 3 години

Индия наистина са отказали регистрация на тази ваксина. Поне за сега.

99

Анонимен

преди 3 години

,,какво ще стане след години,,И как ще има дългогодишни последици, като след година ще се наложи да се реваксинираш.А пък ,автоимунни,, болести може да се проявят и без каквато и да е ваксина.

98

Анонимен

преди 3 години

След преболедуване антителата ми бяха спаднали от 60 до 20. След втората доза са над 400.Отпусна ми се душата.Приключих с притесненията .Сега за една година пандемията е за другите.Ваксината се понася без никакви симптоми. Само незначителна местна реакция.След ***( срещу тетанус) местната реакция е много по- силна и продължителна.

97

Откъде

преди 3 години

....аз като бях болен на децата нищо им нямаше не се заразиха....знаеш, че "нищо им няма", просто са били носители без симптоми.....или, ако не се вижда, не е опасно?

96

Анонимен

преди 3 години

Преди 15 дни си напправих втора доза с Пфайзер. Вчера си изследвах антителата, бяха над 300, а тези на мой приятел преболедувал средна тежест Ковид през януари бяха 35.

95

аааааааааа

преди 3 години

"и за какво трябва да се ваксинират....аз като бях болен на децата нищо им нямаше не се заразиха....ааа за да се изкарат още пари ли....."Щото може седващият път (който дори може да е след 3-4 месеца след първото боледуването) да се заразиш пак и да ти сложат дървен костюм....този път, но дори и пак да оцелееш или да го караш леко, ТО ТИ пак ще си вирусоносител и ще прскаш тази гад, че да заразяваш.....и пак такива като мен с ваксини ще трябва да ги затварят с ЛОКДАУНИ....ТЕ ЗА ТОВА!

94

ХаХа

преди 3 години

двете статии са само реклама?........................................................................................................................Ти какво очакваше? Научна студия. Сякаш ако ти напишат медицински термини нещо ще разбереш. Разбира се, че е реклама. Пищя ли срещу рекламата на Спутника? Съмнявам се.

93

ХаХа

преди 3 години

"Ще го видим малкия Джейкъо след няколко години"........................................................................................................................Тебе те виждаме и сега. Високата ти интелигентност сигурно е плод на ваксините в соца, когато ни дупчеха с кво ли не по два пъти седмично.

92

Анонимен

преди 3 години

Ще се види след най - малко 2 - 3 години..........А дано да не те видим теб след по-малко от една!

91

О хо хо

преди 3 години

Всеки може всичко да каже и всичко да напише. Последиците от ваксините не се усещат веднага. Дългосрочните усложнения са проблемът. Ще се види след най - малко 2 - 3 години. Алергии и автоимунни болести.

90

Анонимен

преди 3 години

Ще го видим малкия Джейкъо след няколко години , може да го приемат в школата Х мен. Айде спрете с таз пропаганда че мирише на нещо гнило.

89

Анонимен

преди 3 години

Брех, тоз малък Кейлъб говори същите неща като едни други деца-тестери от една друга статия... Много интересно.. Какво единомислие, каква жертвоготовност, какво желание да помогнат за спасението на света! Сега невероятната дилема е: да вЕрваме ли или да приемем очевидния факт, че и двете статии са само реклама?