14

Анонимен

преди 3 години

А сестрата на Скатов ще я правим ли и нея национален герой? Няколко пъти вече се пише за нея. Верно, че покрай Скатов, ама пак се пише, нали. Пък у нас героите са само тези, за които се пише по медиите...

13

До БабаЦоцолана

преди 3 години

БабаЦоцолана, от години не***на, пълна със злоба и завист, отново изплува. Лаjното винаги изплува - четвърти закон на термодинамиката. БабаЦоцолана точи ножове да коли хора и вече е под наблюдение. Не знам какво я чака, но да не съм на нейно място!А Скатов беше достоен човек, добър и смел! Мир на душата му!

12

До 13

преди 3 години

"Или добро или нищо, или само истината"

11

Анонимен

преди 3 години

"Той бе изключително смел българин с високи идеали" ?!?!?!?!Майко мила, тая е незмно куха празноглавка.П.П. До кога ще облъчвате *** бугарско племе с глупави и безмислени материали, високопарни нищо значещи фрази и гръмки изпразнени от смисъл хвалебствия?????

10

1-н

преди 3 години

аре беареееееееее

9

БабаЦоцолана

преди 3 години

От 15 дена ни занимават с тоя недохранен и умствено изостанали веган.Понеже е много възвишен,по-силен и по-умен от мършоядите,та затова отиде да катери посред зима.Въобще не го жаля.И не ми пука кой плаче за него.Всеки ден си отиват много по достойни хора,но никой не е казал думичка за тях.Отиваш и се записваш в армията.Има шанс да отидеш на война.Ставаш алпинист веган,късат ти се въжетата и се пребиваш.Съдба!

8

Mda

преди 3 години

А леля му каза ли нещо или лели, стринки и вуйчовци ще са в утрешните пет статии за тоя измислен медиен герой?

7

Съм Попов

преди 3 години

До професор ВучковВсички са с маски, бе ***! Престанете да тровите обтановката с тези платени 'коментари', а замълчете пред загубата на толкова упсял Човек.

6

Добре де

преди 3 години

А нещо за Коби Брайънт няма ли да кажете ?Отдавна не сте го споменавали !

5

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости човека , а и останалите загинали Жалкото е , че заради глупостта си , маскирана зад някакви други неща , не са между живите Какъв е бил смисълът от изкачването на върха в сезон , когато дори не трябва да са в планината

4

Анонимен

преди 3 години

Айде стига толкова с туриста Скатов от Аграрния Университет. Дали ще има венец за 16-годишното дете, убито от токов удар в европейската столица София днес?

3

do 2

преди 3 години

Кой е Този?

2

Идеалист

преди 3 години

Само страхливци и еснафи могат да мислят като Жорж Флуид.Атанас Скатов беше идеалист и смел човек. Ще го помним!

1

Анонимен

преди 3 години

Пак ли този...