34

Тошо

преди 3 години

Каквото и да се каже за АТАНАС СКАТОВ ще е блядо и слабо изразно средство....не го познавам , но това което е направил е неверойотно....много, много жалко че се е случила тази грешка, или нездраво въже ли е, та да си отиде по този начин....защо не се е осигурил на 100%, защо не е направил така че да оцелее при тези - 40 градуса , а и защо е тръгнал в това време....това са все въпроси, но кой, кой може да отговори сега. Сега обаче може да се каже само Светла му памет !!!

33

Анонимен

преди 3 години

Много хора загинаха ...да се правят на известни и смели планинари

32

Анонимен

преди 3 години

България загуби още един качествен човек. Лека му пръст.

31

42

преди 3 години

... и дори не съпругата си, а приятелката си която сега "лее "сълзи във фейсбук

30

Yyyt

преди 3 години

Смирете се малко!!

29

Ай сиктир

преди 3 години

Тъкмо чета разказа на шерпите изкачили К2, как най-трудно им е било да убедят жените си че не отиват на сигурна смърт. В същото време нашия медиен герой... беше довел своята на К2 и то не бяха чупки и стойки по снимките за ФБ на фона на планината. Колко, колко малък и жалък е на фона на непалците-шерпи, които сами си опънаха въжетата до върха, сами си качиха палатките и кислорода и се прибраха при жените си...

28

Анонимен

преди 3 години

Злобата и простотията наистина нямат граници! Даже Хайне получи едно обърнато пръстче!

27

Горан

преди 3 години

До Анонимен 27:Е, то няма как да припариш да изкачваш каквито и да е върхове в Хималаите без пари! Никой няма да те допусне там, без да си платиш... Боян Петров също го знаеше. Не знам Скатов какво е работил в последните години, но си е намирал спонсори, разбира се! Само, че това е нормално! Няма как да е иначе! Сигурно, ако беше се пробвал и не беше изкачил нищо, щеше да се спре! Ама изкачи, и идва един момент, в който вече не можеш да спреш, без да си ги изкачил всичките...

26

Хайнрих Хайне

преди 3 години

Сбогом, малки празни зали!Сбогом, малки празни хора!Аз отивам в планината.С присмех ви следя отгоре!"Die Harzreise" (по памет)

25

Анонимен

преди 3 години

Не е Скатов. а Димитров.Не е никакъв доктор.Просто бизнес и реклама.Само че го оставете на мира да почива и стига му ядохте кокалите. Малко уважение и смирение!Искам утре пет статии за убитото от токов удат момче - кой е виновен, как ще му търсят отговорност и т.н.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен24Изкривен си още отсега. Не ми се мисли къв ще си след 10 години.Тоя къв спортист е? Тва да ходиш по заснежение баири и да търсиш... и ти не знаеш кво - това НЕ Е спорт.Далеч си от спорт, ако мислиш че да си аматьор с маратонки на К2 е спортист. Ама много далеч.

23

Обективно

преди 3 години

Ееее, на са ли ви възпитали, че за починалите или добро или нищо не се казва.Ние сме си възпитани, ама ТИ СИ НЕГРАМОТЕНФразата е на Хилон Лакадемонски от Спарта, древногръцки поет и философ, живял през 6 в.пр. Христа, един от Седемте мъдреци на Елада и неговите думи са:За мъртвите или добро, или нищо ДРУГО, ОСВЕН ИСТИНАТАВземи да си допълниш класическото образование, което явно ти липсва.

22

bozadjia

преди 3 години

Да бе, ама този пътака, пизна си нямаше асансьор, На к@ ги няма тия неща.Нещо се обърка и съжелявам, но, само с маркетинг и реклама не става. Така, призна си, че тук там е си е хапвал, сега да видим къде от wiki трябва да махнем first vegan или second vegan?Съжелявам ама не на всякъде можеш да чийтнеш!

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГолямо его, големи приказки, големи амбиции, но най-важното не го беше разбрал, че никой не е по-голям от планината./////////////////////////////Не от планината, а от Бога!

20

Анонимен

преди 3 години

Скатов не е работил нищо в последните години, просто събира пари от спонсори и заминава някъде да катери. Това означава, че явно е намирал достатъчно балъци, за да може да се издържа от това. Така че според мен не го е правил само от любов към алпинизма или някакви високи идеали, както казва сестра му, а си е било просто бизнес.

19

До анУнимен 15

преди 3 години

"П.П. До кога ще облъчвате *** бугарско племе с глупави и безмислени материали,"........БАСТАРД, БИХ ТИ ВРЪТНАЛ БЪРЗО И РЯЗКО ГЛАВИЦАТА ЗА ТАКИВА ДУМИ ЗА НАРОДА МИ!Имаш съмишленици тук, ако аз бях написал бу-гарско, щяха да го цензурират още с филтъра! За теб са четива дали Мегън ще иде в UK, коя неизвестна второсортна холипутка е започнала да отслабва, как са циците на Кардашян. За всеки влак има пътници!

18

Абе

преди 3 години

Голям идеал е да изоставиш съпругата си за отглежда сама 9-годишния ти сив, докато ти се развяваш по света с любовницата си Шени Мехмед Бензин, няма що.А от ненормалното си его да се изфука в социалните мрежи със зимно изкачване на К2 остави 9-годишния си син сирак. Това сигурно също е много смело и идеалистично, според сестра му.Изобщо всеки, който изостави децата и семейството си, за да се развява по света е смел идеалист сега. А през 20 век и по-рано на такива им викаха "развейпрах".

17

Горан

преди 3 години

Да, момчето малко не го слушаше главата! Обаче не беше лош човек!Не плюйте по него! Имал си е мечти и си ги е следвал! Всеки алпинист знае за рисковете. Много добре знае, че може и да не се върне! Там горе на високото, малки грешки няма!Светъл му път на момчето!

16

Анонимен

преди 3 години

Смел човек бил. На откачалките вече така ли им казват? Някак си по новия ред и по джендърски?!?!?!Той не знае де се намира, тръгнал по баирите и не знае ни ко прай ни къде се намира, ни що го прай, ни за кво го прай - а бе нищо. И бил смел. Не, не е смел а за карлуково. Ама трябва да ги почитаме такива, давали пример. Къв пример? Пример дават Левски и Ботев (не футболните кллубове). Пример са Панайот Волов, Бенковски, пример е и Панайот Хитов.Тоя къв пример да е, за какво???

15

Русомраз

преди 3 години

Tpoлчетa, нали не сте забравили?Всички изкарани парички, да дадете за свещички!!!