12

Ако щете вярвайте

преди 3 години

От този сняг Фандъкова купи още 1 апартамент в Манастирски ливади и още една къщя на Халкидики. За няма и 24 ч

11

Анонимен

преди 3 години

Къде е почистен, освен може би околовръстното и цариградско

10

ДА

преди 3 години

Само като прочетеш заглавието-Започна обработването против заледяване...ти става ясно,че пак нещата са отзад-напред!Първо се пръска срещу заледяване и после иде снега,поне така се прави в белите държави!

9

Пешо

преди 3 години

Илиянчето към 9 и е било почистено околовръстното, но в 8 даже нямаше и коловози, особено между България и Бъкстон. А машините връткаха на глухата улица между БФС и НИМ.За сметка на това съм убеден, че ще запишат сериозни почистени километри за да им се плати добре, Фандъка ще наложи глобичка тук-там, че да ни се хареса и всички ще се прегърнем. Както винаги де.

8

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой чисти сняг и кой не, но София е един от градовете, който не остава неразчистен. До утре всичко ще свети, без значение кой е кмет. На мен обаче друго ми прави впечатление, от няколко месеца. Навъдили са се една нова порода шофьорини със шкодички, обичайно до пет годишни. Карат като диваци, нещо средно между голфаджия-алфист, взел за малко петстин коньовото беемве на приятел. Няма правила, няма закони, само газ на дръгела чешки.

7

Илияна

преди 3 години

Преди час се прибрах в Драгалевци, основните улици са почистени до асфалт. На окловръстното също се чисти, вкл. и локалното. От почистващите фирми работят усилено. Стига с този хейт.

6

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте включване на Биби който потресен ще обяви че толкова сняг не валял от 100 години. А даскалицата по руски ще стои до него и ще кима послушно с глава.

5

Хах

преди 3 години

Навън е страхотно, утре вадете шейните и се порадвайте малко на истинска зима

4

Анонимен

преди 3 години

Зимата пак изненада Фандъкова и шайката й - сняг и студ през февруари, каква изненада.

3

Софиянец

преди 3 години

Положението е бедствено! Сега се прибрах вкъщи, улиците са като пързалка. Много сняг и лед в София! До утре сигурно ще се обяви бедствено положение..

2

Аххахаха

преди 3 години

Са лузерите с летните гуми и тоалетните за 2к дето карат пак ше ревнат, че не им е изчистено хахахахахаха

1

Герб крадец

преди 3 години

От боклyка и снегорините се краде най много.Фандъкова го знае. Милиарди потъват