72

Анонимен

преди 3 години

Когато китайците ви бачкаха за долар на ден, бяхте инвеститори и предприемачи. Трилиони печалба навряхте в дворци, яхти, чекмеджета и униформи да ви ги пазят. През това време трудолюбивите китайчета построиха наука, образование, инфраструктура, пазари и т.н... Закономерен резултат, какво очаквахте?

71

ГосТ

преди 3 години

човекоядството е било характерно за неандерталците.

70

ГосТ

преди 3 години

"Неандерталецът (Homo neanderthalensis) е изчезнал вид, живял в Европа и Западна Азия в епохата на средния палеолит (350 000 24 500 г. преди новата ера)." В Източна Азия не е бил разпространен. Може би това обяснява разликите между развитите азиатски и европейски страни. неандерталските гени.

69

Анонимен

преди 3 години

Хора, вие наистина принадлежите към люлката на Европа и сте човеко-Ядци, човеко-Мразци, т.е. типични представители мизантропи на евроатлантическата култура, но вие като въпросната-ИЗЧЕЗВАТЕ в чисто генетичен план.

68

Анонимен

преди 3 години

Западната парадигма "личен успех на всяка цена" т.е.американската мечта, т.е.всеки срещу всеки и срещу всичко-вече не сработва.Има 1,2млрд.китайци, за които колективният успех на всяка цена, дава по-добър КПД.Евроатлантическата култура няма колективен дизайн и не е случайно, че ЕС тромаво се търкаля към залеза си.

67

(^_^)

преди 3 години

Феновете на Китай, раССия и Северна Корея са объркали страната в която да живеят, България се намира и културно и географски в Европа и следва политиката на партньорите си от ЕС и НАТО, а на тези с евроАзиатската ценностна система, не им е тук мястото ... !!!

66

Какви глпаци

преди 3 години

Западняците са кртени.Първо инвестират в Китайнпосле ревът.

65

Анонимен

преди 3 години

Всичко опира до пари и по-точно осигуряване на печалби за американските компании. Затова САЩ освен, че отрязаха китайците за САЩ, натиснаха и държавите по света да не използват китайските технологии, най-вече държавите от Европа.

64

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете Шведите, там всички със сините очи знаят Английски и могат да са мобилни, ако станат мнозинство емигрантите.

63

ГосТ

преди 3 години

Искам да кажа, че ККП взе присърце апела на ЕС за екологията. Също като интернационалисти искат мир на земята и затова отделиха и за първи път от толкова време толкова пари за армия. Представете си само цялата продукция, която потребява света, ако не идваше от Китай които инвестираха толкова колосално много в ядрена енергия и дори във т.нар. веита а идваше от американски или германски тецове какво би станало. Та не виждам от какво са се притеснили шведите.

62

Анонимен

преди 3 години

Отново шведите вземат правинло решение!

61

ГосТ

преди 3 години

Радвам се, че Европа направи апел за околната среда. Всъщност той беше приет от всички, освен от селяните в америка. Например, и двата спътника, които мерят най точно парникови газове и основната информация идва от тях са японски, докато селяните от америка изстрелват спътници като луди за социални мрежи. ККП инвестира колосални суми за т.нар. веита, но видяха че това е един балон и се върнаха към ядрената енергия, която е наистина екологична.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58"- сещате ли се какво ще се случи със шведите след 4-5г.?"Сещаме се, че си нямаш и идея от демографски прираст.

59

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЯ кажи в кой период от историята точно Русия е била "най-еволюирала"?

58

Анонимен

преди 3 години

Все някой трябва да спре неоколониализма и еврофашизма. Вие българите като не щете, има и други по-качествени народи. За какви се мислят тези Кобурги във Стокхолм, че могат да управляват целия свят изпод техните пикелхаубета ли? Няма да стане. А пък вие си стойте и си търпете да ви управлява царя и пъдаря му, колкото си искате.

57

ГосТ

преди 3 години

Комунизма и фашизма по същество са много близки. Основната разлика е,че едните са интернационалисти, а другите националисти. Но това е дребен детайл. Основното е,че има кооперация и контрол. Това са движещите принципи на еволюцията и природата. Затова най еволюиралите страни винаги са били комунистически като Китай и Русия или фашистки като Германия и Япония.

56

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че шведите не си знаят интереса. Борят се против Китай, а не виждат, че ще бъдат първата ислямизирана държава в ЕС. Емигрантите в Швеция вече минават 17% от населението и като се има пред вид по-високата им раждаемост - сещате ли се какво ще се случи със шведите след 4-5г.?

55

Анонимен

преди 3 години

Китайската система никога няма финансови сривове. Западната система страда от непрекъснати финансови сривове, които се спасяват с нови бремета върху западните народи.

54

Анонимен

преди 3 години

Екологията и опазването на околната среда е средство да се оправдае провала на западната капиталистическа система. Не им е до екологията и околната среда, но нямат вече ресурси да замърсяват.

53

Анонимен

преди 3 години

Тая тема се напълни с разни фашисти, комунисти и откачалници ... направо се наредете едни срещу други и почнете се гърмите, че да ни отървете от себе си!