7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Че то 50кг. за 164 ръст си е на долната граница на нормалното тегло! Тя анорексичка ли е тръгнала да става? ..Ей, тия хора ще се затрият за едната мода! Отделно, че става грозно като кокаляците им стърчат.

6

Анонимен

преди 3 години

Едно бивше гадже си купуваше дънки с 2 номера по-малки и за нула време влизаше в тях след мотивацията да ги обуе много бързо. Беше средна на тегло. Дори бих казал не беше избощо пълна. Някъде 50 кг и ръст 164см. Но си беше внушила, че е пълна е всеки ден ме питаше как е, по-слаба ли съм днес. Това ме вбесяваше. Така отношенията ни се вледениха след дългогодишна връза от средното училище.. и в продължение на 8г. Изведнъж сякаш се промени с манията си за килограмите.Това даде резултат на връзката.

5

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата заблуда е, че калориите имат нещо общо с отслабването...

4

Анонимен

преди 3 години

Отслабването е лесно. Драснете как се отслабва при максимално задържане на мускулна маса, ама без боцкане... там вече е висшия пилотаж.

3

.

преди 3 години

Е-е-е... Този кантар само 130 ли вдига?! :X

2

Анонимен

преди 3 години

Точка 3 и точка 4 представят две противопоставящи се тези. Разбирам, данните да бяха ползвани за теория, че може би се допълват и е нужна по-0балансирана диета, ама от това, човек който иска да научи нещо, не мжое да разбере нищо, освен че от всичко се пълнее, ама от всичко и не е с пълнее.

1

Анонимен

преди 3 години

Ето една заблуда...Не ви трябва временна диета, а хранителен режимГЛупсотта на 90% от хората е, като отслабнат, ако са тренирали или са яли по-малко, е че вместо да си нагодят нормална всекидневна диет, те се връщат към висенето по кафенета, игрането на игри и хапването на гнусен мазен дюнер, който с картофките гони 2500+ калории.