28

Анонимен

преди 3 години

това е по-малко от избирателите на ГЕРБ, т.е. дори техните хора не са доволни от ситуациятада се питаш защо продължават да гласуват за ГЕРБ

27

Тонката

преди 3 години

Бойко остави една шепа хора цяло Лято да хвърлят яйца и домати по сградите в центъра,че и да разпъват палатки и шатри къде си искат все едно са на къмпинг:):):)Опикаха и одрискаха градинките:):):)Тва не е Демокрация,а пълна свободия:):):)Ако вместо Бойко беше Вовата Путин щеше да ги закара тези всичките да си разпъват палатките някъде из Сибир на -40 градуса:):):):)

26

Сата НАТО

преди 3 години

Какво демократично може да има в държава, където има Специална прокуратура, която не се отчита на никого и има право да задържа хора за 8 месеца без предявяване на обвинение? Такава "демокрация" е имало през 15-ти век, по времето на психичноболния Иван Грозни.

25

Така е

преди 3 години

комунистите ни залъгваха 40 години с идеалния комунизъм, дето строяхме, а сега са на път да вземат властта с идеалната демокрация дето ни обещават. Няма идеални отношения между хората - всичко е въпрос на компромис. Всеки да си гледа личния интерес и да не се лъже по празни обещания за идеалната държава и честните и кристални управляващи. Това е реалността. Който бърка в кацата с меда, няма как да не си оцапа пръстите.

24

Анонимен

преди 3 години

Щот индийците явно са мазохисти, след като най честото нсказание е демократичен бой с пръчки направо на улицата. Ние чак толкова демокрация не щем

23

У бре

преди 3 години

А в Индия имат ли социалистическа партия??? Ами, щастливи ще са я...

22

Калеко Алеко

преди 3 години

Че какво общо има рассия с демокрацията, тя и нашата благодарение на руското влияние все още си е посткомунистеческа, но тази на товарищ путин и подопечното му крепостно селячество няма нищо общо с демократичните принципи и ценности ... !!!

21

Анонимен

преди 3 години

В България бъркаме демокрация със слободия. Все си мислим, че някой ще дойде да ни реши проблемите. Не, няма да дойде! Трябва да разберем, че от нас зависи всичко.

20

Изглежда

преди 3 години

българите след като махнахме БКП от 1 точка сме имали прекалено големи очаквания за демокрацията. Може би соц образованието ни подготвяше, че е ВЪЗМОЖНО съществуване на идеален държавен строй - така наречения комунизъм. Като видяхме, че не става започнахме да искаме демокрация, но в съзнанието ни остана очакването за ИДЕАЛ. Но Чърчил е казал - Демокрацията е несъвършенна, но нищо по-добро не е измислено. Търсенето на идеал но прави лесни жертви на комунистите.

19

Анонимен

преди 3 години

Абе Путин като си даде оставката, тогава ми го сравнявайте с Борисов.

18

Путин

преди 3 години

На всеки недоволен му наливам по един Новичок. Така, останалите са доволни!

17

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовOt teq chetirimata det gi napisa po golqma gnqs Bylgariq nikoga nee imala tva ne sa xora

16

Анонимен

преди 3 години

Каква демокрация намерихте в България и Русия? Демокрация значи власт на народа. В България и Русия е автокрация - власт на един човек, еднолична власт. Путин е автократ в Русия и Боко Тиквата е автократ в България и ви управляват еднолично вече цели десетилетия подред. Автокрацията и демокрацията са две напълно противоположни понятия. Няма как да сте недоволни от демокрация, която я няма в държавата ви. Ако имахте истинска демокрация, нямаше да сте недоволни.

15

Борисов

преди 3 години

Какво сте недоволни от демокрацията? Всяка вечер по телевизоро ви обяснявам от джипката, колко добре ви управлявам, а вие само мрънкате!

14

Анонимен

преди 3 години

Znachi demokraciqta e idniiska rabota mani begai ne scjtem q

13

Питанката

преди 3 години

Къв ви е проблема с демокрацията в България и Русия? Чекмеджетата са пълни, дворците са огромни и блестящи... Какво повече искате?

12

Анонимен

преди 3 години

Аз съм си доволен. Немига дори да си представя да сме в комунизъм. Да ми мине живота в глупости и военни идиотщини. Особено пък младежките години. Сега си е супер . Работа ,почивки, дискотеки, хубави жилища, технологии. Това,че сме по бедни не е виновна демокрацията , а проспаните 50г изолация.

11

Шопо

преди 3 години

Ние аресваме демокрацията !!! Не аресваме ТИКВАТА и КАСКЕТА !!!

10

Анонимен

преди 3 години

В Индия няма демокрация,а фашистка кастова система.

9

Анонимен

преди 3 години

При нас демокрация никога не е имало за да знаем добре ли е или зле това чудо. Едновремешните БКП и ДС кадри завзеха позиции след 1990та. Успяха да смесят престъпност и държава, като направиха един организъм където престъпници, полиция, съдебна власт и политици са едно и също. И казаха на неориентирания народ ето ви демокрация.Затова и българина мрази тази дума и си бленува по бай Тошо. Кога всички си краднеха заедно, а не като сега - само "демократите" да крадат, а той да гледа злобно отстрани