48

se

преди 3 години

Каква демокрация има у нас???Чужди ни заграбиха умовете и превзеха икономиката ни с фирми ишлеме.Икономиески сме последни в Европа.Политиците ни се правят на циркджии 30 години и народа умишлено се отращява от избори.На избори отиват само функционери и облагодетелствани от тези които са на власт.Народната пара се харчи леко и безоотговорно.

47

До 48 Само

преди 3 години

Изваждането от прегръдката на Русия и молбата за членство в НАТО са дело на правителството на Костов .Симеон само се подписа, а с тройната коалиция бяха най корумпираното управление на прехода А румънският вожд го светнаха с огромната помощ на братушките ,защото иначе ,,Секуритатя" нямаше да позволи това и бая кръв се проля .И целият им преврат беше като един телевизионен театър!

46

До 45

преди 3 години

Абсолютно съгласен с теб съм за Костов,но за съжаление няма как да стане вече Нито Атанасов нито Христо,могат да се сравняват с Костов.А колкото до комунистите и в СДС имаше ,,излюпени".Но мантрата и едните и другите са маскари не ни помага а работи за БСП. А те са откровенно за ,,вечната дружба "със Русия.Тъй че не виждам друга алтернатива освен ГЕРБ,да ги поразбие още малко. 45 години са си градили къщичката БКП,трудно се разбива.Особенно моето /по старо/поколение и чугунените им глави!

45

Само

преди 3 години

Симеон го признавам за демократ. Въпреки че покрай него много днешни търтети от ДС захлебиха - и Боко и Пеевски и Първанов и т.н. Обаче човека поне си даваше сметка, че няма как да е идеално и ни извади от Руската прегръдка. Добре че пусна връзки. Е Румънците са по-добре от нас сега, ама те му резнаха главата на техния "вожд" пък на нашия Корнелка и до сега цветя му носи и портрета му по площадите. Няма как да напредваме особено при такава спирачка.

44

Анонимен

преди 3 години

До ВсъщностЕми требва некой да ни е господар, иначе анархия :)) Просто трябват инвестиции, но щом гастарбайтерите са ни най голем инвеститор, значи сме близо до Африка :))

43

Анонимен

преди 3 години

Ами защото не щем повече недоносчето-социализъм бе дечко? А по друга алтернатива освен ГЕРБ -няма. ------ И каква алтернатива е ГЕРБ с активист на ДКМС и упорит член на БКП начело? Това, че говори против комунистите ли го прави антикомунист? А това, че структурата на държавата е тоталитарна и във всичко имитира най Тошо, няма значение?

42

Димо

преди 3 години

Ние сме си световни шампиони по вайкане и търсене и намиране на кусури.Трябва да си много п.ро.с.т за да мислиш че бъдещето на държавата не зависи от теб а от останалите,като същевременно имаш огромно мнение за себе си и неоценимите си способности !Социални мрежи пълни ,а главите празни на мнооого такива хора!!!Появата на Интернет ни дойде дюшеш,какъв кеф е да седнеш зад клавиатурата и да оплюеш,препсуваш или обидиш някой непознат,само защото е по,, напред с материала" от теб ! ***,***!!!

41

Държавна секта

преди 3 години

Егати демокрацията с нацистки концлагер за изтезания на неудобни в Перник, това го има само в Северна Корея и Палестина!

40

Брях

преди 3 години

...световната Асоциация "Галъп интернешънъл"...на Кънчо и Андрейчо :)

39

Анонимен

преди 3 години

Недоволни сме, все пак сме последни в Съюза, по добре сме отпреди но се забелязват беднотия и ровене по кофите от българи, което е неприятно. :( Не вървят нещата при нас, не е само до управлението мисля, щото има хора с много пари ама не развиват нищо, само надуват балона :)

38

Анонимен

преди 3 години

Ако ви баламосват по телевизията, като диктатори и крадат, като диктатори, значи не са демократи, а са диктатори. При демокрацията няма такива несменяеми феодални вождове, като Боко Тиквата и бай Тошо и никога не е имало.

37

Анонимен

преди 3 години

Русофилите не са доволни от демокрацията...искат си тайгата !

36

А пък

преди 3 години

"несвободните" ни медии всеки ден ни надуваха главита с безмисления протест и изхвърлянето на храна та да ни дразнят допълнително дето висяхме с децата с часове по задръстванията докато пияниците са налудуват по площадите и Кана Рачева даже свободно си измисляше протести в чужбина - е те това е демокрация и свобода на медиите - как не се намери някой да ги спре.

35

бай Даньо

преди 3 години

*** винаги е най-недоволен дори да не знае за какво го питат в анкетата ...

34

До 29

преди 3 години

Ами защото не щем повече недоносчето-социализъм бе дечко? А по друга алтернатива освен ГЕРБ -няма. Проблемът е че такива като теб не живели и не преживели социализЪма,нямат верен критерий и не познават този грозен и злокобен строй...Само за месец-два да се върне оня ,,харесваният" червен период и България ще останат 2,5 милиона! Както стана през 90те! Протести ли? Недоволство ли? Чужбина ли?- Не компартията не разрешава това ! В противен случай-МОСКОВСКА 5,и изчезваш!!!Наистина е слободия днес!

33

BGN

преди 3 години

Ее демокрация сме Яя,!!!!Управляващите Ни мутри си говорят като мутри, крадат като мутри, ама видиш ли щом имало хора да протестират значи имало демокрация ...., 'щото ако нямало не можели да са по пощадите!ИначИ я зададе някоя МисирКа некоректен въпрос само глей к'во става !

32

Тонката

преди 3 години

На Мая Манолова пуделите палиха на площада маските със разни запалки,а след 2 дни Мая беше с маска:):):):)Тва ако беше в Индия щеше да има бой с пръчки по задните части:):):)

31

Димо

преди 3 години

Е къде ,къде бяхме по доволни ,когато изборите се печелеха с 99"99% от единственната партия . Днешните 65% недоволни са точно от тях.Ние останахме единственната държава в Европа със президент-комунист и бореща се за победа преименувана комунистическа партия !Слободия а не точно демокрация е в момента у нас!

30

Гроби

преди 3 години

До ТонкатаВчера, Бойха дошъл при мене в Българският Сибир, ама не съмз наел, да го посрещна, да го нагосте, па след туй, па пиши и тоз форум, да видим, кво щеше да пишеш;)))

29

Анонимен

преди 3 години

целта на индекса не е да мери обективни показатели за демократичност (подобен инструмент вероятно би показал различни резултати и съответно друга позиция на страната ни), а да отразява нагласите на хората-----Нее, нали!Те нагласите на хората не са обективен показател... "Народът не ме обича, а аз съм егати пича!"