28

Кръстан войвода

преди 3 години

Леле дано не ги отменят тия резервации, че едва си купих билет за екскурзията до Егейско море. Много искам да видя свят, да плувам сред делфините. Дано ботокса не се отмени, ако трябва ще му платя за следващото уголемяване на веждите му. АКО ГО ОТМЕНИ ТОЯ БОТОКС ЩЕ ГО СТРЕЛЯМ КАТО СЪРБИН НА СВАТБА И ЩЕ ИЗЯДЕ БИЛЕТА!!!!!

27

ботокс

преди 3 години

здравейте драги съграждани!! аз съм лично от хората, които си резервираха почивка. много искам да отида в италия това лято (алкохол туризъм🤣), пък и тия намаления дето са измислили. ЛЕ ЛЕ ЛЕ ЛЕ! дано ботокса успее да направи нещо и да спре всичко тва иначе на шиш като кебаб ще го пека и ще го въртя!!

26

Анонимен

преди 3 години

А колко откази ще има щом лятото се развихри щама от ЮАР и затварянето продължи?

25

IT-спец

преди 3 години

точно, резервация в последната минута, те изискванията постоянно се сменят иначе да си направя, как ли пък не в Испания на плажа да ходя с маска (В Андалусия е така сега) а пък за БГ позитивен pcr тест, достатъчно ми е че като се върна в Исландия теста ми е задължителен и задължително ще ми ровят в носа 2 пъти през 5 дена, миналата година ми се стори много неприятно макар че беше засекунди това ровене...

24

Анонимен

преди 3 години

Нищо не резервирам, ако сме живи и здрави до тогава, ако обстановката е нормална, last minute ми е варианта за почивка.

23

минало-заминало

преди 3 години

Морето ни беше единственият прозорец към Запада!Днес няма прегради!

22

края на черноморието

преди 3 години

До БалконтуристПри наличието на средиземноморието...

21

свършено е с ДКТ

преди 3 години

Балкантурист умря заедно с БКП?

20

Анонимен

преди 3 години

Да,цяла Европа иска да ходи на Слънчака...ако може пак да качат цените или да ги удвоят,та да избият 2020 ще е най-добре!!!Дано нашите пишман хотелиери отидат поне един път на почивка в Турция и видят що е то обслужване и отношение....пък нека после да говорят,че Ковид им е проблема.

19

Не Бъркайте

преди 3 години

Оптимизъм със СамоУбийство!

18

Анонимен

преди 3 години

Скачат само във фантазийте на ***, това лято всички ще сме в Локдаун в ЕС, но не само това лято, но и другото!

17

Stoyanov

преди 3 години

"Туристите плащат и 20% повече, отколкото преди"------------------------------------------------------------------Тия пак не гледат качество, гледат как хората плащат повече - само печалби им в главата.Без да създават каквито и да е условия. Значи доволно , условията както досега обаче хората плащат 20% повече.

16

Mit`o

преди 3 години

Глупости на търкалета , никой няма да дойде Пусто бетономорие с гладни Българи, утре искам статийка как Имотите скачат с 15 % заради ранните записвания на Ковидясали трупове.

15

V

преди 3 години

До АнонименКо речи ? Загубил съм си българо шопския речник а не че са сърдя :))))

14

Анонимен

преди 3 години

До VДубре де! Моа дъ черпиш и пу уиски! Тоа пъ съ засегнъ! Еш кви оръ!

13

Анонимен

преди 3 години

До VМаатъ си ивалу! Оти ни не питат нАЗЕ с Тебе бе брато! Да им кажем дека нема вирусе и дека нема а съ васцинирваме оти а вредну! Тоъ нарот а шашов. Добре, че сме Язе и Тизе дъ му казваме кфо да праи!Коги баце шъ съ видиме на по биръ? Ти черпиш!

12

Анонимен

преди 3 години

Браво на статията има резервация с 20 % повече за Гърция,Италия,Португалия,Хърватска,но българетата не са в списъка ще дойдат да строят военни Бази НАТО.Туризма преключи.

11

V

преди 3 години

Да видим тоз новия щам май бил по заразен от стария ;) Първо да преброят мисирчетата и после да видим кво ще става .А иначе пак с голямата паница се наместват хотелиерите .Да няма накрая фалити.

10

Анонимен

преди 3 години

До dp 7Тоа пъ! Оти шъ съ вассцинираш!Я оди да пиеш една ракиъ!

9

Анонимен

преди 3 години

И да са ваксинирани, могат да разнасят вируса. Затова, първо 14 дена карантина и 4 теста /1ви; 4ти, 8ми; 14ти ден/, с яка глоба, който не слушка.