28

Кръстан войвода

преди 1 година

Леле дано не ги отменят тия резервации, че едва си купих билет за екскурзията до Егейско море. Много искам да видя свят, да плувам сред делфините. Дано ботокса не се отмени, ако трябва ще му платя за следващото уголемяване на веждите му. АКО ГО ОТМЕНИ ТОЯ БОТОКС ЩЕ ГО СТРЕЛЯМ КАТО СЪРБИН НА СВАТБА И ЩЕ ИЗЯДЕ БИЛЕТА!!!!!

27

ботокс

преди 1 година

здравейте драги съграждани!! аз съм лично от хората, които си резервираха почивка. много искам да отида в италия това лято (алкохол туризъм🤣), пък и тия намаления дето са измислили. ЛЕ ЛЕ ЛЕ ЛЕ! дано ботокса успее да направи нещо и да спре всичко тва иначе на шиш като кебаб ще го пека и ще го въртя!!

26

Анонимен

преди 1 година

А колко откази ще има щом лятото се развихри щама от ЮАР и затварянето продължи?

25

IT-спец

преди 1 година

точно, резервация в последната минута, те изискванията постоянно се сменят иначе да си направя, как ли пък не в Испания на плажа да ходя с маска (В Андалусия е така сега) а пък за БГ позитивен pcr тест, достатъчно ми е че като се върна в Исландия теста ми е задължителен и задължително ще ми ровят в носа 2 пъти през 5 дена, миналата година ми се стори много неприятно макар че беше засекунди това ровене...

24

Анонимен

преди 1 година

Нищо не резервирам, ако сме живи и здрави до тогава, ако обстановката е нормална, last minute ми е варианта за почивка.

23

минало-заминало

преди 1 година

Морето ни беше единственият прозорец към Запада!Днес няма прегради!

22

края на черноморието

преди 1 година

До БалконтуристПри наличието на средиземноморието...

21

свършено е с ДКТ

преди 1 година

Балкантурист умря заедно с БКП?

20

Анонимен

преди 1 година

Да,цяла Европа иска да ходи на Слънчака...ако може пак да качат цените или да ги удвоят,та да избият 2020 ще е най-добре!!!Дано нашите пишман хотелиери отидат поне един път на почивка в Турция и видят що е то обслужване и отношение....пък нека после да говорят,че Ковид им е проблема.

19

Не Бъркайте

преди 1 година

Оптимизъм със СамоУбийство!

18

Анонимен

преди 1 година

Скачат само във фантазийте на ***, това лято всички ще сме в Локдаун в ЕС, но не само това лято, но и другото!

17

Stoyanov

преди 1 година

"Туристите плащат и 20% повече, отколкото преди"------------------------------------------------------------------Тия пак не гледат качество, гледат как хората плащат повече - само печалби им в главата.Без да създават каквито и да е условия. Значи доволно , условията както досега обаче хората плащат 20% повече.

16

Mit`o

преди 1 година

Глупости на търкалета , никой няма да дойде Пусто бетономорие с гладни Българи, утре искам статийка как Имотите скачат с 15 % заради ранните записвания на Ковидясали трупове.

15

V

преди 1 година

До АнонименКо речи ? Загубил съм си българо шопския речник а не че са сърдя :))))

14

Анонимен

преди 1 година

До VДубре де! Моа дъ черпиш и пу уиски! Тоа пъ съ засегнъ! Еш кви оръ!

13

Анонимен

преди 1 година

До VМаатъ си ивалу! Оти ни не питат нАЗЕ с Тебе бе брато! Да им кажем дека нема вирусе и дека нема а съ васцинирваме оти а вредну! Тоъ нарот а шашов. Добре, че сме Язе и Тизе дъ му казваме кфо да праи!Коги баце шъ съ видиме на по биръ? Ти черпиш!

12

Анонимен

преди 1 година

Браво на статията има резервация с 20 % повече за Гърция,Италия,Португалия,Хърватска,но българетата не са в списъка ще дойдат да строят военни Бази НАТО.Туризма преключи.

11

V

преди 1 година

Да видим тоз новия щам май бил по заразен от стария ;) Първо да преброят мисирчетата и после да видим кво ще става .А иначе пак с голямата паница се наместват хотелиерите .Да няма накрая фалити.

10

Анонимен

преди 1 година

До dp 7Тоа пъ! Оти шъ съ вассцинираш!Я оди да пиеш една ракиъ!

9

Анонимен

преди 1 година

И да са ваксинирани, могат да разнасят вируса. Затова, първо 14 дена карантина и 4 теста /1ви; 4ти, 8ми; 14ти ден/, с яка глоба, който не слушка.