12

AZ

преди 3 години

До Гошо и читател----------------------------По-добре от Занзибар,отколкото никакъв.След година-две такива ще ви лекуват,като не искате да плащате на българските лекари. Учете занзибарски.А е дошъл у нас много отдавна с голяма сума пари,защото както той обясни произхожда от заможно семейство и идва в напълно чужда държава без да знае език и без да познава никого.Без пари ли да дойде.

11

Анонимен

преди 3 години

Айде докторе, догодина с четворно по голяма заплата в западната Европа! :))))))))))))

10

Азъ

преди 3 години

Пак някаква далавера са направили.

9

читател

преди 3 години

Осъден на няколко години условно за внесена недекларирана голяма сума пари от Турция. Вероятно е била за бедните болни.Работил в Москва, Турция, Иран, Англия, никой не му е дал гражданство.Тук му дадоха.Много, ама , много го искали.Правосъдие не по закон, а по целесъобразност!

8

Гошо

преди 3 години

Какъв е този фелдшер Занзибар? До такива ли опряхме да ни лекуват? Скоро ще почнат и от Тамбукту да внасят фелдшери, които да предписват аспирин, защото до това се изчерпва българската медицина.

7

Сектант Юлиян

преди 3 години

Вярно ли Пернишката секта харесали яко араби и роми, за една Наталия и Филип от Перник питам!?

6

Анонимен

преди 3 години

Значи работата не опира до пари. Краде се яко. Ама якоооо. А по-лошото е, че са и неспособни, дори да имаха някакви добри намерения.Намерихме свестен човек и му се радваме като на малко дете. Явно вече отвън трябва да ги внасяме.

5

България в ЕС хаха

преди 3 години

Д-р Заргар българин, а аз съм изтезаван и преследван от МВР и ДАНС щото съм критикувал премиера Борисов и Гешев!Хора това е Саудитска Арабия но с мутри!Мутрите ми Конфискуваха и къщата в Перник и я подариха на полицай!

4

Анонимен

преди 3 години

Много се радвам за този отговорен човек ,защото е истински лекар и всички го увазават , а не ламтее само за пари като 90% от лекарите!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов раздаде хиляди, амс за пари. Македонио пашоти

2

Анонимен

преди 3 години

Д-р Заргар получил българско гражданство, за да лекува турците в Исперих. Нас българите това какво ни ползва?

1

Анонимен

преди 3 години

Този кекар заслужава уважение