17

Анонимен

преди 3 години

Айде сега хейтърите и червените ***. Ама там снега бил друг! Не бе! Не разбрахте ли, че ГЕРБ е спечелил изборите и в Германия! Пълнят шкафчета. Само в България при ГЕРБ има срутища, наводнения, затворени пътища през зимата. В Западна Европа такива неща не случват! Там "водата се отича за 5 минути"! И там недисциплинирани водачи на камиони на заледено леко възвишение са направили задръстване! Шофьорите са като ято.

16

Аре не..

преди 3 години

Глупости на търкалета. Петрохан съм го минавал в снеговалеж отиващ към 10 см. Само спрях на равно и спуснах гумите на 1 атмосфера. В Западна Европа,нежели Англия 30 см сняг не е падал от десетилетия. Ингелизките шофьори въобще не могат да карат на сняг. Затова бяха курназ да се хвалят колко са им оправни службите за почистване. В България поне половината територия е планинска и такъв сняг ,ако не всяка година пада през година. Аре не ги слушайте тираджиите дуто са с износени гуми и без вериги.

15

Анонимен

преди 3 години

Има една малка подробност, та става дума за 30-40 см. сняг. При такова количество у нас направо затварям държавата. Ние блокираме при 10-15 см. Кога в Бг ще видиш спасителни екипи да раздават одеяла и топли напитки при такова задръстване?

14

Абе

преди 3 години

В България, каквото и да стане , се започва едно плюене, колко сме задръстени, колко сме некадърни и т.н и т.н.! Е виждате, че и в Западна Европа се случват такива неща, като снеговалежи, наводнения и др.. И те лиса такива, като нас, че и при тях се получават проблеми? Но явно тук всеки е специалист по всичко и може да дава акъл. Не може да вали сняг, вятъра да го навява и платното да е черно!

13

Анонимен

преди 3 години

Меркел взе много да се среща с нашите депутати и снега взе че ги изненада :D

12

МИГРАНТ

преди 3 години

И аз съм в Германия не е изчистено между градовете само магистралите са чисти в градовете пътищата са покрити със сняг .

11

Чукча от тундрата

преди 3 години

Ама вие на това зима ли му казвате? Много знаете вие, какво е зима. 30 см. сняг и бедствено положение обявяват. Ама вие наистина не знаете, какво е това явление - ЗИМА. хехе.

10

Анонимен

преди 3 години

И що продължавате да ни занимавате с Великобритания и Лондон? Те вече не са в ЕС, кво ме интересува за там? Ако ще и камъни да валят, все тая.

9

Дойчланд

преди 3 години

А бе ние за тва сме на тва дередже в бг. Аз съм в германия и карам камион има навсякъде задръствания след изненадващия ги сняг.Не е само в България какво като са германия..за 37 не знам точно но със сигурност имаше доста...😉

8

aa

преди 3 години

некадърници

7

Иван

преди 3 години

Не ги мислим тях, да си оправим първо нашата ***.

6

Док

преди 3 години

Тази фалшива новина е част от хибридната война на Путин. В Западна Европа е невъзможно снега да ги изненада, това се случва само в България. Имало 37 километра задръстване?! Абсурд!!

5

Анонимен

преди 3 години

Наваля 30см и стана паника. Просто едните не могат да карат (колите), а камионите не са подготвен вследствие на което се обръщат и препречват движението. Никой не спори,че не лесно на сняг, но не е нещо драматично. Справка Финладия, Швеция. Чак и влаковете спряха.. Латото над 30 не им работят климатиците, зимата под 0 самите влакове спират.

4

Тираджия

преди 3 години

Къде са нашите шофьори къде минават цяла европа и само в БГ чакат да почистят пътищата?!

3

Аз

преди 3 години

Е нема такава държава аз данаци плащам винетки тол такси оставка на Боко и Фандъкова.

2

Гледал

преди 3 години

съм ги в Дания как при 3-5 см. сняг се започват едни драми, вади се техника за почистване, започва се разпръскване на разни вещества, предупреждения и т.н. А бе глезотия. Я да дойдат да видят тук как е.

1

Анонимен

преди 3 години

Там ще се оправят, но няма да се учудя, ако у нас снегът пак ни изненада.