58

Анонимен

преди 3 години

Причината е Нютон който е измислил закона за земното протегляне!

57

Анонимен

преди 3 години

До ПотресенСлед като ти съдиш другите какво са направили в живота си, редно е преди това ти да разкажеш какво си направил и постигнал в живота си, а не да се гушиш и само да критикуваш.

56

бай Спиро

преди 3 години

До колкото знам, загиналия алпинист- Скатов, беше диабетик и върл веган. Предизвикваше организма и съдбата си постоянно и накрая загуби. Да, това беше негово право и негов избор, но и логичен край на живота му !Няма драма !

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Че какво точно специално е станало?? Алпинист паднал от скалата и умрял в планината. Никога не е било това, шок и ужас. Тц, тц, тц... На човек да му писне от "специални" хора, дето всичко що им се случи е "специално", дори умирането....

54

Анонимен

преди 3 години

Този сайт се превърна в гробище. Всеки ден се публикува списък с покойници, които освен тежките си болежки са настинали от ковид. Сега пък се публикува некролог с едва ли не конкретен смъртен акт.

53

Анонимен

преди 3 години

Абе я стига с тия *** клишета - искал да прослави името на България...Пари от спонсорите е искал! Какво ни занимавате с излишни глупости? Катерил, паднал, отишъл си...Спрете драмата! Можел е да умре всеки един момент от живота си, докато бъхти скалите! Какви са тия скандали в коментарите... Голяма работа! Скърбете като нормалните хора, какво го раздувате...Ако баба ми умре, на вас няма да ви пука, защо на мен да ми пука, че някакъв напълно непознат е умрял? Па трябва и да го възхвалявам, брей..

52

Анонимен

преди 3 години

Мир на праха му. Какво точно се е случило, вероятно няма да разберем никога. Всеки си има мечти и страсти. Някой в планината, други в казината .... За някой ще чуем нещо, за други няма да разберем, че са съществували изобщо.

51

Анонимен

преди 3 години

С аутопсия и разследване всеки знае. Ако беше паднал у нас, щяха да го пишат корона - особено днес във вторник. Никой нямаше да разбере, че е станало нещо специално.

50

хм

преди 3 години

Причината е 2 км падане. То от 5 метра паднеш и се пребиеш, какво остава за повече. Всичко друго са догадки. А заради застраховката най-вероятно не е записано "човешка грешка", тъй като така или иначе няма как да се докаже нито едното, нито другото. Факт е, че другите след него са пристигнали живи и здрави по същия този път. Да почива в мир, дано не се е мъчил много. Мъката е за живите му близки, не за нас, които си чешем езиците.

49

до катерач

преди 3 години

Няма да казваш на никого да мълчи бе naляк. Отиди се хвърли от някоя скала като ти е толкова акъла.

48

Krom

преди 3 години

До до Krom - нямам нужда от ничия слава. Ако човека е влязъл в световния информационен обмен и Света знае за него, то не е необходимо и да съм му адвокат. Но и не мисля, че смъртта е повод за остроумия. Какво говори за теб това, че остроумничиш за човек загубил живота си? Сам си отговори. А какво точно те "отвращава" ако си от тези които чуждото нещастие радва, въобще не ми дреме.

47

Катерач

преди 3 години

До всички злобни коментари - ЗАМЪЛЧЕТЕ! Баси скапаното племе

46

Потресен

преди 3 години

До Анонимен 39много анонимно го задаваш този въпрос :) крадецът вика "дръжте крадеца". Хайде да направим тази дискусия прозрачна преди да тръгнем да се мерим кой какво е постигнал...

45

Анонимен

преди 3 години

Виновен е Путин който с хибридната си война пречи да се развиваме и да внасяме качествени модерни американски въжета както изтребителите F-16, ами заради него внасяме въжета китайски ментата и ето какво става заради Путин!

44

Баро Вкаров

преди 3 години

Мдам ,Скатов е спестявал от въжета.

43

Анонимен

преди 3 години

Тия въжета са китайски ментета. На пазара в Катманду ги купуваш и се късат бързо, след няколко часа и се къса. Трябвало е да ползва истинско въже.

42

Потресен

преди 3 години

До АнонименВсички искаме да оставим нещо след себе си. Някои искаме да оставим само поколението си и някой друг добър урок, други искат да са известни и името им да се помни дълго след това...и именно това което казваш - всеки сам си осмисля живота и решава - това е много вярно!

41

до Krom

преди 3 години

Мен ме отвращават такива *** като теб, които се залепват за нечия слава и се вживяват в ролята на секретарки и адвокати на въпросната личност.

40

Анонимен

преди 3 години

Ех, Насе, Насе, къде тръгна да ми катериш тия планини? И за какво? Какво доказа и на кого? Да си начешеш егото ли? Природата е по-силна от човека. Какво постигна? Падна като куче от 2 км височина и се претрепа. Дано поне не си се мъчил много, докато умираш. Почивай в мир...

39

Анонимен

преди 3 години

До Потресена ти какво си направил в живота си, че да съдиш другите какво говорят и какво пишат и какви мнения имат? Или само празни приказки говориш, я да те видим - какво си направил?