24

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ ПАК ВИ ИЗЛЪГА!!!!!ТО ГЕРБ АКО НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ТОВА ЗНАЧИ НЕ Е ГЕРБ!

23

Анонимен

преди 3 години

до 5 РадоНормален човек не седи дълго без работа.Виж, проблема със заплатите и ниските възнаграждения (дори при някой самоосигуряващите се лица и свободните професии) е друго нещо.

22

Ямуксиклилята

преди 3 години

Така ще е първо си свалят гащичките за пипера после ходят при гинеколог щото им пречело били млади искали кариера и прочие и прочие!

21

Няма ПРОБЛЕМ

преди 3 години

Нищо страшно и нищо фатално да се изчака поне 5 години да се спре раждаемостта. Хората да почнат да работят здраво да печелят и възстановяват държава и икономика. Само с бъркане по дупките и разможаване НЯМА оправия само мизерия и пълна безотговорност.Който не работи и няма пари - няма да яде и няма да прави децаКойто работи, но не печели добре - ще яде по-малко и няма да прави деца.Когато човек е осигурен да живее като човек не като животно тогава децаНЕ Е СЛОЖНО това са прости правила.

20

Чичо

преди 3 години

Бум има само в герберунгелските *** кратуни

19

Забележително

преди 3 години

е че раждаемостта в Сливенска и Ямболска област значително и стабилно се увеличава през годините. Дали пък не се дължи на етническия принос.

18

Kuro Tores

преди 3 години

Добре де то тая пандемия да не е била само Март месец ????

17

Анонимен

преди 3 години

Коментиращите тук не са добре. Ама сериозно. Поне двама или трима мои приятели и познати си родиха бебета тази година. Това е съвсем нормално, когато животът е несигурен се връщаш към изконното - да продължиш рода. Вие страдате от някакви отклонения, детето още не е направено, вие вече му мислите частно образование?! И като всички ние сме израстнали с филии лютеница, кърпени дрехи и държавно образование, та какво ни е? Като не ви се гледат деца, щото сте егоисти не си търсете оправдания.

16

Анонимен

преди 3 години

Да се създават деца в днешния свят е най-малкото безотговорно!

15

в

преди 3 години

Етническите като ги затвориш заедно за 5 дена и роднини да са ще направят 10 деца, а българката пъро си прави сметката има ли парички за дом, за образование (държавното е плачевно защото е в услуга на етноса), дали има работа, дали не се грижи за болни родители, свекъри и прочие. За етноса тези проблеми не съществуват, не случайно детската смъртност е по-висока в районите като Видин и Белоградчик - етноса не мъ пука особено и си прави нови- кой оцелее става престъпник и без това.

14

Оставка

преди 3 години

Те от ГЕРБ се погрижиха за тая работа. Все по-зле ще става ако на 4-ти не излезем всички да гласуваме.

13

Анонимен

преди 3 години

Искате да кажете, че Бойко излъга като каза, че се раждат деца? Нима може тоя народен чиляк да лъже?! Явно статистиката е сгрешила.

12

Луноход от Позитано

преди 3 години

Каква раждаемост при тези извънземни които кръжат около луната.

11

Анонимен

преди 3 години

Докато не се установи даден човек как да има деца нещо не е наред като цяло във България и е сигурно на 💯 което е смешно как казват че добре но не еееее !!!!

10

Така де

преди 3 години

По цял ден пиша по форумите. Кога да си намеря гадже, че и деца да си направим?

9

Искам да съм ръген, ръген в Алабама. Или поне мигрантин у Швецията.

8

Еми кат не пускат... ха - ха.

7

Сифилисчо

преди 3 години

В България деца е садизъм.

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва да уточнявате какви са тия бебета, извинявам се... Тука у нас се делим на две групи - лилав етнос и всички други етноси, които не си хвърлят децата на улицата, не ги продават, и смятат, че е важно детето да ходи на училище... Кажете какъв процент от тия бройки са *** в резултат на затварянията на *** махали преди година за периоди от месеци... Нали се сещате, че 2 милиона *** бебета не се яка новина за никого, а??

5

Радо

преди 3 години

Нормалните хора в голяма част, може би 30-40% нямат работа или търпят сериозни финансови орязвания. Какви деца да правят.