44

Анонимен

преди 3 години

Сегас ще почнат да бавят децки, възнаграждения за първо и второ дете, обещетение за майчинство.....

43

Анонимен

преди 3 години

И престанете да циврите колко е труден животът - вие давате ли си сметка, че сега животът е най-лесен от цялата история на човечеството? Стига да не си инвалид, винаги можеш да си намериш някаква работа, вероятно имаш унаследено жилище, имаш ясла, детска градина, училище, личен лекар, ваксини, антибиотици, имуностимуланти - всичко възможно само и само да отледаш човече с минимални усилия! И пак ревете, щото сте инфантили, които си мислят, че да си родител значи айфон и таблет и кола и кинти.

42

Анонимен

преди 3 години

От еволюционна гледна точка е важно или да оставиш гените си, или да оставиш поне посланието си. Само дето второто се отдава само на малцина артити, учени, писатели. Да отгледаш дете - независимо дали биологично или осиновено - значи да оставиш послание на бъдещето, частица от теб да продължи да живее и след като те няма. Хората, които не го разбират са обречени на забвение. Хубаво, гледал си си кефа не земята, но след теб, няма да има останало нищо. За историята, ти ще си просто цифри в ЕСГРАОН

41

До 40

преди 3 години

Естествено, че най-важното нещо на света е всяко същество да се размножи възможно най-много.И да тия с по 10 деца са уинъри от еволюционна гледна точка.Природата я интересува само дали даден индивид се е размножил или не. И що си мислиш, че злобея-изобщо не ми дреме за твоя живот и как ще го изживеш

40

Анонимен

преди 3 години

Да си качествен родител е най-сложното нещо в живота на човек именно това е препъни камъка в повечето отношения м/у двойките. Несериозно се подхожда и към семейния живот, все едно ще е хахо-хихи всеки ден и нощ - да ама не, точно обратното. А децата обират всички негативи на ненормалните отношения му родителите си. Не се чудете, защо има толкова изпляскали млади хора. Вече много малко хора имат потенциал и разбират, какво е да си РОДИТЕЛ!

39

Русия

преди 3 години

Двойку бурЮСУФ е двойкаджията на Юропата и е последен по сичку ф сфета.

38

До до истината

преди 3 години

Не се засягам. Всички вие, които смятате като най-голяма достижение, че сте се размножили сте ми доста странни. Това ли ви е ултимът целта в живота? Хубаво. Значи за теб, всички ***, които са разцъкъли по 10+ са най-големите уинъри? Аз не ти казвам какво да правиш с живота си. Едни искат да живеят с цел да гледат деца, други за да правят други неща. Хора всякакви.успех и се наспивай повече ;) за да не злобееш толкова.

37

До 37

преди 3 години

Да бе-то така ще се навие някоя жена сама да гледа дете.И изборът си е негов.Но от еволюционна глесна точка успешен е само този,който си предаде гените.

36

Ганьо Сомов

преди 3 години

До 31 Кой е казал, че няма....

35

Анонимен

преди 3 години

до 34 "до Истината"Ти откъде знаеш еволюцията какво за кого е намислила. ;)Той и "Истината" може още да не знае че има някое лапе.Иначе всеки сам си решава и да се тормозят другите за едното или другото си глупост.

34

До 31

преди 3 години

То зависи какво разбираш под свестен мъж.А и какво ти ще предложиш на тоя мъж.

33

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е за колко от родените пред последните години българският им е майчин език? Никой не дава такива данни, може би за да не се изплашат малцината, които все още са в България. Но истината е, че в много болници бяло българчета не се раждат със седмици. Говоря за Пазарджик, Сливен, Разград, Ямбол, Русе и да не продължавам, че списъкът е дълъг.

32

Анонимен

преди 3 години

Бейби бум може да има ако хората са сигурни в работата и доходите си. Моето дете е родено на предишния Бейби бум, когато имахме сигурност и стабилност и не се чудехме кога ще останем без работа

31

Средно малък град

преди 3 години

Абе не знам ама в последните 1-2 години нашия квартал се напълни с майки с колички, а преди 5-6 години беше рядкост да се види хлапе по улиците.

30

Анонимен

преди 3 години

И аз искам бебче, но няма свестни мъже в България.

29

Истината

преди 3 години

Времената са други. Хората са в постоянен стрес. Отглеждането е голяма драма - лекарства, консултации за съня, за кърменето, пари на вятъра. Чак да се чудиш ние как сме оцелели. В следствие днешните деца не са старите. Мен майка ми като ме погледнеше по-лошо, млъквах. Сега се тръшкат, удрят. А за да гледаш дете тук, трябва да си луд. Няма градини, няма училища, няма държава. Имам си гаджета, купувам си неща. Обвинете ме, че съм егоист, но виждайки родителите..е, сори, и мазохист не съм.

28

АнонимеН

преди 3 години

КОЛКОТО СИ ПО-ГЛУПАВ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВЕРВАШ НА НЕПРЕСТАННИЯ ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ БОРИСОВ!

27

Bond

преди 3 години

Какъв бейби (традиционна българска дума) бум?Това, че са затворени по домовете си с месеци БЕЗ ДОХОДИ и се челаcтpят по цял ден, означава ли, че трябва да има по-висока раждаемост?

26

Деси

преди 3 години

Мъжете са прекалено безотговорни и мислят само за себе си.Жените не са толкова глупави вече да им раждат деца и да им ги гледат!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Какъв ГЕРБ ви е виновен, реално тия дето трябва да раждат се изнесоха от БГ в периода 1990-2003г. - Тогава ГЕРБ ги нямаше на политическата сцена.