84

179

преди 3 години

Колко точно са децата родени от майка българка през изминалата година ?

83

Анонимен

преди 3 години

Обаче пък да знаете, панелките ще поскъпнат с още 5% и тази година щото...така!

82

Край

преди 3 години

То карантина хубаво ама трябва и забрана за продажба на презервативи и ергенски данък и ще станем пак 9 млн ... ама роми

81

Грнго

преди 3 години

Само Бойко при него ни е най-добре правим си каквото си поискаме аз и моите братя крадем убиваме неработим не плащаме данаци а получаваме всичко......браво Бойко велики везире

80

Анонимен

преди 3 години

Бума е при ромите. При бг нов спад. При цезаровото не се пръска пуктата на жената с операция на корема.

79

БЕЙБИ ЛОКДАУН

преди 3 години

В условията на ЕПИДЕМИЯ и КРИЗА течността за оплождане и яйцеклетките СА ЛОШО КАЧЕСТВО ковид поколението ще е увредено непълноценно и малоумно. Не само битова среда и осигуреността са важни, работа, пари, дом, образование. ГЕНЪТ е също много важен вируси, стрес, експериментални ваксини - човек трябва да е пълен тапир и ***, за да мисли да прави бебета. След поне 5 години тогава ще може.НЕ СЕГА

78

До 77

преди 3 години

Познавам десетки семейства с деца и нито едно от тях не проси,нито пък живеят в мизерия.Не мислите, че вие като живеете в мизерия всички са така.

77

Анонимен

преди 3 години

До 63Различни хора, различни условия за съществуване.

76

Анонимен

преди 3 години

Бейби бум.........Три заклани български дечица заради домашно насилие и обществено-национално безхаберие! Бог да ги прости и ДАНО никога повече да не се случва!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Продължение:До РеалистА после на стари години сигурно ще искаш децата ти да ти бършат помиите и да ти сменят памерса, защото си инвестирял цялата си енергия да отгледаш едни психично осъкатени хора и сега те трябва да страдат за теб и защото нямате пари за професионални болногледачни грижи!

74

Анонимен

преди 3 години

До Реалист"Единственото смислено нещо са децата," Така ли? Това ли ти е смисъла? да пръкнеш 5 деца и да ги пратиш да просят по улиците? Или да живеете постоянно в нищета и мизерия докато децата ти страдат психически и физически защото ви липсват елементарни човешки нужди?Такива като > Дом, храна и дрехи?Това не е никакъв смисъл! Ако децата са единствения смисъл на живота ви - Не раждайте деца!

73

До Яна

преди 3 години

Хахаха-децата ще приличат на родителите си,не на мен .Защото ще носят техните гени,не моите.Това се учи в основното училище в час по биология, ама явно сте ги пропуснала тези часове. Ако пък не сте ги пропуснала тези часове,явно осъзнавате,че има нещо сбъркано във вас,затова и не желаете да предадете тези дефектни гени.

72

Анонимен

преди 3 години

Както във всички развити държави, раждаемостта в България започна да спада след Втората световна войа заедно с индустриализацията на България. В началото на 70-те се взеха някакви мерки и имаше значително повишаване на раждаемоста. Истинският спад в раждаемостта започна след 1989 година с на практика спиране на ражданията от българския етнос. От 2002 до 2009 имаше леко повишение на раждаемостта - от 8,6 на 1000 през 2002 до 10,7 на 1000 през 2009, но после имаме спад до 8,8 през 2019.

71

Яна

преди 3 години

До Анонимен 71Не, пич. На сегашните "млади" им е тежко, защото предпочитат по-добре да не раждат деца, отколкото да се пръкне някой като вас. Не защото са разглезени, а защото си знаят възможностите и приоритетите. Иначе резулатата от бейби бума го виждаме всеки ден по улиците и коментарите в този сайт.

70

Анонимен

преди 3 години

Ако се поразтърси, човек ще открие че (няма да казвам изданието, да не изтрият коментара):"Делът на нетната миграция в спада на населението намалява до 39% за периода между 1992 г. и 2001 г., 31% за периода между 2001 г. и 2011 г. и под 10% за периода от 2011 г. насам." Иначе данни може да се намерят и в НСИ.Та пак да питам - кой ще ражда, като населението се изнесло между 1992 и 2011г. Още преди ГЕРБ да имат какъвто и да е ефект, за разлика то ДС, БСП, ДПС и т.н. стари мутри.

69

Анонимен

преди 3 години

Бейби бум има само сред един определен етнос,ама там е така всяка година.Тях ни мизерия,ни пандемия ги плаши.

68

До 70

преди 3 години

Напълно ви подкрепям.Сегашните п.икли.и понятие си нямат какво е да ти умре детето заради липса на елементарни здравни грижи както е било то времето на прабабите им.И да се чудиш дали на другият ден ще има какво да яде.А пък сегашните п.икльовци и понятие си нямат какво е по време на война.То и моето поколение не сме били на война,ама служихме в казарма, където условията бяха много тежки.Ама на сегашните млади им било тежко, щото не им давали по един тристаен апартамент в центъра на София.

67

Анонимен

преди 3 години

И най-смешното е, че същите тия мрънкалници дето обясняват колко им бил тежък живота в БГ, като емигрират, спят под мостове, мият за.дници и са по-ниски от тревата назависимо какви гадости ги карат да вършат. Щото там животът си заслужава. Абе изобщо, сбъркани хора сме. Дали е заради липсата на религиозност, дали е щото сме свръхразглезени от родителите си, или пък ни е липсвала дисциплина, ама сме някаква пародия на човешки същества. Само се мрънка, нищо не се прави. Щото ми го няма дворецааааа

66

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че голяма част от пишещите тук, са от горките души, на които са им промивали мозъка как капитализЪма ще донесе реки от злато и чешми от отлежало уиски, и 30 години не могат да осъзнаят простата истина, че филмите и видео клиповете не са реалния живот. Измислени са. Измислени животи, на измислени хора, продаващи малко ендорфини на отрудените хора. Навсякъде по света хората работят, страдат, раждат се, умират. Милиардерите са 0.00003% от населението. Останалите бачкат и спестяват.

65

Пламен

преди 3 години

Важното, че джипката е в движение! Достатъчно е да гледаме Тъпана дето ни управлява как се радва на внуците си за рожден ден, за имен ден, за християнските празници. Канал 1 ще заложат и някой документален филм да се увековечи "семето" на ГЕРБ. Само едно съмнение за дрона в Бояна, да не е той осеменил?!