21

Анонимен

преди 3 години

С ниска ефективност е тази ваксина, както и трябва да се проверява от различни от производителя експерти. В момента института който я пробутва си е извадил някакви 80% ефективност, но има доста премълчани неща за Астра Зенека, трябва да се забрани докато не си я оправят.

20

Др. Акула

преди 3 години

Най-абсурдно е да коментираме мнението на най-големите предатели в световната история, все едно означава нещо? В края на дек. 2019 г, Тайван са изпратили официално писмо до СЗО, че в Китай има нетипична пневмония, която трябва да се наблюдава! Когато започнаха да затварят милиони под карантина в Китай, СЗО каза, че е ГРЕШНО да се спират полетите, да се затварят границите с Китай! Когато имаше хиляди случаи в няколко държави извън Китай, СЗО каза, че няма никаква пандемия! ТЕ СА ГЛАВНИ ВИНОВНИЦИ!

19

Анонимен

преди 3 години

До ReptileАми ти си смешен. Какво да доказваме, те СЗО сами доказват, че не може да им се вярва. Ти вярваш ли на хора, които за една година си променят мнението по даден въпрос 126 пъти? Аз не и не ми трябват никакви доказателства повече за да знам, че на такива хора не може да им се вярва, пък ти като искаш си търси доказателства... Само това е достатъчно, а иначе всички доказателства са в мрежата. Който иска си ги намира, а който не, гледа телевизия, вярва и повтаря като папагал чутото...

18

Анонимен

преди 3 години

До: номер 17Ти си този който си измисля. Ние не си измисляме нищо.Аз само повторих думите на шефа на СЗО, с някои разсъждения към тях.Ваксините продължават да се изпитват - това говори ли ти нещо?За какъв чоп ми е да се боцкам с някаква ваксина, която да речем не е опасна (и нищо повече)???А този дето литна с ракетата умря от втория опит. И не е българин, американец е.И ракетата му не беше парна, но пак не можа много високо да се издигне...

17

Reptile

преди 3 години

Брей, какви разбирачи с твърдения подкрепени... с НИЩО?!Намисляте си глупости, а после някой да докаже обратното... Един, като вас, си конструираше ракета на пара за да излети и да докаже ЛИЧНО, че земята е ПЛОСКА! Няма да во разказвам как завърши всичко - потърсете и ще разберете! Като сте толкова умнички, па съберете пари и си направете едно независимо изследване, което да докаже всички зли планове на СЗО, ама не го правите, само джафкате глупости... смешни сте!

16

Т

преди 3 години

ГЕY - брейсус или както е там трябва да го разстрелят след съд!

15

D

преди 3 години

Хидроксихлорохин + азитромицин + цинк. Това дава резултати, но го премахнаха под предтекст, че е неефикасно и има странични ефекти, защото е ЕВТИНО и няма да им се получи плана с ваксинацията.

14

Карлсон от покрива

преди 3 години

Това, което произвеждат НЕ Е Ваксина! Заблуждават неграмотните!!

13

Анонимен

преди 3 години

Тука се ръсят всевъзможни глупости от безпризорни електронни тъпоглавци, на които мозъкът им е вероятно в някои задни части.

12

То се очакваше

преди 3 години

Демек, скоро няма да се върнем към старото нормално, ще си живеем както сега - някакви полу-локдауни и като запролети малко по-лабаво, на есен пак на zoom-a

11

Др. Акула

преди 3 години

Единственото смислено нещо би било ЛЕКАРСТВО. САМО ЧЕЛекарство взема този, на когото потрябва, а не ВСИЧКИ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА.Лекарство има измерими качества, а не предполагаеми, недоказуеми, хипотетични като "ваксините".Лекарство би означавало, че не е нужно да седят заключени в домовете си, докато малките бизнеси фалират.

10

Анонимен

преди 3 години

Ахааа, призна ли си го най-накрая този... как му беше името сложно... Гейyc?"Необходимо е да продължим да разработваме ваксините и да провеждаме нови изпитания..."?Защо смятате, няма задължителни ваксини срещу грип?А защо няма задължителни ваксини срещу коронавирус?И едните и другите трябва да бъдат актуализирани всяка година!Е, засега много за странични ефекти не знаем да има.И в момента с ваксините се провеждат изпитания.А как? Ми като ваксинират желаещи...

9

D

преди 3 години

Да ги коригират?! Те така се коригират за миг и хоп - на пазара. СЗО и въпросния господин стават все по жалки, ако не смешни. От СЗО да си коригират съставките, които пръскат от самолетите, за да паднат на ваксините!

8

Анонимен

преди 3 години

до 1234Щом пръскат, значи задължително не с маски, а със скафандри... ама те на тях това им е целта. Да направят милиарди от скафандри. :S

7

Бай Ставри

преди 3 години

До номер 3 (1234) - Или в Китай заразата е непропорционална на населението защото лъжат за бройките. Както типични комунисти. Както лъгаха в началото на инфекцията, за да плъзне по целия свят. Както лъга и тоя африкански комунист от СЗО в началото. Или както лъжеха съветските и нашите комунисти за Чернобил. Комунизма е дяволска идеология.

6

Анонимен

преди 3 години

PCR не е тест - направете си го! Ваксините не действат - сложете си ги! Срещу РНК вирус не може да има ваксина - продължаваме да ги правим всяка година! Най-после измислиха как да ви продават насила и масово противогрипната ваксина - честито!

5

Ще се сетите

преди 3 години

Че ви пръскат, като ***. Над Китай това в момента е изключено

4

Анонимен

преди 3 години

Вирусите в ЕС достигнаха нивата на тези в Уганда, Меркел е доволна.

3

1234

преди 3 години

Сзо да каже защо в Китай мащаба е непропорционален на населението? Може би защото носят маски и не летят натовски самолети или самолети на западни компании със специално гориво

2

Анонимен

преди 3 години

Изборите са на 4 април.Ако виждаш алтернатива, гласувай!