27

Ужас

преди 3 години

Пародия на журналистика. Новото строителство има 30 години живот. Затова никой не купува.

26

Абе

преди 3 години

Аман вече от тия (по-специално руснаците), настаняват се в чужда страна и почват да предявяват повече претенции от коренните жители, че даже и да се чувстват като владетели, или поне като по-важни ! Такива трябва още при покупката да подписват декларации, че ще спазват и уважават местните традиции, култура и обществени порядки !

25

Нека търсят

преди 3 години

И аз търса и купувам, но не тук. Не ми трябва имот на море, плажа на което е заграден от мутри-концесионери. Няма да вложа пари за имот в държава, в която законите са за конете.

24

Анонимен

преди 3 години

Фалшиви новини.

23

кьорфишеци!

преди 3 години

Доскоро никакъв интерес и нито един западняк не идваше да живее у нас!

22

Арменският поп

преди 3 години

Брокера колега го Казва 30 % спад... и смесените се евакуирали към Варна и Бургас дето спадат на сделки е само 15 % . Вие българи колко имоти си купихте по бетономорието пише че се избивали за изоставените от англичани и руснаци ? Всеки ден за Боково-Турска Тухлария най-независимата държава в света.

21

Анонимен

преди 3 години

Дивият капитализъм идва и при нас. То защото лондон е станал една арабска за пари, та се чудят къде да забегнат.И сега като започнат нашенските дилъри да си потриват ръцете. След време ще се чудим къде да се изнасяме.

20

Анонимен

преди 3 години

Да се маха всичко руско от Европа !

19

Анонимен

преди 3 години

Руснаците много обедняха и си продават имотите у нас.Освен това Путин им наложи гокеми данъци за жилища извън Русия - това е от 2018 година.

18

Анонимен

преди 3 години

Нормално положение - в Англия е много по-скъпо, а никой нормален руснак не иска да живее в Путинланд, а в ЕС и САЩ.У нас е евтино и се живее спокойно.

17

sofeto

преди 3 години

*** когато инвестираха по бетономорието още живееха с мисълта за славяноосвободителите на България. Обаче доходите им се сринаха а и ЕСвизи им се сложиха на калпак, след всичко това("заразата") прекратиха транспортните връзки и сега леле-мале, ша продават че кинти им трябват!

16

Анонимен

преди 3 години

И като става дума за Варна и Бургас, какво търси Банишора като илюстратор на новината???

15

Анонимен

преди 3 години

До КупувачСпад във София ще има лятото. Но куковото лято :)

14

Купувач

преди 3 години

До Анонимен"Истината е, че вече има СПАД .. "Къде точно го има спада на цените на имотите в най-търсените квартали на София, че такова нещо не виждам!?

13

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че вече има СПАД на сделки и цени. Само за добър ден ти правят 10% отстъпка.Наемите се сриват и трудно се отдава. Брокерите ще крият до последно истината и ще ви говорят за ръст.

12

Анонимен

преди 3 години

Без руснаци, моля. За да не стане, като в Украйна, завоевателя Путин да изпрати зелени човечета, които да бранят интересите им у нас. Това са новите руски колонизатори.

11

Анонимен

преди 3 години

ОТВОРЕТЕ ОБЯВИТЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ИМОТИ- РАЙОН ЗИМНО КИНО ТРАКИЯ- ИМОТ ПРЕДСТАВЯН КАТО 25/34/50 квадрата, сега се прехвърлете на обявите за имоти във ВЛАДИСЛАВОВО, ГЛЕДАЙ ВНИМАТЕЛНО СНИМКИТЕ- ОКОЛО 70% ОТ ПРЕДЛАГАНИТЕ ИМОТИ СА ОБЯВЕНИ КАТО- ТУХЛА, СТРОЕНИ СЛЕД 80Г- ТОВА СА ПОДВЕЖДАЩИ ОБЯВИ, ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ИМА ЛИ ОСЪДЕНИ ЗА ПОДОБЕН ВИД ЗАБЛУЖДАВАЩА ДЕЙНОСТ, ИМА ЛИ КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ИЛИ АГЕНЦИИТЕ ЗА ИМОТИ СА НАД ЗАКОНИТЕ.

10

Анонимен

преди 3 години

Това вече не е и смешно :)

9

Варна

преди 3 години

Война за жилища по между руснаци и англичани в Варна и Бургас, трябва да е заглавието! хаха те се чудят как да си върнат парите и да си заминат... Пиши глупости братле

8

До Форсел

преди 3 години

Аз имам интерес ето ти те.088 5828860 свържи се с мен!