10

Анонимен

преди 3 години

Два месеца е по закон срока за разследване на досъдебното производство. При подобни дела не може без експертизи, а само те отнемат толкова. После делото се внася в съда и има два месеца за насрочваненаразпоредително и ако не се признае вина,още месец за първо заседани и ако всички се явят и т.н.Доста нереалистично е да се очаква присъда за два месеца.Ограмотявайте се правно, не се надъхвайте тъпо. Има закони не сме в джунглата и няма да обесят виновния, колкото и да четете *** сайтчета

9

Не че нещо ама

преди 3 години

Аз уважавам Милен Цветков ,Той защото е известен , неговият убиец е зад решетките.А тук две млади момчета, никому известни,По същия начин убити , висока скорост и наркотици Там те струват 2000 лв Е как така ???

8

Анонимен

преди 3 години

Тиквата си има партия - направи я заедно с Цецо шесте апартамента.

7

До до 2

преди 3 години

Tиквата(радеф) все още няма партия бе мъ. лу. мник

6

Анонимен

преди 3 години

Те затова на младежи под 30 години, не трябва да се дават шофьорски книжки.

5

Анонимен

преди 3 години

Същото като случая с Милен Цветков, но загиналите не са публични личности...Т.е. ако не си известен и не се раздухват историите, остава си на свобода виновника и семейството да те жали..

4

До 2

преди 3 години

Винаги съм се чудел защо в партията на тиквата се събирате все разни *** и наркозависими па чаври?Защо бе?Защо?Питам аз и отговор не искам!

3

House M.D.

преди 3 години

Другарят Петър Маринашки е виден пловдивски пасивен гей. Задържането му би било признак на най-отявлена хомофобия.Ваш: Красимир Кънев /БХК/.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше справедливост радеф нямаше да е президент!!!

1

смърт навсе

преди 3 години

Пука им че им дреме на заплатаджиите прокурори и съдии.. Още по-малко ако са взели някой друг пълен плик от роднина на подсъдимия измеждодругото...