26

Азът

преди 3 години

Някои пият от мъка,други от радост,трети от рано сутрин...аз пия от малък!:)

25

Дядо Йоцо

преди 3 години

Пиели от скука!Някои пиете от скука, други пием от сутринта!:)

24

НАПРОТИВ!

преди 3 години

Алкохолът е чудесно средство за вътрешно дезинфекция. Купил съм си ром и си попийвам по една глътка 3-4 пъти на ден срещу вируса. Иначе, на тези които им е скучно трябва да се преборят с мързела си, има толкова много интересна информация в интернет или пък книги за четене през зимата.

23

спрял от години

преди 3 години

Преди всяка нова чаша, всеки да прецени дали наистина има нужда, защото след първата вече не решава сам/а. Едно време хората са пиели на празници, сватби, погребения, а и много са работили физическа работа. Тук там е имало "пияница". Сега има много достъпен алкохол и то коварни питиета-водка, скоч уиски, бърбън, джинове и т.н.-всички могат да се пият без салати/мезета. Интересно е, че по-малко се алкохолизират в Италия, Франция.., но само във винарските райони. Май само червеното вино е ОК

22

Tonita-7

преди 3 години

Алкохолици!...

21

Кой,както

преди 3 години

иска,така да го разбира,избира и намира?!?Да си пие от скука,мъка,от сутринта или от вечерта?!?Всеки отговаря сам за себе си,както всяка коЗа или оФца за своят си крак?!?В крайна сметка служителите от траурните агенции и гробарите,и те са хора,и те имат семейства,които трябва да хранят!?!За едните бизнес,за другите работа,но всички трябва да печелят?!?За там ред няма и никой няма да живее с орлите,както се казва:"Да забие кол на света",ама и да умреш без време,като *** от пиене,не си е работа!

20

Анонимен

преди 3 години

Едни пият от мъка а други пием от сутрин.

19

Мунчо

преди 3 години

Спрете да манипулирате аудиторията ! Пием си контролирано и систематизирано. И при Бай Тошо беше така. Кво не ви харесва? Ама пишете си, не ми пречите на глътката.

18

Сандо

преди 3 години

ами не е от скука! поркам си щото ми се порка!

17

По-добре пийте

преди 3 години

Но не правете секс, за да не създавате деца в условия на епидемия.

16

IT-спец

преди 3 години

за тва пийте си биричката или винцето, спиртните ги оставете, е малко ракийка е полезно ....

15

Билбо

преди 3 години

Дойче Зеле пак се е изтропало.Пиенето не е за да пребориш скуката, а за кеф. Освен това мори и всякакви вируси. Я изжули няколко мастики и влез в болнична стая със заразени с ковид. Короната само като те подуши и ще избЕга с 200.

14

Анонимен

преди 3 години

Тия пият от скука, а па я пием от сутринта.

13

Анонимен

преди 3 години

И аз току що си взех два литра Каменица тъмно и мезе ще си я изпия до пет часа. Дано не ми се налага да ходя за друга, че утре трябва на работа да се ходи.

12

Здравословения начин

преди 3 години

на живот, иска силен дyx/характер и желязна дисциплина.А всеизвестно е, че днешните българи... ги нямат като цяло!Нямам нищо против чаша червено качествено вино, дори папара с такова вино за закуска.Толкоз !Виждал съм здрави българи работари, как си скапват психиката и тялото от ракия напр.

11

Много се пие в Бг !

преди 3 години

Пиещи на 50+ изглеждат като старци.

10

.

преди 3 години

Като искат да скъсят живота си и да умрат по-скоро тяхна си работа. Надарени сме със свободна воля.

9

До 8

преди 3 години

По-добре червено.В него има повече антиоксиданти

8

Авокадо

преди 3 години

Бялото вино алкохол ли е?Изкажете се експерти.

7

До 4

преди 3 години

Стоянов,питай бившите шефове на ГДБОП,които бяха хванати да покровителстват наркодилърите,те най-добре знаят.Ама нещо ги покриха в дън гори тилилейски,та едва ли ще ги откриеш.