127

Анонимен

преди 3 години

Оставаме те да се гушкате тук с Тиквата-ние отиваме в Румъния жено.....

126

Анонимен

преди 3 години

Да не са глупави! В България ще изпукат от глад за две седмици. Тия сирийци дето са бедни бежанци-са платили по 10 хиляди евро ,за да ги вкарат в Западн Европа. В България ,ако имаш 10 х евро си богат човек....

125

Анонимен

преди 3 години

124 Комунистите сте ***, бихте продали собствената си майка, родината си, да търсите нова такава, която да ви храни, както при социализма.В Румъния ще цъфне и вържете. Там корупцията е по-голяма от България.Вместо, да заплетени ръкави, да предприеме те нещо, завист, злоба, това ви пречи, на вас комунистите от Северозапада.

124

Анонимен

преди 3 години

126 Вземете ги вие, но бежанците не бягат от войни, а искат да живеят на социални помощи в Западна Европа. Те са икономически емигранти. Не желаят да останат в България.

123

Анонимен

преди 3 години

141 Ха, само че, вече няма бягащи от война, а икономически емигранти. България не е привлекателна за тях, всички искат да живеят в Западна Европа. Както се разбра, интеграцията им не върви гладко, създават затворени общества, не искат да работят създават проблеми и се увличат от радикален ислям. В развитите европейски страни, които вземат мерки срещу това явление, като намаляване на помощите, депортация, радикализирането се изостря и се изразява в насилие в храмове, чупене на витрини, атаки..

122

Анонимен

преди 3 години

Не е само при нас.В западните страни това отдавна е тенденция.И не само намаляване на население,а и обезлюдяване на провинция,липса на работа и бягство на младежите към големите градове. И там има цели запустяващи райони, въпреки развитите държави.При нас,съчетано с изоставането ни от тях, това е закономерност.

121

Анонимен

преди 3 години

A Dano Erdogan si vzeme Rumeliq s Vse Sofiq a se otryvem ot vas

120

Анонимен

преди 3 години

Един от долните коментари го е казал най-точно. Спадът на раждаемостта започва още 1960 година някъде. Това е десетилетие процес и за съжаление не виждам как ще спре.

119

Анонимен

преди 3 години

До мазепаOt Sofiq iPlovdiv Sliven i Stara Zagora Qmbol kolko sa romite a???????v pyti poveche ot Severa

118

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво е нараствало при соца, но сигурно половината деца в класа ми бяха без братя/сестри. Това края на осемдесетте години. Останалите бяха по две максимум, май имаше едно от многодетно семейство.Какъв прираст е това?

117

Хаха

преди 3 години

Има закономерност опростаченото в примитивен расизъм население, което тъпче и пъди собствените си малцинства и вие на умряло, че не ще от капка солидарност и хуманизъм да приеме поне шепа хора бягащи от война, обаче в същото време без с нищо да е допринесло, да циври на хранилка за всичко Европа да му плаща - магистрали, метро, болници, църкви, екология и т. н. да намалява, докато един ден от собственото си оскотяване окончателно изчезне, без дори да осъзнае, че за всяко следствие си има причина

116

Анонимен

преди 3 години

При социализма нарастваше, щото границите бяха затворени :D И то нараствасше до едно време. Реално 1980-те години започна да намалява :)

115

мазепа

преди 3 години

A дано, че като знам колко шведи има там

114

REferendum

преди 3 години

I Svoboda za Severna Bylgariq Ottatyk Balkana ne iskame nikoi

113

Слава на БКП!

преди 3 години

докара ни до кривата круша, ограби банките, присвои си фабриките и принуди пролетарските маси да аргатуват на загнилите капиталисти. Вечна дружба другари!

112

Анонимен

преди 3 години

Бойко с какви обещания дойде навремето,че щял да ги вкара в затвора и т.н.Излъга!По точно явно го стиснаха и му казаха:''Или краднеш с нас или ще те поръчаме на Доган'' и той започна да крадне с тях.Той си е член на БКП де...Мисълта ми е,че се прави на демократ.Няма демократи в парламента!Всичко е комунист!До един!!!!

111

Анонимен

преди 3 години

При социализма населението нарастваше, при капитализма започна да намалява.

110

Анонимен

преди 3 години

До 119 защо този край нали сте българи защо се делите на краища нали България вие майка този край другия край вие вместо да се сплотявате се делите ами каквато е държавата тъкъв е народа.

109

Анонимен

преди 3 години

То БКП си управлява без значение как се казва партията дето е на власт.Просто са крила на комунистическата партиа.Фамилии,които никога не са слизали от власт.Всичко е тяхно!Без значение ток,вода ли ще ползваш или ще си купиш плод или вафла.Всичко е на чичко комунист депутат или бивш такъв.Където и да си похарчиш левчето отива при тях.Само дето монопола е частен а не е държавен.Социализма си продължава и нищо не сме сменили през 1990 г.

108

119

преди 3 години

На тоя район на България на галено му казват "Резервата" и това няма нищо общо с прираста. Смятай.