147

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Мания тая Сев. България. Само СофияИ сега за домашно : що мислете че , отложиха преброяването ....за да не се чудите как са гласували два пъти повече от живите.Хаха

146

Анонимен

преди 3 години

До До АнтропологИ вие колко деца сте?

145

Анонимен

преди 3 години

То ако е1\5 пак е добре, ама истината е става въпрос за 50% от населението което вече го няма в северна Б-я.

144

До Антрополог

преди 3 години

На калпав х..,вълната му пречи.Нашите родители да не би да имаха по-добри условия за отглеждане на деца.Да не говорим за бабите и дядовците,или още по-назад предците ни по време на османското робство. И пак са имали деца.

143

Комунистантисоциалис

преди 3 години

Това е в цяла България. Мране , стерилитет ,миграция .Корони,ваксини,грипове,шап. Трепване на жива стока. Мор. Мизерия.Еврофондове. Крадене. Мафия.

142

браво шкафчо

преди 3 години

Опрви Б-я и още искаш , малко е не ти стига......

141

ТАЛИБАН

преди 3 години

ПЕТ ГОДИШНА ДАВНОСТ ? ДОЛНА ***.

140

РусенецЪ

преди 3 години

1/5 ли ?! Нещо не е наред със сметките. Русе от 250 000 сега е около 70 хиляден град.

139

Анонимен

преди 3 години

6 Докато Видин пропадане, имаше видинчани, които печелеха. Приватизирана и разрушиха видинските предприятия, закупих евтино, имоти, накичаха се с титли и се преселиха в София, за да продължат да крадат, от по-високото място на което се издигнаха. Видин е с най-много връчени титли"Заслужил гражданин на Видин", на хора, които дефакто, не са направили нищо за този град, визирам времето на социализма.Един от тях е червения професор Радослав Гайдарски, екзекуторът на българското здравеопазване.

138

Ан трополог

преди 3 години

И едно животно да го поставиш в постоянен стрес ,ще спре да се размножава ,ще залинее и ще умре. Или ще мигрира.А ние сме хора . Не можем дори да се приспособим. Много бързо сменят ядовете и експериментите. Добре се справят идеолозите на геноцида.

137

Анонимен

преди 3 години

Пак се напълни с мрънкачи тук

136

Анонимен

преди 3 години

спокойно...ще я опразнят още малко българия и след това ще започнат бавно и настъпателно да я заселват с чужденци...да може и да сме бедни,но за сметка на това имаме златна земя!

135

БАБА ВАНГА

преди 3 години

ПЕТ ГОДИШНА ДАВНОСТ.ИЗМИСЛЕНИ НОТАРИУСИ НИ ОГРАБИХА.СЛЕДВА ЛИНЧ.

134

Анонимен

преди 3 години

Нали в Северна България крещяха - Асфалт не се яде?!Сега да си патят.

133

Анонимен

преди 3 години

137 За подобни призиви ще получиш присъда. Комунистите сте държавни именници. Служите на Русия, те само това чакат да видят България разпарчатосана. Никога руската БСП на власт.

132

Анонимен

преди 3 години

92 Живков, той получаваше заеми но парите свършиха. Вече няма кой да изкупува некачествена стока, дори Русия не го прави. Отдавна руснаците наложиха мита на българските стоки и ги смятат за некачествени. Там, където свършват парите, свършва комунизмът. Маргарит ТачърНужна е частна инициатива, работа,предприемач ество и големи инвестиции. Сега сме в пандемия ,целият свят изпитва трудности,но не трябва да униване, а да правим нещо.

131

Анонимен

преди 3 години

Прекършиха гръбнака на Народа ни 1944г. ,а последните 30 години ни доунищожиха.България дори по време на робството не се е намирала в такава морална криза и деградация на ценностите. Яхнати сме и врата ни е извит.Скептичен съм, че някога ще се отърсим от тая пасмина. Умрял кон не рита....Трябва да се съпротивляваш яростно ПРЕДИ са са съумели да ти сложат хомота...

130

!?

преди 3 години

Само ? При положение че в общодържавен мащаб сме намалели с 1/5 -та , не виждам къде е новината.

129

БАНко

преди 3 години

ТИКВО, ТИКВО !!!ДАНО СЕ СВЪРШИШ !!!

128

Анонимен

преди 3 години

80 Има тъмни сили, които се възползват от пандемии, икономически кризи и прочее, за да дестабилизират България. Надявам се, съответните служби да те лоцират и да отговаряш за подобни призиви в нета.