187

От Русе

преди 3 години

Живея на последен етаж в един от най високите блокове в Русе. Приблизително 1/6 -та от от града е пред очите ми. Точно в този момент, в седем без нещо сутринта аз преброих 12 светещи прозореца. Тия които виждам. Вярно, че е неделя, вярно че е рано, но това някога беше град с 250 000 жителя. В момента съм силно разколебан дали имаме и 70 000 население. Впрочем идеята не е лоша - вечер в 21 да се публикуват снимки колко светещи жилища има в блок с над 100 апартамента.

186

Анонимен

преди 3 години

Явно ковито е тука от по-преди.

185

пияница мистик

преди 3 години

"Докладът на Института по пазарна икономика показва, че в България няма нито една област с естествен прираст на населението, а във Видин, Монтана и Враца няма и механичен такъв."===А? Ко речи, ко? Туй ко ши риче? Че там са се опитвали да ги заплождат с вибратори ли? :)))

184

Анонимен

преди 3 години

Видин упорито гласуват за БСП вече десетилетия. Халал да им е.

183

Handel

преди 3 години

До anonymous 209"Ваксините ги "чипира Бил Гейтс", без да знаят що е то ЧИП!"Всъщност си глyпав че дрънкаш. Има едни такива неща - наричат се буквички. Лошо само че са чуждински тия дето ти трябват - ама намери някой да ти преведе изкаването на Гейтс - точно това казва "трябва да използваме ваксинацията за да снабдим хората с *електронен паспорт* под формата на чип на полимерна основа. Може да се вгради промерно на рамото и ще съдържа всички данни за човека"

182

Анонимен

преди 3 години

Какво плачете, бе! Какъв ви е проблема! Гладни,жадни? Села ли ви трябват? Ако България е четири милиона,какво ще стане? Я глей градски патриоти!

181

Анонимен

преди 3 години

Тъжна картина е северозапада, по улиците само тъмни субекти и възрастни хора. Всичко се краде. Тъмните напълнили с дърва леки коли със софийски регистрации и никой не вижда, че се краде, обират реколтата на хората и си правят каквото искат, но няма кой да защити българите. Бойко никакъв го няма там, явно няма интерес, няма ги богатите да му пълнят чекмеджето.

180

Именно

преди 3 години

Такава е политиката на управляващите, централизирана държава и София да расте. Столицата самоизяжда страната.

179

HMLF

преди 3 години

Много закъсня строежа на магистралата, всички инвеститори отидоха на юг и като няма работа резултата е ясен!

178

Яблани и груши

преди 3 години

Нищо не е. Пребройте ни след 10 пак.

177

anonymous

преди 3 години

До АнонименНе е лошо да се научиш да смяташ и що е то ПРОЦЕНТ! Що е то 250% и тогава пиши глупости! Омръзна от *** сънародници да протестират, затварят "Орлов мост" и други кръстовища, да мислят че с Ваксините ги "чипира Бил Гейтс", без да знаят що е то ЧИП!

176

Щирлиц

преди 3 години

Па оти така говорите?Премиерът ни построи магистрали,мостове,велоалеи-навсякъде покрай тези артерии на народното стопанство населените места се разрастват,населението се множи!Чета и не вярвам на ушите си,какви сме неблагодарници!

175

Лично мнение:

преди 3 години

Не не е само заради да си вземе каквото е негово ... не е само заради това ... Вижте му очите и ще разберете, че е за унищожение ... и грабеж и смърт и кръстоносен поход ...

174

Цитирам:

преди 3 години

"Аз да си взема каквото си е мое аз не съм ... "Ти с длъжността която си изпълнявал нямаш право да искаш и една стотинка чрез съд от българската държава и да сме по-точни от Република България - ясно ли ти е? И друго - ти за да си вземеш "каквото е твое" разиграваш суверенна държава членка на ЕС и със своето "съдене за каквото си е твое" си извършил държавна измяна! Така че .. всичко замина ... нищо няма да вземеш и целия ти род замина заедно с тебе в килията ...

173

Анонимен

преди 3 години

Мафията герб и ЕС са душмански организации .Те използват властта за да унищожават хора. Затова няма нито един ченгеджист в затвора.Няма прокарано и антидушманско законодателство.Ако един ченгеджист ползва властта чрез важен документ да унищожи млад живот кво е наказанието за това престъпление?Народа го нарича душманство.Как го нарича ЕС,НПО тата му мафията герб?Те не го смятат за престъпление защото човешкия живот няма стойност за тях.Важно е само властта да може да сее смърт .Смърта на България

172

Ей Симеонеееее да ти

преди 3 години

Разбираш ли слънчо защо приключи цялата работа? Схващаш ли, че ако военна прокуратура не те светне за държавна измяна си губят пагоните и всичко ... Ти дето закон не си зачитал цял живот ако не се подчиниш нацистка фекалио целия ти род заминава един по един ... вземи ги събери на едно място да е по-лесно. 1/5 от населението - 20 процента ... надолу какво ли е?

171

Симо мамин благ!

преди 3 години

Ко стана бе пиленце? В тая пандемия някой хора изобщо не им е до тебе , а други хора само си рекоха е сега твойта мама аз на тебе е сега ще видиш ти какво планче ще спретваш 50 години

170

Велико Търново

преди 3 години

Яко ви лъжат обаче. България няма да се затрие. Малко , но качествен народ да останем е по-добре от много , ама б*к*лук.

169

Анонимен

преди 3 години

Както погина Содом и Гомор,така и този свят с това човечест. ще погине

168

Анонимен

преди 3 години

кой е психично болнавия,сятам се за един мин.ама дали е той