23

A бе

преди 3 години

какви ги пишете ве оная работа и нея ли ще засегне.Как шъ прая деца.

22

Анонимен

преди 3 години

До 19Какво е ГМО ваксина :))))))))))))))))))))))))))))))) вие изобщо не знаете какво е ГМО и си мислите, че като го сложите пред друга дума и става нещо страшно :))))))

21

Да обобщим

преди 3 години

Всички болести се появяват от ковида.

20

123

преди 3 години

Тровят ни с храната. Няма никакъв вирус.

19

ПростоТит

преди 3 години

Засяга мозъчните клетки...направо спираш да мислиш и хоп...падаш от 10-тия етаж 🤣🤣🤣

18

Анонимен

преди 3 години

Пишете, че засяга всичко и приключвайте с темата.

17

м,да

преди 3 години

За ковида не знам, но ГМО ваксината е доста по-рискована за панкреаса и другите жлези!

16

До 21

преди 3 години

Кой пък всява паника?Ковид засяга всички органи ,защо панкреасът да е пощаден.

15

Анонимен

преди 3 години

А може и да не засегне. Кога ще има съд за всяване на паника?

14

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Свети Ковид началото и края! Той е всесилен, оная ти работа става като на магаре, да се свети Името Му!

13

!:

преди 3 години

Но наистина не остана незасегнат а част от човешкото тяло...лично аз прекарах коронавируса леко,но за първи път разбрах що е то паник атака и стрес....благодарен съм на всички медии за което. Не ви пожелавам нощем часове да се въртите, пулса ви да е 110, студена пот да ви облива и когато се унасяте да се стряскате не на шега, а когато дойде атаката да си мислите, че ви удря инфаркта. Това постигнахте, драги медии, за една година. 90% от пост ковид симптомите са си чиста проба на психическо ниво!

12

!:

преди 3 години

Сега, да ви издам една лекарска тайна, направо си е факт. Всяка една инфекция може да се отрази на доста от човешките органи. От ангина МОЖЕ да се получат сърдечни усложнения. Често обикновени настинки водят до проблеми с отделителна система и чревния тракт. Черният дроб преработва токсините в тялото, а при всяка вирусна инфекция се натрупват именно токсини, които се отразяват на десетките функции на органа, поне минимално. Това са общо достъпни факти, които дори и лаик като мен успява да осмисл

11

Ужасът

преди 3 години

Тоест, всички ще измрем от този Ковид 19, каквото и да правим. Ясно

10

!:

преди 3 години

От цялата какафония се получава истерия и някои хора печелят пет минути слава. Публикувайте само официални становища на здравните власти, не мненията на всеки имащ се за голям експерт по темата!

9

!:

преди 3 години

Крайно време е да се наложи цензура върху всички новини за коронавируса! Само съобщения от отговорните служби да се пускат веднъж дневно. Луди ни направихте! ***, пульо, асистентки, професори, доценти се упражняват всяка минута. Във вашия сайт имате съседни статии, в които се твърдят различни факти. Южноафриканскиятвариант можел да зарази 90% от преболедувалите, ама май пък нямало. Половината свят твърди, че Астра Зенека не е тествана върху възрастни, но асистентката каза, че няма проблем

8

Анонимен

преди 3 години

Думата "може" е олицетворение на "пандемията".Казваш "може" и зомбираната част от обществото го приема за неоспорим факт. "Може" да засяга едикакво си, "може" да дойде нов щам, "може" да има пандемия....

7

Анонимен

преди 3 години

до 10Абе ти се подиграваш,ама и аз получих диабет и импотентност след вируса и съм под 50 години.

6

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с импотентността и стерилитета? Чувам, че повечето тежко болни пациенти са имали проблем със секса и зачеването ... А едно млади-млади ... на по 78 години.

5

22

преди 3 години

А тестисите и матките дали засяга?Сигурно.То май това е вирус обединил в себе си всички болежки......

4

Др. Акула

преди 3 години

През март 2020 живеех на друго място, и ясно си спомням как обикалях из хола, и обсъждах по телефона възможността китайската чумичка да се отразява на панкреаса, и да предизвиква диабет. Или аз съм свръх-гений-нострадамус (никакъв шанс), или "учените" са си чесали много здраво топките в продължение на почти година (не е невъзможно, но все пак малко вероятно), или ПОЧНАХТЕ ДА РЕЦИКЛИРАТЕ ИСТОРИИТЕ! Ама не вярвам само аз да помня! Почва да СМЪРДИ И ВОНИ цялата работа до небето!