17

Кочо

преди 3 години

Къв Ивермектин ве бунак, лекарство против паразито няма никакво действие нито против вируса, нито като симптоматично лечение. Стига с глупостите, нито малария, нито въшките нито туберкулозата ... нямат ефект срещу вирусите. Имунна система и това е за момента, другото са ваксини за определени вируси, но ваксината не пази, тя просто предизвиква имунен отговор, така че пак е имунната система. Аналог на антибиотика при бактериално лечение, за вирусите до момента не е създаден.

16

Анонимен

преди 3 години

Тия учени х *** ли имат в устата, че че така и не излязоха та да кажат , че всеки трябва да изпие по две дози Ивермектин и да се преключва с всичко. За вас журналистите също се отнася!

15

Пак мошеничества!?

преди 3 години

Единствено водата от чешмичката над нашето село мори вируса, идвайте и се лекувайте.

14

Дедо

преди 3 години

Отровен морков...Има над 40 натурални съединения с потенциални възможности срещу Ковид ( и респираторни вируси ) Някой от тях са лесно достъпни в България

13

АнонимеН

преди 3 години

КОЙТО ПЛЮЕ ПО БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО СРЕЩУ ВИРУСИ ЗНАЧИ ИМА ОЩЕ МНОГО ДА УЧИ ЗА БИЛКИТЕ И ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ!!КОТЕШКАТА СТЪПКА Е ИМУНОСТИМУЛАТОРЧЕРВЕНАТА ХВОЙНА Е ПОБЕДИЛА БУБОННАТА ЧУМА--------------ЕДИН ПРЪДЛИВ СОК ОТ АЛОЕ Е С ДОКАЗАНО ПЛЮС ДЕЙСТВИЕ СПРЯМО ВИРУСИ!ЧЕСАНА И ЛУКА НЕ СА ДОСТАТЪЧНО СИЛНИ СРЕЩУ КОВ НО И ТЕ ПОМАГАТ!!!-----------БИЛКИТЕ СА ВИД ХРАНА!!

12

Анонимен

преди 3 години

1 мг- 470 лв.

11

Обективно

преди 3 години

Тапсията е отровно растение. Трябва много да се внимава с дозата. И не, не е безвредно.

10

Анонимен

преди 3 години

Билков препарат срещу Сложни инфекции грип корона вируси, голяма лъжа

9

До Валерия Белчевска

преди 3 години

Преди да публикуваш нещо, което касае здравето на всички нас, моля да прочетеш от източника за какво става дума и после да твърдиш, че ... - виж си заглавието. Това явно не си го прочела, или не си могла да го разбереш. Цитирам от сайта на списанието: In most cases this is a single-blind assessment with at least two independent reviewers, followed by a final acceptance/rejection decision by the Editor-in-Chief... Всеки може да си прави изводите. А Валерия да не заблуждава хората. Аман от вещери.

8

Teo

преди 3 години

"Широко разпространен", "На билкова основа", "От ново поколение", "Подходящ за домашни любимци". Сещам се за един филм - нашия герой продаваше виагра и казваше - трябва да се направи реклама и на бебетата и на кучетата да я продаваме! И тук усещам същия замисъл!

7

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност има и много други, но никой не търси. Иначе как ще продадат милиардите ваксини, които поръчах? А и няма да могат да налагат локдаун, това одобрен им хареса много. По удобно е да плашиш хората, а като знаят, че има достъпно лекарство, това няма как да стане

6

Алкохоли г

преди 3 години

Табсигаргарин .?.С абсент. Убива 99 от вирусите .с пациентите.Наздраве.

5

Анонимен

преди 3 години

До Пyтaкa с МустакаОтзад е една дума,***.

4

ГосТ

преди 3 години

Китайците, които работят в Британия. Не са никак малко, повярвай. Но друго имам предвид под сегашното им участие.

3

ГосТ

преди 3 години

Да предположа ли точно какво е участието на великата британия ?

2

Анонимен

преди 3 години

Там трябва да се средотоат усилия не само с ваксините, които към момента не са много обнадеждаващи.

1

Митко Любопитко

преди 3 години

А бе , няма ли други учени , освен британските ?!