76

Анонимен

преди 3 години

До hasta la victoriaЪм ... има малка разлика. Мъск не е взимал от гладните африканци. Те не са свързани. Той няма задълвения към тях, не оперира с данъците им. Как го сравняваш с Валерката?

75

Анонимен

преди 3 години

До hasta la victoriaЩе ги нахрани за точно 5 дена, ще закрият десетки хиляди работни места, стотици хиляди инвестирали в команиите му ще останат без инвестицията си и последиците ще са катастрофални за икономиката, но знея ли ... Нека дадем пари, за да нахраним хора, които от 100 години не мове да се научат, да обработват земя!ДРУГИ ФЕНОМЕНАЛНО *** УМОИЗКЛЮЧЕНИЯ?

74

Капитан Пикард

преди 3 години

До дО Капитан ПикардТрудно е до границата на невъзможното. Трябва да направи достатъчно надеждна ракета, която да издържи пътуването, представяйки защита от радиация на екипажа. Трябва да кацне на планета без площадка за приземяване и без хвърчащите пясък и камъни да я повредят. На повърхността хората имат нужда от енергия и убежище. Трябва да се добие гориво на повърхността за да се зареди ракетата за обратен полет.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62А ти какво направи, че си давая експертното мнение?

72

hasta la victoria

преди 3 години

С парите, които има мъск, може да изхрани целия свят, но според капиталистите: ''Няма бедни, а само не проявили стопанска инициатива.'' И според тях, тези другите са тор, чакащи наготово, както казва един виден бг капиталист: ''уж болни деца'', защото не иска да им дава пари, за да живеят нормално.

71

hasta la victoria

преди 3 години

Докато има и един гладен човек на тази унищожена от капиталистическите *** планета, всякакви космически програми са морално неприемливи и трябва да бъдат забранени. Едно време двете империи си го мериха чрез тях, сега го правят мъскове, безоси и вся осталная...

70

Reptile

преди 3 години

Учудващо е поведението на Мъск, изглежда че Той наистина вярва, че идеите му са осъществими с това ниво на технологиите!Или пък, просто, лови инвеститори - балъци!

69

Анонимен

преди 3 години

Най-бързо харчещата пари програма. На фона на изхарчените пари не е толкова напреднала.

68

дО Капитан Пикард

преди 3 години

Ооооо не съм мразител, а реалист. И на мен ми се иска някой да успее с мисия до Марс /пък бил той и Мъск/.А цената на товара включва всички разходи по доставянето му, включително цената на ракетата. А може би мислиш, че ракетата ще ходи многократно до Марс и обратно? Не вярвам. С тази технология е невъзможно. След много години, а може и векове и с нова технология ще стане.

67

434

преди 3 години

На рептила мъск като му националализираме спейсексчето само на марс ще му се приходи.Въпрос на време е. Комунизмът е неизбежен.

66

Капитан Пикард

преди 3 години

До дО Капитан ПикардКазвам колко ЦЕЛЯТ да е цената. Трябва да не си в час да мислиш, че мисия до Марс е равна на цената на ракетата. Според мен хора на Марс няма да видим следващите 10 години, но може да видим тези ракети да правят опити да кацат там.Невероятността на крайната цел няма значение. Това е най-бързо развиващата се комическа програма в историята и най-амбициозната от края на космическата надпревара преди 50 години. Затова е интересно. Но мразителят си е мразител.

65

Щерю

преди 3 години

На кацане я издумкаха в земята, като някакъв варел...

64

Анонимен

преди 3 години

До АнонименSpaceX са най-успешната ракетна компания и на практика са монопол на пазара на изстрелване на сателити. Статистическият уеб сайт Space Launch Report поддържат рубрика Launch Vehicle Reliability Stats. Ако цъкнеш там, ще видиш, че Falcon 9 е на първо място. Разбирам, че тролиш и не си толкова *** да не разбираш, че това е изпитание. Спомняш ли си, че едно време имаше една руска ракета "Протон"? Често влизаше в новините с експлозиите си.... но не за съжаление не изпитателни.

63

Анонимен

преди 3 години

До Марс не може да се стигне без трилиони инвестиция и десетилетия работа на най-великите умове на света. Такива филми като измишльотини с желязна кофа от неръждавейка просто не минават. Има си причина Руските ракети да се правят от сложни сплави като титаний и литий - умните го знаят и го правят. Тъпите пробват, и все не става. Като платят на руснаците за един два съюза тогава да говорят за космос защото иначе ще си го гледат през бинокли.

62

Анонимен

преди 3 години

Тия един варел с бензин не могат да сглобят тръгнали космически кораби да ми правят хахаха

61

дО Капитан Пикард

преди 3 години

Значи според теб едно ходене до Марс ще струва само 3 000 000 $ ?Бе то по евтино от самолетче бе

60

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазия - какво "строи" човешката злоба? ама то колкото грамотни журналята, толкова и коментиращите... има едни книжки - казват им речници, намират се на едни екзотични места познати като "книжарници", "библиотеки"... които последните 30 години не се радват на особена популярност... ОЧЕВАДНО

59

Анонимен

преди 3 години

Едно доказателство, че само с пари наука не се прави. SpaceX са пълен провал. Не си спомням друга космическа агенция да има толкова много катастрофи.

58

реалнафантазия

преди 3 години

Каква човешка злоба строи от коментарите под такава новина, потресаващо е! Дните на инквизицията не са отминали и до ден днешен. Заклеймяването на всеки опит за напредък в човешката история не е спирало.Но е хубаво, че има хора, които въпреки системата са мотор на прогреса. Добре, че не му пука на Мъск, дори целият свят, да е срещу него.Един ден човешки крак ще стъпи на Марс и отвъд, обаче троловете, тях никой няма да ги помни... :)

57

Анонимен

преди 3 години

Пътят към успеха преминава през множество провали.